Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

man irgi kazkaip nakti nelabai saugu, nors diena jokiu problemu
Atsakyti
Na, o man atvirkščiai- naktį nėra prabėgę nė lašo. Dienomis visko būna verysad.gif Dažniausiai dėl to, kad taurelė blogai išsilanksto.
Atsakyti
QUOTE(Ui! @ 2010 09 10, 13:34)
Nu kad nemanau tikrai, kad nekaltai taurelę galima dėtis  schmoll.gif Tamponai jie mažesni, o čia ir pasiknist reiktų.

Aha, aš irgi kažkaip nelabai įsivaizduoju, kaip nekalta galėtų nepažeist plėvės. Taigi ta taurelė vyro organo platumo.

Aš pati dar neturiu, žiūrinėjuosi, kurią pirkti.
Kaip suprantu, kietesnės taurelės geriau išsilanksto ir rečiau prateka? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gil: 14 rugsėjo 2010 - 22:45
QUOTE(Gil @ 2010 09 14, 22:42)
Aha, aš irgi kažkaip nelabai įsivaizduoju, kaip nekalta galėtų nepažeist plėvės. Taigi ta taurelė vyro organo platumo.
Aš pati dar neturiu, žiūrinėjuosi, kurią pirkti.
Kaip suprantu, kietesnės taurelės geriau išsilanksto ir rečiau prateka?  g.gif

Tikrai nenorėčiau pirmo karto su taurele doh.gif

Ir aš tą supratau perskaičiusi temutę. O tokia yra berods MoonCup, DivaCup.

Mane irgi suintrigavo ji, bet aš dar su gine pasikalbėsiu, man įdomi profesionali nuomonė.
Atsakyti
vat labai man idomu smile.gif ar visos ginekologes zino apie sita daikciuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 09 15, 08:41)
Ir aš tą supratau perskaičiusi temutę. O tokia yra berods MoonCup, DivaCup.

Aš turiu Divą. Ji minkšta.
Atsakyti
As is mergaiciu pasisakymu supratau,kad kieciausia tai mooncup.tai ieskosiu butent sios..
Atsakyti
Na ka as galiu pasakyti, man jau trecios mmm su Femme cup taurele ir esu pati laimingiausia bigsmile.gif thumbup.gif reikejo praktikos ismokstant, bet per sias mmm nepratekejo nei kartelio, visada buvau tik su taurele, tiek dienom tiek naktim. Pirmaja diena keiciau ryte, per pietus ir vakare, o visom kitom dienom tik ryte ir vakare. Zodziu, nerealiai geras daiktas, jokio vargo, jokiu problemu, jokiu nepatogumu.

O labiausiai man padejo su idejimu tai, kad nusikirpau nagus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nuo to momento ir issilaksto super, ir idet lengva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 09 15, 08:41)
Tikrai nenorėčiau pirmo karto su taurele  doh.gif

hihihi.gif

QUOTE(Kristukas94 @ 2010 09 15, 10:28)
vat labai man idomu smile.gif ar visos ginekologes zino apie sita daikciuka ax.gif

keistokas klausimas... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2010 09 15, 15:14)
Aš turiu Divą. Ji minkšta.

aha, tada Moon Cup kieta, jau susipainiojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 09 15, 19:20)
hihihi.gif
keistokas klausimas...  rolleyes.gif

o kuom jis jums keistokas ax.gif
Atsakyti
kaip tik smagu, kad panelės taip drąsiai ir noriai jungiasi mirksiukas.gif