Įkraunama...
Įkraunama...

Žiedų pagalvėlės

QUOTE(Sunny Day @ 2011 08 09, 12:19)
Man labai labai gražu wub.gif

Gal galite pasidalinti kur tokį grožį pirkote 4u.gif

labai gera liudininke tuo pasirupino wub.gif manau jai padejo si sumanyma igyvendinti mergaites geliu salone, tam paciam kur puokstes buvo uzsakinejamos ir geliu papuosimai..is tikruju ten labai nesudetingai, galima ir paciai pasidaryt..tik reikia miela angeliuka kazkur isigyti, tiulio, ar kazko panasaus, gyvu geliu..o gal tik geliu ir angeliuko uztektu smile.gif jis vis dar sedi ant musu komodos miegamajam ir man primena apie grazia musu svente, salia namu zidinio wub.gif gal kazkam tai pinigu ismetimass, o man patinka tokie mieli dalykeliai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Kol kas gražiausias variantas, kurį teko matyti, tai pirmame puslapyje į oazę sukištos žalios gėlytės su perliukais:) paprasta, skoninga, jokio pigumo:) Dar sveikintina originali įdėja su tuo smėliu, bet tas mėlynas tai labai jau dirbtinai atrodo. Geriau gal būtų tikras baltijos smėlis ir kokia nors egzotiška gėlė?smile.gif
Atsakyti
man asmeniskai pagalvele - labai grazus romantiskas vestuviu prisiminimas. suknele zaviesi viena diena, paskui atiduoti atgal i nuomos punkta arba parduodi. o pagalvele lieka,. as asmenikai ja saugau kartu su vestuviniais sveikinimais, nuotraukomis, man grazu smile.gif
Atsakyti
sveikos,norėjau paklausti ar cmb naudojat pagalvėlę ar tik bažnyčioje?nes man pagalvėlė labai gražus akcentas o ir liktų tik mums po šventės wub.gif
[img=http://img855.imageshack.us/img855/1497/il430xn668172541.jpg]
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2011 10 19, 16:12)

Na CMB pagalvėlės dar neteko matyti. Pati galvojau siųtis, bet dabar sudvejojau. Vaikas koks kad neštų nenoriu, todėl daugiau nelabai ir reikės tos pagalvėlės... g.gif nors jau buvau sumasčiusi ir kokios noriu, kadangi kvietimus, stalo korteles, puokštę ir pagalvėlę mintyse jau buvau suderinusi.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 15 kovo 2012 - 22:29
Būkit geros pasakykit, kokio dydžio ta pagalvėlė turėtų būti? Nes aš visad įsivaizdavau, žiūrėdama nuotraukas, kad jos na normalaus nedidelės pagalvėlės dydžio, o man sako, kad jos maždaug dviejų delnų dydžio būną, tik nuotraukose atrodo daug didesnės, tai kaip iš tiesų yra? paprašiau, kad mama pasiūtų, bet susimąstėm, tad kokio jos dydžio turi būti? blush2.gif
Ir dar klausimas, kada tą pagalvėlę turi įnešti? blush2.gif Tikrai nelabai žinau, o turiu berniuką, kuris norėčiau, kad įneštų žiedukus ant pagalvėlės..
Atsakyti
sakyciau pagalveles dydydis 20x20 kazkur.. o berniukas ziedus turetu nesti prieki jaunosios einant link altoriaus , bet cia nebutinai , pas mus pima praeis pamerges su pabroliais paskuj tik berniukas su ziedais ir meraite su ziedlapiais kai jie nueis iki altoriaus td tik as su teciu pasirodysiu..
Atsakyti
Nezinau ar mums reikalinga pagalvele,ziedu nenes juos iduosime CNB ir po to kunigui,tai pasimeciau ir nezinau kaip buna ar kunigas turi kur padeti ziedelius ar vis del to iduoti su pagalvele ,cia Mazeikiuose senamiescio baznycioje kaip yra gal kuri zinote?
Atsakyti
QUOTE(Flintuke @ 2012 02 27, 09:23)
Būkit geros pasakykit, kokio dydžio ta pagalvėlė turėtų būti? Nes aš visad įsivaizdavau, žiūrėdama nuotraukas, kad jos na normalaus nedidelės pagalvėlės dydžio, o man  sako, kad jos maždaug dviejų delnų dydžio būną, tik nuotraukose atrodo daug didesnės, tai kaip iš tiesų yra? paprašiau, kad mama pasiūtų, bet susimąstėm, tad kokio jos dydžio turi būti? blush2.gif
Ir dar klausimas, kada tą pagalvėlę turi įnešti? blush2.gif Tikrai nelabai žinau, o turiu berniuką, kuris norėčiau, kad įneštų žiedukus ant pagalvėlės..

Labas, Aš irgi lygiai taip pat įsivaizdavau tai buvo šokelis lengvas kai gavau biggrin.gif
bet ji iš tiesų ir yra dviejų delnų dydžio. O įneša ją tada kai į Bažnyčia įeina jaunieji. Iš paskos eidami liudininkai arba, kai sakai, berniukas smile.gif
Atsakyti
As darau nuo 12*12cm iki 15*15 cm, buna didesniu. Graziau kai optimali, pvz 15*15. Nes tada ziedai vizualiai taip neprapuola kaip ant dideles. O nepamirskit, kad vaiku rankos, kurie nes ziedus mazesnes uz suaugusiu.
Atsakyti
As siu metu esu labai uzsivedusi pasidaryti ne pagalvele, bet knygoje ideti zidus smile.gif Nezinau, kaip dar pasidarysiu, bet ideja yra smile.gif

jei idomu, nuotraukyte yra cia smile.gif

http://www.facebook....6...e=3

Atsakyti
Merginos, gal žinot kur būtų galima įsigyti kriauklę ar kokią gražią lėkštutę žiedams? 4u.gif
Atsakyti