Aš dar nepradėjau rinkti lauknešėlio, nes apsirgau, guliu paslika, net i darba nėjau bet tikiuosi ryt jau būsiu sveika. o aš šeip dirbu karaliaus mindaugo pr. gal kuriai būtų patogu privažiuot, paduočiau ką turiu
diinka, as netoli jonavos g. gyvenu, nusileisciau nuo kalno ir ten prie silo, aikstutej galetume ir susitikt
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 06 01, 13:03)
Aš dar nepradėjau rinkti lauknešėlio, nes apsirgau, guliu paslika, net i darba nėjau bet tikiuosi ryt jau būsiu sveika. o aš šeip dirbu karaliaus mindaugo pr. gal kuriai būtų patogu privažiuot, paduočiau ką turiu
Tai as kai savo vesiu galiu tada ir jusu prigriebt
QUOTE(Kendde @ 2010 06 01, 13:23)
diinka, as netoli jonavos g. gyvenu, nusileisciau nuo kalno ir ten prie silo, aikstutej galetume ir susitikt
o kaip smagu, aš visai šalia Šilo sėdžiu, šaunu būt pasimatyt
QUOTE(diinka @ 2010 06 01, 13:58)
o kaip smagu, aš visai šalia Šilo sėdžiu, šaunu būt pasimatyt
tai puiku, sutarkim tik kada, gal dar kam patogu i sita taska butu ateiti
Šiandien po 17 galiu, ryt - nelabai, ketvirtadieni- galiu, dėl penktadienio -dar nezinau(MB tėvukas ligoninėj)
galiu darbo metu(- jei lauknešėlis nelabai didelis, galima būtų panešt) nes mes su MB dalijamės 1 mašiną, tai kai jis važiuoja darban- tai visą dieną mašina pas jį
O zuikį atsineši
galiu darbo metu(- jei lauknešėlis nelabai didelis, galima būtų panešt) nes mes su MB dalijamės 1 mašiną, tai kai jis važiuoja darban- tai visą dieną mašina pas jį
O zuikį atsineši
QUOTE(diinka @ 2010 06 01, 14:44)
Šiandien po 17 galiu, ryt - nelabai, ketvirtadieni- galiu, dėl penktadienio -dar nezinau(MB tėvukas ligoninėj)
O zuikį atsineši
O zuikį atsineši
o siandien nuo 17 iki keliu? jei ne siandien, tada manau ketvirtadieni, darbo metu.
Zuiki..?? nu siandien gal ir atgabenciau parodyt
QUOTE(diinka @ 2010 06 01, 14:44)
O zuikį atsineši
As kai nei vienos nepazystu tik zujki is matymo tai labai gerai oriantuotis butu
As tada ketvirtadieni po darbo jei galima irgi i silo aikstele prileksiu
Tai bandom pirmą rinkliavą ketvirtadienį po darbo prie Šilo jonavos gatvėj
reskia po 5val? hmm..nemanau kad galesiu, nors dar tixliai ir nezinau
QUOTE(~Dark Elf~ @ 2010 06 01, 15:17)
Iskrapsciau 5 pagalves..
Oho turtinga pagalvem...As tai isvis tik tris pagalves per visus namus turiu:viena man, kita MB ir dar viena katei jei koks svecias lieka nakvot tai kate be pagalves lieka