Įkraunama...
Įkraunama...

Žiedų pagalvėlės

Sveikutes, man labai idomu jusu nuomone smile.gif kaip jums tokia dezute-pagalvele:
pagalvele ar kaina ne per didele? smile.gif
siaip galvoju kad pas mus niekas nenes ziedu, nes jau dvejose buvome ir abejose nese, tai jau nebesinori kartotis, nes ta pati gimine susirinks, tai gal tada isvis nereikia jokios pagalveles, kaip galvojate? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, gal pasidalinsite patirtimi, kurios siuvosi pacios pagalvele ziedams, ka dejote i pagalveles vidu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auks'iukė @ 2011 02 06, 16:54)
Sveikutes, man labai idomu jusu nuomone  smile.gif  kaip jums tokia dezute-pagalvele:
pagalvele ar kaina ne per didele?  smile.gif

Dezute grazi, taciau manau, kad kaina per didele doh.gif . Tokia ir paciai galima pasidaryti 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auks'iukė @ 2011 02 06, 15:54)
Sveikutes, man labai idomu jusu nuomone  smile.gif  kaip jums tokia dezute-pagalvele:

Kad jau klausiat nuomonės, tai mano supratimu, žiedų pagalvėlę galima pačiai pasidaryti, o jei nemokat - pirkti ne daugiau kaip už 20 lt.
Atsakyti
Mano tvarinys, rankų darbas ax.gif

user posted image
Atsakyti
sveika nateja, jei nepaslaptis kokia medziaga naudojai pagalvelei ka i vidu dejai?
Atsakyti
QUOTE(Auks'iukė @ 2011 02 06, 12:54)
siaip galvoju kad pas mus niekas nenes ziedu, nes jau dvejose buvome ir abejose nese, tai jau nebesinori kartotis, nes ta pati gimine susirinks, tai gal tada isvis nereikia jokios pagalveles, kaip galvojate?  g.gif  mirksiukas.gif

viskas priklauso nuo to kokia bus ceremonija,jeigu nieks nenes ziedu,o juos tiesiog iduosite kunigui ir jie bus ant padekliuko,tai gal tikrai nereikia.... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Nateja @ 2011 02 10, 09:33)
Mano tvarinys, rankų darbas  ax.gif

user posted image

grazu.... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(saulute212 @ 2011 02 06, 16:46)
sveikutes, gal pasidalinsite patirtimi, kurios siuvosi pacios pagalvele ziedams, ka dejote i pagalveles vidu? ax.gif

mes dar nepradejome siutis,bet nusipirkom tiesiog pagalvyte ir panaudosim jos vidu ir ta apvalkala,kuriame vetalina...tiesiog ta pagalvyte sumazinsim iki tiek kiek mum reikes ir apvilksim....bet siaip maciau ,bent pas mus,tai tos vetalinos parsiduoda ir maisiukais tokiais,tik nezinau kaip cia pigiau iseina.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute212 @ 2011 02 10, 15:14)
sveika nateja, jei nepaslaptis kokia medziaga naudojai pagalvelei ka i vidu dejai?

Gele pamusalas, pastandintas purskiamu krakmolu (galima ir nestandint), virsus linas (ir pastandinau, nors velgi gal nereikia), viduj sinteponas, dejau du sluoksnius. Geles krastus galima siek tiek aplydyt palaikant pries zvake ar ziebtuveliu.
Siuvau giminaitei, nes mano dukra bus "geliu mergaite" ir nes pagalvele, dar reiktu panasiam stiliuje ir ziedlapi krepseli dekoruot.
Taip patiko siut, kad sukurpiau dar keleta. Jei idomu ar kam reikia galiu pasirodyt.
Atsakyti
tokia tema apie ziedu pagalveles jau yra .... cia ir pavizduku nemazai ten yra.... ax.gif
na o auksarankems filmukas apie visai paprastute pagalvyte.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu.

Daugiau pagalveliu galit paziuret cia:
http://public.fotki....pagalvls/#media

Pildysiu daugiau, siuo metu "praktikuojuosi" daryt pagalveles su orchidejos ziedu.
Atsakyti
Nateja, dar iskilo man klausimas del pagalveles, kai idedi sintepona kaip beuzsiuti ta gala kad atrodytu graziai blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(saulute212 @ 2011 02 15, 21:29)
Nateja, dar iskilo man klausimas del pagalveles, kai idedi sintepona kaip beuzsiuti ta gala kad atrodytu graziai blush2.gif ?

Tada uzsiuni is virsaus su masina sutapdinus graziai krastus ir su vidutiniu dygsniu, kad neatrodytu grubiai..Ir kad atrodytu vienodai, as dar nusiunu kita krasta is virsaus taip pat, kad butu simetrija.
Arba jei rankeles labiau igudusios, su rankytem graziai siules vidury is vieno krasto, is kito, kabinant, kad nesimatytu.
Siaip zinokit, as siudama praktiskai lyginu kiekviena siule. Pirma nusisiuni dvi priesingas (jei ziurim i kvadrata, tarkim kaire, desine), tada issilygini skleistai, tada dar viena (virsuj) ir kitos (apacioj) isiunu is krastu po biski (is kaires ir desines, per viduri paliekant nesusiuta sinteponui ikisti), tada kampus nusikerpi istrizai, kai nebutu stori kampai isvertus, tada issiverti ir issilygini ta palenkima,kuri veliausiai uzsiuvinesi,kad butu grazi linija ir butu lengviau uzsiuvinet ir sutapdint.
Nezinau ar aiskiai paaiskinau.
Atsakyti