QUOTE(Indrajos @ 2010 06 15, 15:58)
ne šitą jau buvau pastebėjus pačioje pradžioje, nemanau, kad tai raumenų ar įdėjimo klausimas mano atveju... nes jei jį išimi, o jis pilnas, tai... Gal yra kokių natūralių būtų kaip sumažinti tokį gausumą? Gal kokios arbatos galėtų padėti? nes atrodo gali užsidaryti tas kelias dienas namie, ir niekur nenori eiti..
jei labai gausios mmm vertėtų kreipti į ginekologą (taurelės pagalba nesunkiai galite išmatuoti, kiek išskyrų per mėnesines būna), nes gausių mėnesinių priežastys yra labai įvairios...
va, radau straipsniuką apie gausias mėnesines, kur yra natūralių būdų, kaip sumažinti gausumą: Gausios mėnesinės
aš taurelę naudojau vieną ciklą dar tik, bet gale jau išsiimant ta kojelė man trukdyt pradėjo. kirpsiu dar. išsiimt, manau, ir be jos mokėsiu, nes sugriebiu, įspaudžiu pačią taurelę, ji atlimpa ir tada aš ją prisitraukiu.
QUOTE(Sense @ 2010 06 15, 22:09)
suri_kata, tai jus galit užčiuopti taurelės apačią, na nekaišiojat pirštu ir neieškot? Na vaizdžiai čia paklausiau, bet šiandien nebekišau taip gyliai, kotelis buvo kiek išlindęs, tai sudarė šiek tiek nepatogumų, kai sėdi jautės, bet nekirpau, nes dar neišsiaiškinau su naudojimu. Kotelis buvo truputį išlindęs, po kokios valandos pasitikrinau viskas vietoj, tik keli lašai prabėgo. O kai jau sumaniau išsiimti, taurelė atsirado gyliai manyje ar aš čia kokia kreiva? Nemačiau, kad kam būtų panašios problemos
Aš galiuko visai nenukirpau, tik gerokai patrumpinau, tad jį lengvai sugaunu, truputį timpteliu ir tada be vargo suimu taurelės apačią dviem pirštais. Na nežinau kaip čia vaizdžiau paaiškint, man ji ten niekur giliau nenukeliauja Pabandykit stumtelti taurelę žemyn makšties raumenimis, labai padeda.
Tai tik jų pagalba ir radau na bandysim dar..
Emm susidomejau taip sakant. Tokio daikto nesu nei maciusi nei girdejusi, bet jau kad taip giriat reiktu pabandyti. Butu super per atostogas prie juros. Turiu keleta neprotingu klausimu negimdziusiom taip pat patogu isideti/isimti? (na tik nesijuokit) Ir kaip jus ja plaunat? Tik vandeniu, ar dezinfekuojate servetelemis su alkoholiu?
Busiu dekinga
Busiu dekinga
QUOTE(Shania @ 2010 06 16, 16:14)
Emm susidomejau taip sakant. Tokio daikto nesu nei maciusi nei girdejusi, bet jau kad taip giriat reiktu pabandyti. Butu super per atostogas prie juros. Turiu keleta neprotingu klausimu negimdziusiom taip pat patogu isideti/isimti? (na tik nesijuokit) Ir kaip jus ja plaunat? Tik vandeniu, ar dezinfekuojate servetelemis su alkoholiu?
Busiu dekinga
Busiu dekinga
siaip tik vandeniu, nebent kur viesuose WC - tada jau servetelem su alkoholiu kur buna
Shania, aš taip pat negimdžiusi, ir nutariau išbandyti šią naujovę. Jų būna dviejų dydžių, dažniausiai, bet kiek teko matyti, mažai kuom skiriasi.
Pirkau Vilniuje, Luneete. Yra Gedimino 9, "Eko bangoje" ir "Gintarinėje vaistinėje"
Šiandien kaip tik pirma mm diena, tad pirmą kartą įsidėjau. Jausmas neįprastas, vis norisi patikrinti, ar nepratekėjo
Pagal jūsų aprašymus pradedu galvoti, ar neteks ir man pasitrumpinti kotelio, nes lyg ir įsidejau visą taurelę, ir man netrukdo, ar nebus per giliai (mm eigoje matysiu).
Tiesa, nesakyčiau, kad ją įsidėti lengva, nes mano makštis siaura, bet kai atsidūrė vietoje - lyg ir gerai.
Na, žiūrėsim...
Pirkau Vilniuje, Luneete. Yra Gedimino 9, "Eko bangoje" ir "Gintarinėje vaistinėje"
Šiandien kaip tik pirma mm diena, tad pirmą kartą įsidėjau. Jausmas neįprastas, vis norisi patikrinti, ar nepratekėjo
Pagal jūsų aprašymus pradedu galvoti, ar neteks ir man pasitrumpinti kotelio, nes lyg ir įsidejau visą taurelę, ir man netrukdo, ar nebus per giliai (mm eigoje matysiu).
Tiesa, nesakyčiau, kad ją įsidėti lengva, nes mano makštis siaura, bet kai atsidūrė vietoje - lyg ir gerai.
Na, žiūrėsim...
QUOTE(Kriiste @ 2010 06 16, 16:39)
siaip tik vandeniu, nebent kur viesuose WC - tada jau servetelem su alkoholiu kur buna
o po pravalymo tokiom servetėlėm nereikia dar praskalaut vandeniu? nedirgina tas alkoholis?
QUOTE(Sense @ 2010 06 07, 23:36)
Akmens amžiaus pasisakymas. O kas gi priverčia vyro daikčiuką kišt, o tamponus?
vyro daikčiuką- sumalonumu-čia nepalyginami dalykai, tamponai-suprantama ir labai geras daltykas, o čia-plauti kaip kokį bliūdelį...feeee
QUOTE(mamuke68 @ 2010 06 16, 22:22)
vyro daikčiuką- sumalonumu-čia nepalyginami dalykai, tamponai-suprantama ir labai geras daltykas, o čia-plauti kaip kokį bliūdelį...feeee
o kad tamponas ( milijonai jų) su turiniu voliosis n metų savartyne , tai tikrai ne fee ??
Dėl tamponų gerumo - labai ginčytinas dalykas
kai tampono vatos gabaliukų, mikroskopinių siūlelių prilimpa prie makšties sienelių ir tūno ten kažkurį laiką ne feee? negi taip reikia savo organizmo bijot, kad plaut mens.puoedelį būtų šlykštu?..