Planuoju pagalvėlę pasidaryti pati - būtinai parodysiu
Mūsų vestuvėse vyraus balta, žalia, violetinė spalvos, tai manau ir pagalvėlė bus su šių spalvų motyvais
parodysiu, koki padekliuka ziedams padariau drauges vestuvems:)
http://www.facebook....152191834801626
http://www.facebook....152191834801626
O pas mus nebus pagalveles ziedams turbut as cia viena tokia trenkta, kuri nenori pagalveles
mes nežinau, ar turėsim, bet man gražus daiktas (ir liktų atminimui - aš gan sentimentali...)
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 21, 13:35)
bet yra tokiu zmoniu, kurie mano,kad sitie dalykai yra butini
pas mus jos irgi nebuvo ir man ji niekam nebuvo reikalinga asku, jei iejimas daromas kai ziedus inesa vaikuciai, tai taip... kazkur juos reikia padeti rankuose su gi nenes.. bet pas mus ziedai buvo paduoti pries visa sceremonija, o kunigas turejo padekliuka, kuris tikrai tam labai puikiai tinkamas
aisku, jei buciau uzsigeidus, tokio dalykelio, manau buciau pasisiuvus pati
QUOTE(ausrele123 @ 2010 09 23, 09:45)
merginos patarkite, nusipirkome pagalvėlę ir dabar mąstome o kas ją turi į bažnyčią inešti???žodžiu domina ta eiga, kas sudeda ziedus ant tos pagalvėlės.... atrodo smulkmena, bet nezinom
dazniausiai nesa kas nors is vaiku kiek zinau.... pas mus pvz bus dvi poros vaiku,tai mano maziuke su berniuku nes ziedukus,o kita porele barstys gelytes is krepsiuko....
man visos labai grazios pagalvytes ir tos kuklios,ir tos kaip jus sakot perkrautos.... ir ryskiu spalvu ir paprstos baltos.... musu pagalvyte ir krepsiukas vis dar gamyboje ir kurybiniame procese,nors nieko ypatingo nebus....
Manau, kad pagalvėlės klausimas - kiekvienai asmeniškas - reikia jos, ar ne. Savo sesei leisiu išsirinkti kokios ji norės - tada dovanosiu
Panašu į ploną šilką galbūt, bet įmanoma ir iš organzos arba medžiagos, kuri liaudiškai vadinasi "pamušaline"
QUOTE(loretita2 @ 2011 01 09, 13:59)
kazin is kokio audinio cia padaryti ziedlapiai
naudoju toki pat audini kaip ir paveikslelyje: tai tafta ir vadinmas tiulis.