Na mano lauknešėlis jau iškeliavo, ačiū Weronicai, kad paėmė Tikiuosi, kad bus bent kiek naudingas, pagerins nors šiek tiek tų bėdukų buitį
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 06 02, 17:59)
Na mano lauknešėlis jau iškeliavo, ačiū Weronicai, kad paėmė Tikiuosi, kad bus bent kiek naudingas, pagerins nors šiek tiek tų bėdukų buitį
o as nezinau kaip perduoti..mb nepaves, tai reiktu kad kazkas prilektu kur netoli namu, gal kartais kam netoli eiguliai?
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 06 02, 17:59)
Ner uz ka
Laukneseliu tai cia tikrai nepavadinciau cia visas didziulis lauknesys
Kendde o tu ryt apie 5 nebutum namie? ar apie puse 5? tada vezdama savo ir beprotiskai_fantastiskos uzvaziuociau
QUOTE(Weronica @ 2010 06 02, 18:17)
Ner uz ka
O tu ryt apie 5 nebutum namie? ar apie puse 5? tada vezdama savo ir beprotiskai_fantastiskos uzvaziuociau
O tu ryt apie 5 nebutum namie? ar apie puse 5? tada vezdama savo ir beprotiskai_fantastiskos uzvaziuociau
jetus kaip butu gerai, bet kad tiksliai nezinau.. ryt tada dar susirasom cia, jei iki 5 nieko nepranesiu reiskia nesigauna man o laukneseli jau ir as suruosus..
QUOTE(Kendde @ 2010 06 02, 18:22)
jetus kaip butu gerai, bet kad tiksliai nezinau.. ryt tada dar susirasom cia, jei iki 5 nieko nepranesiu reiskia nesigauna man o laukneseli jau ir as suruosus..
tai gal kokia kita diena gtau iseitu iki silo dasikast ar darbo metu ar po jo, as bet kada trumpam galiu islekt
tai Weronica taves ryt laukt prie Silo? kelinta?
QUOTE(diinka @ 2010 06 02, 21:44)
tai Weronica taves ryt laukt prie Silo? kelinta?
Tai po darbo, po 5, jei galit
o.k
ooookaip smagu kad kaunietes kooperuojasi....... Vilneites, neatsiliekam neatsiliekam kokia diena renkames? kam kada patogiausia?
As vel del vaistu
turiu namie akiu lasiukus tobrex (tas pats kas tobradex) klausiau vaistinej tai sake cia panasu kaip ir gentamicinas tai kazi tiks gyvuneliams?
turiu namie akiu lasiukus tobrex (tas pats kas tobradex) klausiau vaistinej tai sake cia panasu kaip ir gentamicinas tai kazi tiks gyvuneliams?
QUOTE(Weronica @ 2010 06 03, 13:21)
As vel del vaistu
Turėtų tikti, nes irgi Tobrex lašina. Tik kad nebūtų jų galiojimo laikas pasibaigęs.
Dar vienas prašymas. Dviems išsekusioms katytėms labai reikia laikinos globos namuose:
http://www.lese.lt/l...astis/news.4112
Namų sąlygomis jos greičiau pasveiktų.
QUOTE(fenddi @ 2010 06 03, 13:40)
Turėtų tikti, nes irgi Tobrex lašina. Tik kad nebūtų jų galiojimo laikas pasibaigęs.
Dar vienas prašymas. Dviems išsekusioms katytėms labai reikia laikinos globos namuose:
Ziurejau nepasibaiges kad net nenaudoti jie man atrodo...
O cia katyte Vilniuje?
Tai va Kendes laukneselis jau pas mane, bet zuikio nemaciau, tik jos MB
po darbo dar susimatom su Weronica
O dar yra norinciu ka nors kur nors perduoti?
jei ne reikia tartis , kas nuvez sostinen ilgai netraukus
Papildyta:
radau dar viena atsiliepusia , ar reik ka priglaust?
daugiau kaip nieks is kaunieciu ir nezadejo, Diva sake pinigeliais...
po darbo dar susimatom su Weronica
O dar yra norinciu ka nors kur nors perduoti?
jei ne reikia tartis , kas nuvez sostinen ilgai netraukus
Papildyta:
QUOTE(Maža.Juoda.Katė @ 2010 05 31, 21:33)
As irgi to paties noriu paklausti: ar tiktu vilnonis adijalas? (tik truputi apdriskes is krastu ) Ir plastikiniai dubeneliai maistui?
radau dar viena atsiliepusia , ar reik ka priglaust?
daugiau kaip nieks is kaunieciu ir nezadejo, Diva sake pinigeliais...