Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(Alinutia @ 2010 06 09, 18:38)
Galvoju gal iš čia imti, gaunasi apie 65 LT su tuo nuolaidėlės koduku, ir priedo dar šiaip ten su nuolaida dabar ta taurelė http://www.iherb.com...-Cup/11954?at=0
Ar kas sakėtės iš čia? Ką rašyti į STATE/REGION/PROVINCE? Ir jeigu mano gatvės pavadinime yra ž š ir pan. lt raidės, jas rašyt? ar šveplas rašyt?

Daug merginų pirko iš šios parduotuvės.
Manau, čia reikia įrašyti apskritį, kurioje gyvenate.. Raidės rašomos be paukštelių.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 09 birželio 2010 - 17:53
Visada rašoma lotyniškomis raidėmis, tai yra be jokių paukštelių brūkšnelių ir t.t.
Jei turite galimybę apsipirkti el.parduotuvėje, tai siųskitės.

O aš laukiu mmm.. ir noris greičiau išbandyti, ir neramu, kad tik mokėčiau susitvarkyti su šiuo aparačiuku laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 06 09, 18:03)
kokia kaina isejo? labai gundausi blush2.gif

įlindau į banką net tiksliai pasižiūrėt biggrin.gif 66,35 lt gavosi.

Ar kas sakėtės iš čia? Ką rašyti į STATE/REGION/PROVINCE? Ir jeigu mano gatvės pavadinime yra ž š ir pan. lt raidės, jas rašyt? ar šveplas rašyt?

rašykit taip, kad gautųsi pilnas adresas ir tiek, šveplai.
Atsakyti
nu fainai ir is iherb butu pirkti - bet....
nemoku ir nesuprantu kas ir kaip ten. niekada neteko uzsakineti sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
As skaiciavau is iherb, bet man nepatiko kaina. Kadangi siuo metu pakilo dolerio kursas, man gaunasi apie 74 lt, tai ir nebesivarginau uzsakineti, laukti is uzusienio, nusipirkau is gu-gu uz 75 lt. Sakiausi kartu su drauge, tai ir pristatymas nuo tokios sumos buvo nemokamas.
Persiskaiciuokit, gal ir jums pasirodys nenaudinga siustis is amerikes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 06 10, 10:33)
As skaiciavau is iherb, bet man nepatiko kaina. Kadangi siuo metu pakilo dolerio kursas, man gaunasi apie 74 lt, tai ir nebesivarginau uzsakineti,  laukti is uzusienio, nusipirkau is gu-gu uz 75 lt. Sakiausi kartu su drauge, tai ir pristatymas nuo tokios sumos buvo nemokamas.
Persiskaiciuokit, gal ir jums pasirodys nenaudinga siustis is amerikes  mirksiukas.gif

jo skaiciavau kad dabar gaunasi brangiau g.gif - nu ir tiek to - pirksiu cia - duosiu lt prekeiviams uzdirbti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
Na taip bet kainuoja 100lt, o skaičiau merginos ir po 80lt įsygjo kažkur
http://www.sveikipro...riemone-mooncup
[b]

Bet merginos perka kitos firmos, todėl ir kaina skiriasi.
Atsakyti
Paskaitinėjau Jūsų komentarus - įtikinote, jungiuosi į būrelį! užsisakysiu ir aš 4u.gif
Atsakyti
Vis mąstau, gal ir man reikalingas šitas dalykas, ir vis labiau gundausi nusipirkti. Tik kad dabar tamponų užsipirkus porai mėnesių į priekį, o ir finansinė skylė piniginėj, nes labai daug išlaidų šiuos porą mėnesių nusimato, tai turbūt teks vasarą dar išgyventi be šito privalumo... Gaila net darosi. Nors galima žvelgti ir į pliusus - gal per tą laiką neigiamų nuomonių ir trūkumų visokių prisiskaitysiu arba gal va kainos dvigubai sumažės biggrin.gif
Atsakyti
Kazin ar neigiamu nuomoniu padauges biggrin.gif
As irgi ilgai gundziausi, bent keleta men. skaiciau ir galvojau pirkt ar ne, o be reikalo. Va pirmas ciklas kaip naudoju taurele ir jokiu nepatogumu nei isidedant, nei issiimant. Nei pratintis prie ko reikejo, nei mokintis isidet ar issiimt, jokiu problemu. Tik su 2 k. plovimu per para tai tikrai neisivaizduoju. Nebent koks puslitrukas butu biggrin.gif Pirmas paras man reikia isplauti taurele kas pora val., o pirma nakti papildomai ir "sparnelius" klijavau, nes buciau isplaukus doh.gif O siaip tikrai geras ir ekonomiskas daiktas.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 06 14, 23:27)
Kazin ar neigiamu nuomoniu padauges  biggrin.gif
As irgi ilgai gundziausi, bent keleta men. skaiciau ir galvojau pirkt ar ne, o be reikalo. Va pirmas ciklas kaip naudoju taurele ir jokiu nepatogumu nei isidedant, nei issiimant. Nei pratintis prie ko reikejo, nei mokintis isidet ar issiimt, jokiu problemu. Tik su 2 k. plovimu per para tai tikrai neisivaizduoju. Nebent koks puslitrukas butu  biggrin.gif  Pirmas paras man reikia isplauti taurele kas pora val., o  pirma nakti papildomai ir "sparnelius" klijavau, nes buciau isplaukus  doh.gif  O siaip tikrai geras ir ekonomiskas daiktas.

Tikrai nemanau, kad padaugės, nors aišku pasitaiko kam nepatinka pati idėja.

O man taurelę tris kartus išplauti reikia tik antrą dieną, visom kitom dienom užtenka dukart per parą ir nebenaudoju jokių įklotėlių, nieko, dėl ko esu nerealiai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

kiek skaitau vien tik geri atsiliepimai ir nesuprantu, ar aš čia tokia modifikuota, ar kas yra, dydį lyg ir tą pasirinkusi, tačiau pirmosiomis dienomis, kad ir kiek bekeisčiau vis tiek prateka. Negi niekas su tuo nesusidūrė? pradedu mąstyti, kad kažkas negerai... Niekaip negaliu patikėti, kad daugiau nėra tokių žmonių ...
p.s. mooncup naudoju jau daugiau nei metus, nes likusias dienas tikrai palengvina.
Atsakyti