Gražios pagalvėlės
Pagalvėlė Jaunųjų žiedams:
Pagalvėlės viršus. Čia dedami žiedeliai:
Pagalvėlės apačioje pritvirtinti kabantys 2 bumbulai:
musu buvo tokia
QUOTE(kristulia * @ 2010 09 23, 15:15)
musu buvo tokia
O Dievuliau kokia graži , kristulia čia iš gyvų gėlių ar ne? čia jums gal floristė padarė ? Žiauriai gražu
QUOTE(Laurisimo @ 2010 09 24, 15:15)
O Dievuliau kokia graži , kristulia čia iš gyvų gėlių ar ne? čia jums gal floristė padarė ? Žiauriai gražu
aciu taip cia is gyvu geliu ir darem pacios nusipirkau karoliuku, gelyciu ir tokia puta zalia nebezinau pavadinimo, MV padare formyte, tai susmeigem gelytes ir vuolia
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Sveikutės:)
Vestuvėms viską ruošiausi pati:) organizavimas... kvietimai... stalo kortelės...
žinoma pati turėjau pasidaryti ir pagalvėlę žiedams:) tačiau pritrūko vienos dienos:) tad nusprendėm, kad mūsų šventė tikrai nebus prastesnė, jei žiedukai bus padėti ant kunigėlio lėkštutės
Tačiau priėjusi prie altoriaus buvau labai nustebinta pamačiusi šį nuostabų vaizdelį pasistengė MB sesutė
Rožinės gėlytės čia ne šeip sau mano bateliai, suknelės akcentai, gėlytė plaukuose ir MB šlipsiukas buvo lygiai tokios pat spalvos
Vestuvėms viską ruošiausi pati:) organizavimas... kvietimai... stalo kortelės...
žinoma pati turėjau pasidaryti ir pagalvėlę žiedams:) tačiau pritrūko vienos dienos:) tad nusprendėm, kad mūsų šventė tikrai nebus prastesnė, jei žiedukai bus padėti ant kunigėlio lėkštutės
Tačiau priėjusi prie altoriaus buvau labai nustebinta pamačiusi šį nuostabų vaizdelį pasistengė MB sesutė
Rožinės gėlytės čia ne šeip sau mano bateliai, suknelės akcentai, gėlytė plaukuose ir MB šlipsiukas buvo lygiai tokios pat spalvos
QUOTE(Blond Power @ 2010 10 06, 14:04)
Sveikutės:)
Grazi Pasiseke Jums, kad kazkas pagalvojo apie tai
Pas mus as tokia organizatore, kaip Jus, beveik viskas ant mano peciu,bet pagalveles tai nebus, kazkaip nenoriu as jos
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 06, 14:47)
Grazi Pasiseke Jums, kad kazkas pagalvojo apie tai
Pas mus as tokia organizatore, kaip Jus, beveik viskas ant mano peciu,bet pagalveles tai nebus, kazkaip nenoriu as jos
Kaip ir sakiau... Šios smulkmenos šventės esmės nekeičia:) Svarbu, kad Jūs pati jaustumėtės laiminga ir viskuo patenkinta
Ar ilgai beliko laukt tos nuostabios dieneles?
QUOTE(Blond Power @ 2010 10 06, 15:06)
Kaip ir sakiau... Šios smulkmenos šventės esmės nekeičia:) Svarbu, kad Jūs pati jaustumėtės laiminga ir viskuo patenkinta
visiskai sutinku Man visos sios smulkmenos kaip pagalveles,jaunuju taures ir pan, neturi reiksmes, man svarbus pats faktas, kad ta diena mes sujungsim savo likimus
O laukt liko nei daug,nei mazai, menesis ir 6 dienos, kaip ir liniuotei matosi
QUOTE(loretita2 @ 2010 10 06, 22:45)
man laaabai grazi, tik gal tos rankeneles nedaryciau
Na su ta rankenėle kaip krepšiukas gaunasi
bet šeip man tai šita gan perkrauta... net žiedukų nesimatytų