Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalba LGGD Gyvybės vagonėliams

pas mane irgi atsirastu ko nors gyvūnėliams.
turiu nenaudojamų pagalvių,jei tiktų būtų šaunu.
Atsakyti
Aš nieko nesusigaudau su tais vaistais doh.gif
Terbisil raso kad receptinis tai nenupirksi...
Cutasept maciau puskalai ir bakeliai dezinfikuot tai irgi nesuprantu kokio reikia
Gentamicinas irgi buna 4,5,6,7% kurio reikia nezinau
Engystol...tabletes cia ar kas?
Help biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 01 birželio 2010 - 07:49
QUOTE(Weronica @ 2010 06 01, 08:31)
Engystol...tabletes cia ar kas?

Aš tai pirkčiau veterinarinį leidžiamą, jis daug veiksmingesnis ir pigiau gaunasi 4u.gif

Atsakyti
Susiskambinau del tu adialu ir padusku. biggrin.gif

Kalbejau su p. Agne 867705563. Ji leido man ideti cia i tema jos telefona, kad galima butu jai paskambinti, jai kils kokiu klausimu. p. Agne pasake kad tinka VISKAS ka galima patiesti. (kaldros, pledai, adialai, pagalves ir t.t.), viskas ka galima patiesti kad katytes neguletu ant nuogu grindu. Nes keisti jiems tuos guoliukus reik daznai, todel tokie patiesaliukai reikalimgi VISADA. Reikalingi dar plastmasiniai dubeneliai maistui. Speju (nepaklausiau) kad reikalingi ir kraiko dezes. Na ir aisku vaistai ir maistas.
Vienu zodziu kas turi kates tai zino, ko katinams reikia, reiskes to ir reikia beglobiams katineliams.

Dabar del Kauno. Mergaites butu labai gerai jai kas padetu kazkokiu budu surinkti visus daiktelius i viena vieta, nes p. Agne pasake kad tikrai rastu transporta viska pergabenti i Vilniu. Laukiam pasiulymu cia temoje, kaip tai butu imanoma padaryti.
Atsakyti
Galbut tas transportas is Vilniaus galetu sutarta diena, sutartu laiku privaziuoti pvz. prie kokio prekybos centro patogesniu laiku, po darbu zmoniu- ir i ta transporta kokia valanda laiko butu galima atnesti kas ka gali g.gif .Paskelbtumete cia, skelbimuose- kad laukia autobusiukas, ar kazkas panasaus, kur galima kaunieciams paaukoti visokiu daiktu, vaistu, maisto ir t.t.
Atsakyti
4u.gif einu kraustyt spintu.. 4u.gif ir laukti zmogu kurie man pasakys ar galima isvezti.. blush2.gif
Atsakyti
Kaunietes galim susirink kur nors centre nes kazkuri cia sake, kad centre dirba ir neturi kaip atvaziuot ir per sia savaite kol Kennde nedingus rolleyes.gif Visos susirenkam ir susinesam ka turim. As jau rasiau, kad vieta man nera labai svarbu tik svarbu laikas nes iki 5 dirbu rolleyes.gif pvz prie akro aikstelej tos baznycios ar dar kur nors.
O po to kazkuri viena turesim visa surinkta laukneseli pasandeliuot tol kol is vilniaus gales kasnors pasiimt ax.gif
Jei kas neturit transporto ir su pagalvem ir bliudeliais nesinori viesuoju transportu vaziuot biggrin.gif tai gal ikalbeciau MB privaziuot ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 01 birželio 2010 - 11:29
vieną dieną manau visoms būtų sunku susirinkt....
aš manau (jei daugiau nėr kam) galėčiau srinkt daiktelius į vieną vietą (nes turiu kur laikyt). gyvenu už miesto, bet Kaune būnu kasdien nuo 9 iki 17, Dirbu Jonavos gatvėj, po darbo galėčiau kažkur aplink ir pavažiuoti. MB dirba dainavos rajone... tai ir ten kažką gal būtų galima paderinti.... (aš jau baigiu surinkt savo lauknešėlį)
......
jei yra kitų pasiūlymų -pasiderinsiu prie jų
Atsakyti
vilniuje galima tiesiai vežti nurodytu adresu?
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2010 06 01, 12:33)
vieną dieną manau visoms būtų sunku susirinkt....
aš manau (jei daugiau nėr kam) galėčiau srinkt daiktelius į vieną vietą (nes turiu kur laikyt). gyvenu už miesto, bet Kaune būnu kasdien nuo 9 iki 17, Dirbu Jonavos gatvėj, po darbo galėčiau kažkur aplink ir pavažiuoti. MB dirba dainavos rajone... tai ir ten kažką gal būtų galima paderinti.... (aš jau baigiu surinkt savo lauknešėlį)

Jei jums nebutu sunku tada liuks bigsmile.gif as po darbo iki jonavos g. galiu davaziuot tik dar nesurinkau nieko unsure.gif tai koki ketvirtadieni manau galeciau g.gif

As tada dar galiu aleksote surinkt jei yra is cia kasnors rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantukas1 @ 2010 06 01, 12:35)
vilniuje galima tiesiai vežti nurodytu adresu?

Prieš važiuojant reiktų susiskambinti, ne visada ten būna savanoriai.
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2010 06 01, 12:49)
Prieš važiuojant reiktų susiskambinti, ne visada ten būna savanoriai.

suporatau,ačiū smile.gif
Atsakyti