Įkraunama...
Įkraunama...

Žiedų pagalvėlės

QUOTE(perla <3 @ 2013 01 19, 12:35)
As is vakaro pries vestuves pati pasidariau ziedu pagalvele is samanu smile.gif

Kam patinka pačiai viską kuri rankdarbiai, tai žinoma savos kūrybos daiktai originaliau ir mieliau ziurisi bigsmile.gif aš pvz labai nemėgstu nei siūti, piešti ar kitokių darbų kur reikia kruopštumo... schmoll.gif
Atsakyti
Aš planuoju, jog mūsų žiedų pagalvėlė bus iš santinukų 4u.gif
http://1.bp.blogspot...ring pillow.jpg
Atsakyti
QUOTE(Jovita* @ 2013 01 19, 15:55)
Aš planuoju, jog mūsų žiedų pagalvėlė bus iš santinukų  4u.gif
http://1.bp.blogspot...ring pillow.jpg

Labai grazu. O jus patys jas darysites ar uzsisakysit?
Atsakyti
QUOTE(Astii @ 2013 01 19, 16:23)
Labai grazu. O jus patys jas darysites ar uzsisakysit?

Mano būsima anyta yra floristė, tad su jos pagalba žadu padaryti smile.gif Tiesiog norisi kažko įdomesnio nei tradicinė pagalvėlė smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Radau nerealiai mielas ir jaukias, linines. Viena mamyte jas daro, ir kaina sakyciau nereali kaip uz toki grozi:
http://www.facebook....6...6533&type=1
Atsakyti
QUOTE(Lilly2012 @ 2012 03 06, 22:40)
As siu metu esu labai uzsivedusi pasidaryti  ne pagalvele, bet knygoje ideti zidus smile.gif Nezinau, kaip dar pasidarysiu, bet ideja yra smile.gif

jei idomu, nuotraukyte yra cia smile.gif

http://www.facebook....6...e=3

idomu ar pavyko si ideja rolleyes.gif musu ziedelius nes berniukas, tai man pagalvele kazkaip per saldu, noretusi kokios nors dezutes ar kaip cia knygutes wub.gif
Atsakyti
Kol kas dar taip smulkiai negalvoju kokia bus mūsųžiedų pagalvėlė. Ją turėtų nešti mūsų 7 m. sūnus. Bet šovė mintis gal žiedus parišti mūsų katinėliui po kaklu . Tada sūnus neštų katiną, o pas katiną būtų žiedai. Bet viena gal nelabai pagarba sūnui ir antra kur paskui tą katinėlį dėti. va jei jis pats eitų už pavadėlio (turiu omenyje katinas) kaip šuo būtų fainiai.
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2013 07 24, 16:30)
Kol kas dar taip smulkiai negalvoju kokia bus mūsųžiedų pagalvėlė. Ją turėtų nešti mūsų 7 m. sūnus. Bet šovė mintis gal žiedus parišti mūsų katinėliui po kaklu . Tada sūnus neštų katiną, o pas katiną būtų žiedai. Bet viena gal nelabai pagarba sūnui ir antra kur paskui tą katinėlį dėti. va jei jis pats eitų už pavadėlio (turiu omenyje katinas) kaip šuo būtų fainiai.

į bažnyčią su katinu? Nematau kame čia grožis žiedai katinui po kaklu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2013 07 24, 15:30)

man čia jau apsurbu kvepia doh.gif
Atsakyti
Mes galvojam iškirpti kokioje nors knygoje kvadratuką, įdėti ten pagalvėlę ir ant jos žiedus, tik niekaip nesugalvojam, kokios knygos norėtume, galvojom apie Bibliją, bet kažin, kaip kunigas sureaguotų pamatęs ją tokią išdarkytą, o ir patiems nesinori. Mėgstamiausios knygos kaip tyčia tokios nelabai vestuvėms tinkamos: Vakarų fronte nieko naujo, Nusikaltimas ir bausmė ir pan. Gal kas turite ką pasiūlyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašmyras @ 2013 08 08, 21:17)
Mes galvojam iškirpti kokioje nors knygoje kvadratuką, įdėti ten pagalvėlę ir ant jos žiedus, tik niekaip nesugalvojam, kokios knygos norėtume, galvojom apie Bibliją, bet kažin, kaip kunigas sureaguotų pamatęs ją tokią išdarkytą, o ir patiems nesinori. Mėgstamiausios knygos kaip tyčia tokios nelabai vestuvėms tinkamos: Vakarų fronte nieko naujo, Nusikaltimas ir bausmė ir pan. Gal kas turite ką pasiūlyti? smile.gif

o jeigu kokia nors graži lietuviškų pasakų knygelė?

pati labai norėčiau kažko tokio user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žalios_pėdutės: 09 rugpjūčio 2013 - 16:27
QUOTE(žalios_pėdutės @ 2013 08 09, 16:24)
o jeigu kokia nors graži lietuviškų pasakų knygelė?
pati labai norėčiau kažko tokio user posted image

Tiksliai!!! Labai jums ačiū! 4u.gif
Atsakyti