Įkraunama...
Įkraunama...

Žiedų pagalvėlės

Gražios pagalvėlės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pagalvėlė Jaunųjų žiedams:

Pagalvėlės viršus. Čia dedami žiedeliai:
user posted image

Pagalvėlės apačioje pritvirtinti kabantys 2 bumbulai:
user posted image

Atsakyti
musu buvo tokia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulia * @ 2010 09 23, 15:15)
musu buvo tokia  ax.gif

O Dievuliau kokia graži clap_1.gif , kristulia čia iš gyvų gėlių ar ne? čia jums gal floristė padarė ? Žiauriai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurisimo @ 2010 09 24, 15:15)
O Dievuliau kokia graži  clap_1.gif , kristulia čia iš gyvų gėlių ar ne? čia jums gal floristė padarė ? Žiauriai gražu  wub.gif

aciu mirksiukas.gif taip cia is gyvu geliu ir darem pacios ax.gif nusipirkau karoliuku, gelyciu ir tokia puta zalia nebezinau pavadinimo, MV padare formyte, tai susmeigem gelytes ir vuolia mirksiukas.gif
Atsakyti
va tokia 4u.gif user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merrgicka: 02 spalio 2010 - 17:02
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Sveikutės:)

Vestuvėms viską ruošiausi pati:) organizavimas... kvietimai... stalo kortelės...
žinoma pati turėjau pasidaryti ir pagalvėlę žiedams:) tačiau pritrūko vienos dienos:) tad nusprendėm, kad mūsų šventė tikrai nebus prastesnė, jei žiedukai bus padėti ant kunigėlio lėkštutės smile.gif

Tačiau priėjusi prie altoriaus buvau labai nustebinta pamačiusi šį nuostabų vaizdelį smile.gif pasistengė MB sesutėsmile.gif

Rožinės gėlytės čia ne šeip sau smile.gif mano bateliai, suknelės akcentai, gėlytė plaukuose ir MB šlipsiukas buvo lygiai tokios pat spalvos smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blond Power: 06 spalio 2010 - 13:05
QUOTE(Blond Power @ 2010 10 06, 14:04)
Sveikutės:)

Vestuvėms viską ruošiausi pati:) organizavimas... kvietimai... stalo kortelės...
žinoma pati turėjau pasidaryti ir pagalvėlę žiedams:) tačiau pritrūko vienos dienos:) tad nusprendėm, kad mūsų šventė tikrai nebus prastesnė, jei žiedukai bus padėti ant kunigėlio lėkštutės smile.gif

Tačiau priėjusi prie altoriaus buvau labai nustebinta pamačiusi šį nuostabų vaizdelį smile.gif pasistengė MB sesutėsmile.gif

Rožinės gėlytės čia ne šeip sau smile.gif mano bateliai, suknelės akcentai, gėlytė plaukuose ir MB šlipsiukas buvo lygiai tokios pat spalvos smile.gif

Grazi wub.gif Pasiseke Jums, kad kazkas pagalvojo apie tai thumbup.gif
Pas mus as tokia organizatore, kaip Jus, beveik viskas ant mano peciu,bet pagalveles tai nebus, kazkaip nenoriu as jos blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 06, 14:47)
Grazi  wub.gif  Pasiseke Jums, kad kazkas pagalvojo apie tai  thumbup.gif 
Pas mus as tokia organizatore, kaip Jus, beveik viskas ant mano peciu,bet pagalveles tai nebus, kazkaip nenoriu as jos  blush2.gif  ax.gif

Kaip ir sakiau... Šios smulkmenos šventės esmės nekeičia:) Svarbu, kad Jūs pati jaustumėtės laiminga ir viskuo patenkinta smile.gif

Ar ilgai beliko laukt tos nuostabios dieneles?
Atsakyti
QUOTE(Blond Power @ 2010 10 06, 15:06)
Kaip ir sakiau... Šios smulkmenos šventės esmės nekeičia:) Svarbu, kad Jūs pati jaustumėtės laiminga ir viskuo patenkinta smile.gif

Ar ilgai beliko laukt tos nuostabios dieneles?

visiskai sutinku drinks_cheers.gif Man visos sios smulkmenos kaip pagalveles,jaunuju taures ir pan, neturi reiksmes, man svarbus pats faktas, kad ta diena mes sujungsim savo likimus wub.gif
O laukt liko nei daug,nei mazai, menesis ir 6 dienos, kaip ir liniuotei matosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 10 06, 22:45)
thumbup.gif man laaabai grazi, tik gal tos rankeneles nedaryciau

Na su ta rankenėle kaip krepšiukas gaunasi smile.gif
bet šeip man tai šita gan perkrauta... net žiedukų nesimatytų blink.gif
Atsakyti