Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(Kristukas94 @ 2010 09 12, 16:15)
Sveikos mergaites:)pagaliau perskaiciau visa tema.na ir jau gundausi pirkti taurele.esu karta gimdziusi,man trisdesimt.tik negaliu apsispresti kurios firmos taurele pirkti.dvejoju tarp moncup ir lunete.gal kuri turi abi ?idomu butu palyginimas,kuri patogesne 4u.gif
Papildyta:
ir gal kas zinot ar visose gintarinese vaistinese yra lunete?o gal ir dar kokiose Panevezio parduotuvese butu galima isigyti taurele?aciu uz atsakymus 4u.gif

Tikrai ne visose, tik tose, kurios nurodytos lunette internetiniame puslapyje, nes kai aš ieškojau tai kitose vaistinėse net nežinojo, kas tai per daiktas. Tai teko važiuoti į vaistinę, kuri nurodyta.
Nu aš turiu lunette didesnę ir mooncup mažesnę. Aš gal siūlyčiau mooncup jums didesnį dydį, manau geriau laikysis ir lengviau išsiskleis nei lunette. Aš dar jauna ir negimdžiusi, bet pirkau lunette didesnę dėl gausių pirmųjų dienų. Nu ką, manau išmečiau tą 100 litų į balą, nu bet nieko turėsiu 2 taureles smile.gif Nes ji nors ir didesnė, bet taip pat kartais praleidžia kaip ir mooncup nors būna nepilnos. Kietumas labai panašus, bet aš mooncup kaip pliusą, bent jau man, įvardinčiau, kad storesnis tas rombas, pats viršus taurelės, dėl ko ji daug lengviau išsiskleidžia. Bet jūs turite rinktis smile.gif tačiau mano subjektyvia nuomone, mooncup ir pigiau, ir lengviau išsilanksto.
Atsakyti
QUOTE(justyte @ 2010 09 12, 19:33)
Tikrai ne visose, tik tose, kurios nurodytos lunette internetiniame puslapyje, nes kai aš ieškojau tai kitose vaistinėse net nežinojo, kas tai per daiktas. Tai teko važiuoti į vaistinę, kuri nurodyta.
Nu aš turiu lunette didesnę ir mooncup mažesnę. Aš gal siūlyčiau mooncup jums didesnį dydį, manau geriau laikysis ir lengviau išsiskleis nei lunette. Aš dar jauna ir negimdžiusi, bet pirkau lunette didesnę dėl gausių pirmųjų dienų. Nu ką, manau išmečiau tą 100 litų į balą, nu bet nieko turėsiu 2 taureles smile.gif Nes ji nors ir didesnė, bet taip pat kartais praleidžia kaip ir mooncup nors būna nepilnos. Kietumas labai panašus, bet aš mooncup kaip pliusą, bent jau man, įvardinčiau, kad storesnis tas rombas, pats viršus taurelės, dėl ko ji daug lengviau išsiskleidžia. Bet jūs turite rinktis smile.gif tačiau mano subjektyvia nuomone, mooncup ir pigiau, ir  lengviau išsilanksto.

Labai aciu uz patarimus:).as pati kazkodel labiau linkstu prie mooncup.norejau jau is dvisirdys uzsisakyt,ale,kad jie tik b dydi turi.o gal dar zinot kur butent siu yra?
Atsakyti
QUOTE(Kristukas94 @ 2010 09 12, 18:50)
Labai aciu uz patarimus:).as pati kazkodel labiau linkstu prie mooncup.norejau jau is dvisirdys uzsisakyt,ale,kad jie tik b dydi turi.o gal dar zinot kur butent siu yra?

"Sveikuose produktuose" yra, o kur kitur tai nežinau.
Atsakyti
aha,ten radau.na ka,manau teks is ten siustis smile.gif tikiuosi,kad man ji tiks.kiek matau tai tu,kurioms netinka,nepatinka,mazuma ax.gif
Atsakyti
Perskaičiau visą temelę, na super daiktas, bet baisu man kažkaip, nemažai panų pradžioje nesiseka greitai išsiimti doh.gif Suprantu, kad ten ne aprėpiami toliai bigsmile.gif , bet vis tiek... reikia dar paskaitinėti, pribręsti. Kažkaip nerealiai skamba, kai pvz tolimesnėm mm dienom užtenka susitvarkyti kas 12 valandų thumbup.gif

