Įkraunama...
Įkraunama...

Žiedų pagalvėlės

Planuoju pagalvėlę pasidaryti pati - būtinai parodysiu mirksiukas.gif
Mūsų vestuvėse vyraus balta, žalia, violetinė spalvos, tai manau ir pagalvėlė bus su šių spalvų motyvais wub.gif
Atsakyti
parodysiu, koki padekliuka ziedams padariau drauges vestuvems:)

http://www.facebook....152191834801626
Atsakyti
O pas mus nebus pagalveles ziedams blush2.gif turbut as cia viena tokia trenkta, kuri nenori pagalveles biggrin.gif
Atsakyti
mes nežinau, ar turėsim, bet man gražus daiktas (ir liktų atminimui - aš gan sentimentali...)
Atsakyti
na supratau cool.gif kiekviena musu turim savo nuomone ir as jas labai gerbiu: vienoms tai visai nebutina, nepatinka, o kitoms tai labai svarbus vestuviu akcentas.... mirksiukas.gif
Tos, kurioms tai patinka, pasidalinkite nuomone, kokia butu jums labai grazi ir miela pagalveve ziedams 4u.gif
Atsakyti
Tiek graziu yra, kad net nzn, kokia imciau
http://www.weddingmo...er-pillows.aspx

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 21, 13:35)
drinks_cheers.gif  bet yra tokiu zmoniu, kurie mano,kad sitie dalykai yra butini  ax.gif

pas mus jos irgi nebuvo ir man ji niekam nebuvo reikalinga ax.gif asku, jei iejimas daromas kai ziedus inesa vaikuciai, tai taip... kazkur juos reikia padeti ax.gif rankuose su gi nenes.. bet pas mus ziedai buvo paduoti pries visa sceremonija, o kunigas turejo padekliuka, kuris tikrai tam labai puikiai tinkamas thumbup.gif
aisku, jei buciau uzsigeidus, tokio dalykelio, manau buciau pasisiuvus pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele123 @ 2010 09 23, 09:45)
merginos patarkite, nusipirkome pagalvėlę ir dabar mąstome o kas ją turi į bažnyčią inešti???žodžiu domina ta eiga, kas sudeda ziedus ant tos pagalvėlės.... blush2.gif  blush2.gif atrodo smulkmena, bet nezinom doh.gif

dazniausiai nesa kas nors is vaiku kiek zinau.... blush2.gif pas mus pvz bus dvi poros vaiku,tai mano maziuke su berniuku nes ziedukus,o kita porele barstys gelytes is krepsiuko.... wub.gif
man visos labai grazios pagalvytes ir tos kuklios,ir tos kaip jus sakot perkrautos.... blush2.gif ir ryskiu spalvu ir paprstos baltos.... wub.gif musu pagalvyte ir krepsiukas vis dar gamyboje ir kurybiniame procese,nors nieko ypatingo nebus.... blush2.gif
Atsakyti
as siuvu pati vestuvine pagalvele,pvz paemiau is www.graziosvestuves.lt
user posted image
tik ziedlapiai cia ivory spalvos,o pas mus bus sviesiai zalia ir rozine nes sios spalvos dominuoja musu vestuvese smile.gif
bendra vaizda parodysiu po poros savaiciu smile.gif
Atsakyti
Manau, kad pagalvėlės klausimas - kiekvienai asmeniškas - reikia jos, ar ne. Savo sesei leisiu išsirinkti kokios ji norės smile.gif - tada dovanosiu smile.gif
Atsakyti
Panašu į ploną šilką galbūt, bet įmanoma ir iš organzos arba medžiagos, kuri liaudiškai vadinasi "pamušaline" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2011 01 09, 13:59)
g.gif kazin is kokio audinio cia padaryti ziedlapiai

naudoju toki pat audini kaip ir paveikslelyje: tai tafta ir vadinmas tiulis.
Atsakyti