QUOTE(Kristukas94 @ 2010 09 12, 16:15)
Sveikos mergaites:)pagaliau perskaiciau visa tema.na ir jau gundausi pirkti taurele.esu karta gimdziusi,man trisdesimt.tik negaliu apsispresti kurios firmos taurele pirkti.dvejoju tarp moncup ir lunete.gal kuri turi abi ?idomu butu palyginimas,kuri patogesne
Papildyta:
ir gal kas zinot ar visose gintarinese vaistinese yra lunete?o gal ir dar kokiose Panevezio parduotuvese butu galima isigyti taurele?aciu uz atsakymus
Papildyta:
ir gal kas zinot ar visose gintarinese vaistinese yra lunete?o gal ir dar kokiose Panevezio parduotuvese butu galima isigyti taurele?aciu uz atsakymus
Tikrai ne visose, tik tose, kurios nurodytos lunette internetiniame puslapyje, nes kai aš ieškojau tai kitose vaistinėse net nežinojo, kas tai per daiktas. Tai teko važiuoti į vaistinę, kuri nurodyta.
Nu aš turiu lunette didesnę ir mooncup mažesnę. Aš gal siūlyčiau mooncup jums didesnį dydį, manau geriau laikysis ir lengviau išsiskleis nei lunette. Aš dar jauna ir negimdžiusi, bet pirkau lunette didesnę dėl gausių pirmųjų dienų. Nu ką, manau išmečiau tą 100 litų į balą, nu bet nieko turėsiu 2 taureles Nes ji nors ir didesnė, bet taip pat kartais praleidžia kaip ir mooncup nors būna nepilnos. Kietumas labai panašus, bet aš mooncup kaip pliusą, bent jau man, įvardinčiau, kad storesnis tas rombas, pats viršus taurelės, dėl ko ji daug lengviau išsiskleidžia. Bet jūs turite rinktis tačiau mano subjektyvia nuomone, mooncup ir pigiau, ir lengviau išsilanksto.