Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalba LGGD Gyvybės vagonėliams

QUOTE(v-i-k-a @ 2010 06 07, 16:14)
diinka, gal truputuka luktelkit su skambuciais Agnei, ten dar viena problema pas ja iskilo. Tai gal truputi ne iki musu jai dabar. Gal palaukiam kelias dienas. Ar gerai?

man tai ne problema palaukt, tik gal tiems varksiukams but geriau gaut laukneseli, o gal pabandyt tam globos psl parasyt , juk ten pastoviai vyksta migracija, kazkas vaziuja, gal pavyktu ka suorganizuot. O savaites begyje gal ir as ka sugalvociau, (jei su musu ligoniu nebus kokiu bedu)
Atsakyti
Aciu diinkai kad taip operatyviai paeme laukneseli 4u.gif nebuvo kada zuiki veztis, labai skubejom, nors laaabai norejau parodyt ax.gif biggrin.gif

Gaila del Agnes verysad.gif kazi, dar nera jokiu ziniu?
Atsakyti
tai va kalbejau su Agne, aciu Fendi 4u.gif sake uzsiims transporto paieskom
Atsakyti
Aūūūūūūū, kal kas galit paorganizuot transporta kaunas - Vilnius, kol kas tylu, nabagėliams reikalingi daiktai guli verysad.gif
na aš šią savaitę niekaip negaliu
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2010 06 09, 11:56)
Aūūūūūūū, kal kas galit paorganizuot transporta kaunas - Vilnius, kol kas tylu, nabagėliams reikalingi daiktai guli  verysad.gif

Pabadsyziu vakare mb pakalbint, seniai Vilniuj kartu buvo... bet nieko neprizadu rolleyes.gif
kazi po darbo spetumem iki vagoneliu nulekt nes ten iki 19 val kazkas tik buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2010 06 09, 11:56)
Aūūūūūūū, kal kas galit paorganizuot transporta kaunas - Vilnius, kol kas tylu, nabagėliams reikalingi daiktai guli  verysad.gif

Tai pakalbejau su MB, galetumem ryt ryte nuvest Kauno laukneseli i Vln, maciau kad savaitgaliais nuo 9 iki 11 vagoneliuos kazkas buna... rolleyes.gif
Tik siandien reiktu paimt man is jusu ji kazkaip g.gif
Atsakyti
gaila, kad is vakaro nezinojau, bet manau, jei tiktu po darbo (po 17) prie silo, tai MB turetu diena grizt namo, liepciau viska sukraut ir atvezt 4u.gif
kai aciu tau Weronica 4u.gif 4u.gif as jau galvojau kad teks paciai vaziuot, o su ta operacija MB tevukui tempia guma, tik siandien darys, tai nieko negaliu planuot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 11 birželio 2010 - 08:16
QUOTE(diinka @ 2010 06 11, 09:14)
gaila, kad is vakaro nezinojau, bet manau, jei tiktu po darbo (po 17) prie silo, tai MB turetu diena grizt namo, liepciau viska sukraut ir atvezt 4u.gif
kai aciu tau Weronica 4u.gif  4u.gif  as jau galvojau kad teks paciai vaziuot, o su ta operacija MB tevukui tempia guma, tik siandien darys, tai nieko negaliu planuot

Ner uz ka smile.gif Man tai tinka, tik ar jum cia vargo nebus lakstyt per diena rinkt , kazkaip nepagalvojau vakar parasyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 11 birželio 2010 - 08:28
QUOTE(Weronica @ 2010 06 11, 09:27)
Ner uz ka  smile.gif Man tai tinka, tik ar jum cia vargo nebus lakstyt per diena rinkt , kazkaip nepagalvojau vakar parasyt smile.gif

Jokia problema- tik svarbiausia kad mb ko nepaliktu, nes vaistukus tai sudejau i saldytuva biggrin.gif
tai tada siandien na tom zhe meste, totzhe chas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2010 06 11, 10:03)
Jokia problema- tik svarbiausia kad mb ko nepaliktu, nes vaistukus tai sudejau i saldytuva biggrin.gif
tai tada siandien na tom zhe meste, totzhe chas biggrin.gif  4u.gif

Iskilo beda... pasirodo kad nespesiu tokiu pat laiku verysad.gif galiu tik apie 6, o jus kurioj vietoj gyvenat?
Atsakyti
tai kaip nors prisiderinsiu, juk jau buvau pasiryžus į Vilnių važiuot, tai čia smulkmenėlė... 4u.gif
Atsakyti
Tai gal man paskambinti Agnei, kad transporto nebeieškotu?
Atsakyti