Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(mamuke68 @ 2010 06 07, 19:36)
Manęs niekas nepriverstų jos kištis- viduramžiai kažkokie...

Akmens amžiaus pasisakymas. O kas gi priverčia vyro daikčiuką kišt, o tamponus? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raimita @ 2010 06 07, 19:52)
Tiesą sakant pirmą kartą sužinojau, kad egzistuoja toks daiktas  biggrin.gif  dėka šios temos žinoma  4u.gif  ir susigundžiau įsigyti ir išbandyti  ax.gif  Ačiū už nuorodą ir koduką  drinks_cheers.gif  su nekantrumu lauksiu siuntinuko.  Kas siuntėsi iš šitos svetainės, ar reikėjo mokėti kokius mokesčius, muitą ir pan. Pirmą kartą užsakinėju iš JAV...  blush2.gif

prieš savaitę gavau iš čia 4u.gif , jokių mokesčių nepridėjo ir siuntinukas atėjo per savaitę blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raimita @ 2010 06 07, 19:52)
Tiesą sakant pirmą kartą sužinojau, kad egzistuoja toks daiktas  biggrin.gif  dėka šios temos žinoma  4u.gif  ir susigundžiau įsigyti ir išbandyti  ax.gif  Ačiū už nuorodą ir koduką  drinks_cheers.gif  su nekantrumu lauksiu siuntinuko.  Kas siuntėsi iš šitos svetainės, ar reikėjo mokėti kokius mokesčius, muitą ir pan. Pirmą kartą užsakinėju iš JAV...  blush2.gif

jeigu užsakymo suma su siuntimu neviršija 75lt, jokie mokesčiai neprisideda... mirksiukas.gif
Atsakyti
Pakilus dolerio kursui nusprendziau paremti Lt prekeivius. Taigi uzsisakiau sau ir savo apie tokius dalykus dar negirdejusiai draugei femmecup taureles. Dabar kaip ir visos naujokes lauksim "svenciu" ir bandysim jungtis i ekologisku moteriskiu gretas biggrin.gif
Keista, bet manes irgi visiskai neisgasdino taureles dydis. Pasiskaiciusi atsiliepimus, jau buvau pasiruosusi issigasti, bet man ji kaip tik pasirode visai nedidele. Kol kas lengvai pavyko ir isideti ir isimti. Ziuresim kaip seksis toliau g.gif
Atsakyti
tai ir toliau turėtų sektis gerai. drinks_cheers.gif sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaites - uztikau jusu tema visai netycia smile.gif
jungsiuos ir as i jusu gretas - nes paskaicius apie taurele man kilo superinis noras ja isbandyti. tik pirksiu cia LT nes nematau skirtumo didelio ar pirkti vietoj ar siustis - labai jau nedidelis skirtumas gaunas. tik va niekaip neapsisrendziu kokia ja pirkti ar diva ar femme ar dar kokia..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2010 06 08, 12:00)
tik va niekaip neapsisrendziu kokia ja pirkti ar diva ar femme ar dar kokia.....  g.gif

čia skirtumas irgi labai nedidelis, patarčiau rinktis pagal kainą..
Atsakyti
Mano antros mmm su siuo daiktu. Nu lenkiu zemai galva pries isradejus 4u.gif Net gaila, kad baigsis mmm, sausa, svaru, jokiu ikolteliu, net kasdieniniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 06 09, 08:24)
Mano antros mmm su siuo daiktu. Nu lenkiu zemai galva pries isradejus 4u.gif  Net gaila, kad baigsis mmm, sausa, svaru, jokiu ikolteliu, net kasdieniniu thumbup.gif

nu super nu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif viskas.... laukiu iseiginiu ir lekiu ieskoti kazkur... gal kas zinot kur kaune ju galima gauti? g.gif ar tik internetu?
Busiu be galo dekinga uz info.
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2010 06 09, 11:29)
nu super nu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  viskas.... laukiu iseiginiu ir lekiu ieskoti kazkur... gal kas zinot kur kaune ju galima gauti? g.gif ar tik internetu?
Busiu be galo dekinga uz info.

Kaune "Sveiki produktai" Aktopolyje prekiauja "Mooncup".
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2010 06 07, 23:58)
prieš savaitę gavau iš čia 4u.gif , jokių mokesčių nepridėjo ir siuntinukas atėjo per savaitę blink.gif  thumbup.gif

kokia kaina isejo? labai gundausi blush2.gif
Atsakyti
Merginos, nusprendžiau ir aš įsigyti šį dalyką, nes labai jau brangūs tie tamponai, o paketų senai nenaudoju, nes šunta.
Taigi patarkit, kur pigiausiai jų įsigyti? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(myself @ 2010 06 09, 12:05)
Kaune "Sveiki produktai" Aktopolyje prekiauja "Mooncup".

Na taip bet kainuoja 100lt, o skaičiau merginos ir po 80lt įsygjo kažkur
http://www.sveikipro...riemone-mooncup
[b]

Galvoju gal iš čia imti, gaunasi apie 65 LT su tuo nuolaidėlės koduku, ir priedo dar šiaip ten su nuolaida dabar ta taurelė http://www.iherb.com...-Cup/11954?at=0
Ar kas sakėtės iš čia? Ką rašyti į STATE/REGION/PROVINCE? Ir jeigu mano gatvės pavadinime yra ž š ir pan. lt raidės, jas rašyt? ar šveplas rašyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinutia: 09 birželio 2010 - 17:48