Kaunas tikrai prisidetu turiu cutasepto, engystolio dar pora ampuliu like, svirkstu keli, dar kanors surinkciau, tik praneskit kaip kaune kur pristatyt..
Tai Kaunietes susitariam kur ir kada suvezam viska
O poto spresim klausima kaip nutarabonint viska iki Vilniaus
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 05 31, 18:42)
Oj kaip ACIU!! Kendde
baikit, nedekokit, tam ir esam visi kartu, kad kazkaip padeti
o jus gal ta pati vikute is lese savanoriu?
Papildyta:
QUOTE(Weronica @ 2010 05 31, 18:46)
Tai Kaunietes susitariam kur ir kada suvezam viska
jio..ir butinai per sia savaite, nes po to isvaziuoju is kauno, nezinia kada grysiu..
QUOTE(Kendde @ 2010 05 31, 18:48)
o jus gal ta pati vikute is lese savanoriu?
Ne, as neesu LESES savanore. Tesiog labai noriu kad gyvuneliams butu gerai. Ir stenguosi kuom galiu padeti.
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 05 31, 18:50)
Ne, as neesu LESES savanore. Tesiog labai noriu kad gyvuneliams butu gerai. Ir stenguosi kuom galiu padeti.
aa tada sumaisiau biski tai va, tas ir vienija mus visus cia. Tikiuosi, kad iseis susiderinti viska kuo greiciau, kad nuvezti i vilniu.
Na as galiu kiekviena diena apie 18 val, nes iki 5 darbas
Aš irgi iki penkių dirbu. Man tai geiriausiai būtų centre arba aplink maždaug, nes ir dirbu centre ir mokaus, o kitur vežt man nelabai išeitų, nes nevairuoju
Man atrodo mes visos čia iš meilės gyvūnams ir sėdim Nes man tai labai labai svarbu jiems padėti..
Man atrodo mes visos čia iš meilės gyvūnams ir sėdim Nes man tai labai labai svarbu jiems padėti..
QUOTE(~Dark Elf~ @ 2010 05 31, 20:26)
O Adialai tinka?
As irgi to paties noriu paklausti: ar tiktu vilnonis adijalas? (tik truputi apdriskes is krastu ) Ir plastikiniai dubeneliai maistui?
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 05 31, 20:46)
Mergaites, aciu jumvisom! As rytoj paskambinsiu ir viska suzinosiu, paklausiu kas tinka o kas ne. Ir parasysiu cia temoje.
Butinai.. as dar pasikalbesiu su savo pazistamais,draugais..gal jie turi ka..