Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(Novia @ 2010 06 04, 17:14)
man mm prasidejo vakare.. tai kai isidejau pirmakart lyg ir maude.. bet nuejau miegot ir ryte jaucias  thumbup.gif ir nebebuvo daugiau maudimu nei viena diena  schmoll.gif

Taip norėčiau išbandyti, bet man net nuo tamponų ten skauda...
Atsakyti
QUOTE(Magrėtė @ 2010 06 04, 19:25)

As su jais irgi jauciau diskomforta blush2.gif , o va taureles nejauciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 06 04, 18:48)
As su jais irgi jauciau diskomforta blush2.gif , o va taureles nejauciu bigsmile.gif

Bet ji realiai maždaug kokio dydžio? Kaip tamponas?ar didesnė? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(darausra @ 2010 06 04, 20:55)

daug didesnė... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(darausra @ 2010 06 04, 20:55)

juk ne nuo dydzio viskas priklauso.. youtubej labai aiskiai dydis pavaizduotas rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

Va čia radau palyginimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magrėtė @ 2010 06 04, 18:25)

nuo tamponų skauda, nes jie sugeria drėgmę. makštis išsausėja, už tai ir skauda. taurelė drėgmės nesugeria, todėl jausmas visai kitas.
QUOTE(darausra @ 2010 06 04, 19:55)

aš atsimenu šoką kai pirmą kart ją realiai pamačiau blink.gif biggrin.gif . bet paskui pagalvojau, kad gi vyro daikčiukas žymiai didesnis biggrin.gif . ir nieko, net minties nėr kad per didelis lotuliukas.gif .
nepamirškit kad taurelės paslanki, guminė (primena žindukus ant buteliuko, tik pati sienelė storesnė), todėl tas dydis tikrai neturi gąsdint
Atsakyti
Dėkui už informaciją ir palaikymą 4u.gif .
Bandau ir šiandien, važiuosiu su dviračiu, žiūrėsiu, kaip seksis...Lygtais šiandien jau geriau įsidėjau mirksiukas.gif .
O kas gąsdinasi dėl dydžio ,tikrai nereikia. Tamponų aš iš vis negalėjau įsidėti, mane net pykindavo, su taurele tik, kad paskauda, bet ir tą problemėlę tikiuosi išspręsti ax.gif
Atsakyti
oi.. su tamponais ir man blogai būdavo, nors ir rinkdavausi pačius mažiausius. tad ne dydį esmė. ax.gif aš iš vis taurelę dėjaus, net nežinau, kur tas gimdos kaklelis, kaip jį atpažint, o viskas gerai pavyko iš pirmo karto. keblumas buvo tik vienas, kai nukirpus dalį kojelės traukiau. va tada tai vargau vonioj. nes tuomet dar išsiimdavau taip: už kojelės prisitrauki tiek, kad pati taurelė truputį net išlenda, tada ir išsiimdavau. o paskui įsigudrinau daryt taip: įkišus pirštą taurelę suspausti ir tarsi užkabinus prisitraukti prie išėjimo. taip pavykdavo greičiau. vienu žoždiu, tikriausiai tokiam dalyke ne komentarai ir patarimai, o praktika padės. mirksiukas.gif ai, dar galiausiai man ta kojelė išvis pradėdavo trukdyt išimt, nes aš kai suspaudus ją tempiu, pati taurelė pakrypsta ir jei toliau tempiu, tai ta kojelė duria man iš vidaus. doh.gif tai pagalvojau, kad palauksiu kitų mmm ir žiūrėsiu, ar per gausesnes dienas gebėsiu išsiimt nenaudodama kojelės, jei taip, tai tada dar ją patrumpinsiu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r8t8l18k3: 07 birželio 2010 - 14:47
Man taurelę labai lengva išimti, kad ją pastumiu raumenis. Tartum per gimdymą. Tuomet taurelė pavažiuoja žemyn. Suimu ją už dugno ir lengvai ištraukiu. Apskritai išėmimas man nesukelia jokių sunkumų.
Atsakyti
Manęs niekas nepriverstų jos kištis- viduramžiai kažkokie...
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 05 29, 12:46)

Galima parsisiųsti iš JAV: http://www.iherb.com...rch?kw=diva cup Su koduku DUL865 , gausite $5 nuolaidą. Siuntimas į Lietuvą- tik $4.

Tiesą sakant pirmą kartą sužinojau, kad egzistuoja toks daiktas biggrin.gif dėka šios temos žinoma 4u.gif ir susigundžiau įsigyti ir išbandyti ax.gif Ačiū už nuorodą ir koduką drinks_cheers.gif su nekantrumu lauksiu siuntinuko. Kas siuntėsi iš šitos svetainės, ar reikėjo mokėti kokius mokesčius, muitą ir pan. Pirmą kartą užsakinėju iš JAV... blush2.gif
Atsakyti