Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(Kristukas94 @ 2010 09 15, 19:02)
o kuom jis jums keistokas ax.gif

man irgi pasirode normalus klausimas- jei vaistinese nelabai zino, tai realu, kad ir kai kurios gydytojos nezinos...
Atsakyti
tai vat ir as ta pati galvoju.juk apie tai daugiau niekur informacijos,berods,ir nera.as irgi tik supermamu klube ja atradau.internete ivedus uzklausa,mazai ka galima rasti...
Atsakyti
QUOTE(Kristukas94 @ 2010 09 16, 09:51)
tai vat ir as ta pati galvoju.juk apie tai daugiau niekur informacijos,berods,ir nera.as irgi tik supermamu klube ja atradau.internete ivedus uzklausa,mazai ka galima rasti...

šiuo metu tikrai nemažai info apie taurelę gakima rasti internete, ypač, jeigu paieškosite užsienio puslapiuose.. 4u.gif Na, o ar žino ginekologė apie taurelę, tai paklauskit ir sužinosit. Jeigu nežino, bus proga pasidomėti.. biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi butu idom suzinoti kokios ginekologes nuomone, bet pati artimiausiu metu nezadu lankytis. Jei kuri klauset, parasykit komentarus 4u.gif
Atsakyti
Pamatysi LadyCup vidų ir išorę smile.gif
http://ladycup.lv/lt...d-atteels-18111
Atsakyti
Tikrai dauguma ginekologu jau zinos apie taureles. Pati pries kuri laika klausiau, tai net ir lankstinuku istrauke. Lunette gana aktyviai reklamini darba siuo klausimu dirba biggrin.gif Tik tai yra gerai ar ne, smarkiai nepakomentavo, matyt ir nesigilino labai, zino tiek kiek yra reklamos. Praktiskai kad butu isbandziusios, manau mazuma. Cia mamos daugiau paraso ir is praktikos, ir is teorines puses nuorodu imeta mirksiukas.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti gal turite variantų kur galima būtų įsigyti MoonCup pigiau nei už 100Lt? Nes pirmame puslapiukyje peržiūrėjau visus saitus, tai viename 99,86Lt, kitame 99,50Lt + siuntimas. Gal žinote kokių kanalų? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
visos temos skaityti neturiu laiko blush2.gif gal jau kas ir rase, jei pasikartosiu, atsiprasau
Pratekejimo tema:
man antra ar trecia cikla naudojant, irgi pradejo praleidineti taurele unsure.gif
liudna buvo, nes tikrai patiko man ji,
pradejau galvot, kodel taip atsitiko, nes pirmuosius kartus viskas buvo ciki g.gif

ir supratau bigsmile.gif
ideti taurele reikia visiskai sausa bigsmile.gif pirmus kartus tvarkingai ja isplaudavau, nusausindavau, atsargiai idedavau,
kai jau pripratau, viska darydavau triskart greiciau, isplaudavau, pakratydavau siek tiek ir vel i save, tuo labiau, kad siek tiek slapia net lengviau ideti buvo - graziai islysdavo ten, kur reikia ax.gif blush2.gif

va tada ir prasidejo pratekejimai. Tai isvedziau teorija (gal ir nesamone, aisku blush2.gif ), kad tie vandens lasiukai, kurie lieka pavirsiuj gal neleidzia tinkamai susidaryti vakumui, todel ir prateka.... g.gif
pradejau vel gerai nusausinti ir vel viskas tvarkoj bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Pabandykit ir jus bigsmile.gif

o siaip super daiktas. Naudoju ir nakti bigsmile.gif
Didziausia problema dabar ta, kad pamirstu apie ja doh.gif
Vakar vos nenuejau miegoti nakciai su taurele, kuri apie 8 val manyje jau buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejusi @ 2010 09 19, 02:04)
Sveikos smile.gif
visos temos skaityti neturiu laiko  blush2.gif  gal jau kas ir rase, jei pasikartosiu, atsiprasau
Pratekejimo tema:
man antra ar trecia cikla naudojant, irgi pradejo praleidineti taurele  unsure.gif
liudna buvo, nes tikrai patiko man ji,
pradejau galvot, kodel taip atsitiko, nes pirmuosius kartus viskas buvo ciki  g.gif

ir supratau  bigsmile.gif
ideti taurele reikia visiskai sausa bigsmile.gif  pirmus kartus tvarkingai ja isplaudavau, nusausindavau, atsargiai idedavau,
kai jau pripratau, viska darydavau triskart greiciau, isplaudavau, pakratydavau siek tiek ir vel i save, tuo labiau, kad siek tiek slapia net lengviau ideti buvo - graziai islysdavo ten, kur reikia  ax.gif  blush2.gif

va tada ir prasidejo pratekejimai. Tai isvedziau teorija (gal ir nesamone, aisku  blush2.gif ), kad tie vandens lasiukai, kurie lieka pavirsiuj gal neleidzia tinkamai susidaryti vakumui, todel ir prateka....  g.gif
pradejau vel gerai nusausinti ir vel viskas tvarkoj  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
o kokio  gamintojo tautele turite? ax.gif
Pabandykit ir jus  bigsmile.gif

o siaip super daiktas. Naudoju ir nakti  bigsmile.gif
Didziausia problema dabar ta, kad pamirstu apie ja  doh.gif
Vakar vos nenuejau miegoti nakciai su taurele, kuri apie 8 val manyje jau buvo  doh.gif

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti