Įkraunama...
Įkraunama...

Žiedų pagalvėlės

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mes savo pagalveles neturejom ir man jos nereikejo ax.gif Bet kai stovejom prie altoriaus, pastebejau,kad musu ziedai guli ant mazos baltos simpatiskos pagalveles, kuria matyt pati baznycia padejo 4u.gif
Atsakyti
Musu pagalvele buvo tokia

http://public.fotki....el-ziedams.html
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2011 01 13, 17:08)
Labai grazi  wub.gif  4u.gif  thumbup.gif

Aciu, pati dariau, esu floriste
Atsakyti
QUOTE(Smagi @ 2011 01 17, 22:23)
Šiaip pas mus žiedų pagalvėlė buvo neplanuota, bet draugė padarė siurprizą, pati pasiuvo ir ji tapo labai mums mielu akcentu  wub.gif

user posted image

va ši net man graži, neužgožianti žiedų, kukli smile.gif aš asmeniškai nemėgstų tų pagalvėlių, man gražiau ir elegantiškiau bažnyčioj ant to mažo padėkliuko, bet va toks variantas irgi tiktų smile.gif o tos tokios primargintos tai man nelabai, nes pagrindinis akcentas juk žiedukai turi būti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2010 09 17, 15:08)
Musu pagalvele buvo "gyva". Floriste padare is samanu, gelyciu ir kristalu smile.gif

O gal galetumet pasidalinti kokia nuotraukele? Labai smalsu:) Man atrodo turetu atrodyti labai originaliai tokia "gyva" pagalvele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzora: 20 sausio 2011 - 21:00
va sita tokia ydomi,nematyta.... g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos:) o as norejau pasiteirauti kam patikimi ziedai per vestuves, ar jaunikis turi, ar pabrolys?smile.gif aciu:)
Atsakyti
QUOTE(palaima*** @ 2011 01 24, 13:19)
Sveikos merginos:) o as norejau pasiteirauti kam patikimi ziedai per vestuves, ar jaunikis turi, ar pabrolys?smile.gif aciu:)

kiek as zinau,tai vyriausiui pabroliui duoda.... blush2.gif
Atsakyti
Kaip pastebiu dabar labai populiarėja ne medžiaginės pagalvėlės, o tokie kaip krepšeliai iš gyvų gėlių arba vienas didesnis žiedas, visai įdomiai atrodo smile.gif Tik teko matyti per draugės vestuves tokį jau gan nemažą tą krepšelį, tai baisoka buvo, kad ten žiedai nepasimestų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(palaima*** @ 2011 01 24, 15:19)

Mes kadangi poru neturejom, tai musu ziedai buvo pas liudininka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Beautiful*eyes*: 27 sausio 2011 - 08:23
user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image

Keletas ideju pavasario vestuvems smile.gif
Atsakyti