[quote=Smaile*,2010 06 02, 23:31]
Man tos tipinės pagalvėlės atrodo siaubingai
Pirmoji tai labai derėtų prie mūsų aprangos
Bet antras variantas - super
Man tos tipinės pagalvėlės atrodo siaubingai
Pirmoji tai labai derėtų prie mūsų aprangos
Bet antras variantas - super
Pas mus buvo tokia ir atrode graziai juk visas grozis ir susideda is smulkmenu ir niekam nerupi kas originalu, o kas ne juk kiekvienos evstuves kazkuo panasios, bet ir visada skiriasi...
www.public.fotki.com/varaud
www.public.fotki.com/varaud
O as nesiruosiu jokios pagalveles tureti idesim i dezute ir viskas,vistiek gi kunigas tikriausiai desis ant savo padekliuko
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 31, 15:48)
O as nesiruosiu jokios pagalveles tureti idesim i dezute ir viskas,vistiek gi kunigas tikriausiai desis ant savo padekliuko
Jei turesi pagalvele tai nedes ant padekliuko
QUOTE(loretita2 @ 2010 09 01, 21:32)
Jei turesi pagalvele tai nedes ant padekliuko
Man tokie dalykai kaip pagalveles, jaunuju taures ir panasus dalykai reiksmes neturi Aisku gerbiu tu zmoniu nuomone ir skoni,kuriems visa tai patinka ir viskas buna ispuosta
Papildyta:
QUOTE(pim @ 2010 08 28, 21:56)
Vakar pasižaidžiau su nuvytusiu gėlės žiedeliu, tai va taip maždaug atrodys mūsų "pagalvėlė", žinoma gėlyčių bus daugiau ir gražesnių
Graziai atrodo tik nelabai as ikertu kas cia padaryta? jei gerai iziuriu tai cia kaip ir ne pagalvele,o i stiklini inda kazkas ideta?
Pagalvėles galima surasti specializuotose parduotuvėse ( ir taip pat vestuvinių suknelių salonuose) dar atsisiunčia iš užsienio, arba užsako pas siuvėjas, kad pasiūtų
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 09 16, 08:50)
O nei viena nebandete pasisiuti? As galvoju, gal pavyktu... Labai faina pirmo posto 2 foto, kur ziedai tarp geles ziedo..
čia gan paprastas variantas - reikia mažytės pagalvėlės ( ją nėra sudėtinga pasiūti), tada kur nors, kur pardavinėja dirbtines gėles, paieškoti gražaus gėlės žiedo (arba bandyti pačiai pasidaryti) , jį pritvirtinti prie pagalvėlės, o viduje įsiūti juostelę, kuri prilaikys žiedelius. Viskas.
Musu pagalvele buvo "gyva". Floriste padare is samanu, gelyciu ir kristalu
merginos patarkite, nusipirkome pagalvėlę ir dabar mąstome o kas ją turi į bažnyčią inešti???žodžiu domina ta eiga, kas sudeda ziedus ant tos pagalvėlės.... atrodo smulkmena, bet nezinom