Tik niekaip neįkertu, kodėl sutrumpėja mėnesinės? g.gif

O dėl bjaurumu, tai nieko čia bjauraus nematau, juk savas kūnas, paketai ir tamponai irgi neatrodo patraukliai. Dėl plovimo, tai pas mane ir darbe, ir namie prie WC yra praustuvė, tai nematau čia problemos.
Atsakyti
Visiskai sutinku,nieko cia bjauraus smile.gif .o ir tikrai svaru turetu buti.juk taurele plaunama tuo paciu vandeniu,kuri geriame,kuriuo prausiames.kazkas cia rase,kad nesterilu ir tt.o musu organizmas tikrai nera sterilus.paketai ir tamponai irgi nera sterilus.man tai svarbiausia,kad neprateketu.pirmos dvi dienos gausios buna,na bent jau as taip manau.ir pirmos dvi naktys.turiu det tampona ir paketa.ryte,tamponas permirkes buna,cia tas didziausias jau.ir dar paketas susitepa.
Atsakyti
as darbe su tualet popieriumi issivalau- jokiu nesterilumu ir problemu neieskau...
Atsakyti
O aš jau jungiuosi prie tų, kurios išbandė ir nerealiai giria šitą daiktą biggrin.gif Visų jūsų liaupsių dėka ir susigundžiau. Ačiū, mergaitės, kad įkalbėjot! lotuliukas.gif Kol kas mano kolekcijoje tik viena taurelė Lady cup - parsisiunčiau iš Latvijos. Kainavo apie 80 Lt. Nors ir gimdžiusi, ir virš 30, bet paėmiau maženę - širdis jautė, kad užteks (tiksliau, labai jau man jos didelės atrodė blink.gif ) Po pirmos nakties galvojau, kad prašoviau. Dieną viskas buvo gerai, o nakti trupučiuką prabėgo. Antrą naktį jau niekas neprabėgo. Tai gal neteisingai įdėjusi buvau g.gif Matysiu, kaip bus toliau ax.gif
Tiesa, įdomu pasidarė ar kuri nors naudojate nenukirpusi galiuko? Man su juo labai jautėsi doh.gif, tai panaikinau be gailesčio ir dėl išėmimo jokių problemikių - pastumiu su raumenukais ir po jokias prerijas klaidžioti nereikia tongue.gif Tai man susidarė įpūdis, kad gamintojai juos deda tik dėl psichologinio momento - kol nepamėgini, atrodo, kad be to galiuko pamesi, o po to su prožektorium ieškosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 09 13, 10:28)
Perskaičiau visą temelę, na super daiktas, bet baisu man kažkaip, nemažai panų pradžioje nesiseka greitai išsiimti  doh.gif Suprantu, kad ten ne aprėpiami toliai  bigsmile.gif , bet vis tiek... reikia dar paskaitinėti, pribręsti. Kažkaip nerealiai skamba, kai pvz tolimesnėm mm dienom užtenka susitvarkyti kas 12 valandų  thumbup.gif

Tik niekaip neįkertu, kodėl sutrumpėja mėnesinės?  g.gif

O dėl bjaurumu, tai nieko čia bjauraus nematau, juk savas kūnas, paketai ir tamponai irgi neatrodo patraukliai. Dėl plovimo, tai pas mane ir darbe, ir namie prie WC yra praustuvė, tai nematau čia problemos.

na, man nekarto neteko "žvejot" biggrin.gif raumenukais pastumiu ir suimu už galiuko, šiek tiek įlenkiu ir vsio, jokio diskomforto smile.gif ir šiaip neturėjau jokių problemų nei įdedant nei išimant thumbup.gif ir nė karto neprabėgo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 09 13, 10:28)
Tik niekaip neįkertu, kodėl sutrumpėja mėnesinės?  g.gif

Kiek as suprantu paprasciausia viskas vyksta ten vietoj, nereikia niekur toli teket ir pan, tai ir susitvarko viskas taip kaip turi, o ne teplioja dar kelias dienas (t.y. kol viskas lauk isbega).
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 09 13, 17:48)
na, man nekarto neteko "žvejot"  biggrin.gif raumenukais pastumiu ir suimu už galiuko, šiek tiek įlenkiu ir vsio, jokio diskomforto smile.gif ir šiaip neturėjau jokių problemų nei įdedant nei išimant  thumbup.gif ir nė karto neprabėgo  thumbup.gif

Šaunuolė tu 4u.gif

QUOTE(shopingas @ 2010 09 13, 18:54)
Kiek as suprantu paprasciausia viskas vyksta ten vietoj, nereikia niekur toli teket ir pan, tai ir susitvarko viskas taip kaip turi, o ne teplioja dar kelias dienas (t.y. kol viskas lauk isbega).

Gali būti, kad taip ir yra. Na aš dar padelsiu, reikia dar panaršyti po internetines parduotuves, čia daug nuomonių buvo, kad geriausia kietos, tai reikia Moon Cup pasižiūrinėti. Kai varysiu pas ginę, tai pasiklausinėsiu ką ji apie taurelę mano ginekologiniu požiūriu, jei išvis apie tokią žino g.gif Labai aš konservatyvi, neskubu su naujovėm, reikia man priaugti doh.gif
Atsakyti
Isbandziau ir as savaja LadyCup taurele thumbup.gif .
Emiau L dydi( vis tik 2 gimdymai, 29 metai lotuliukas.gif ). Kai gavau siuntinuka, tai del dydzio buvau apstulbusi, pasirode labai jau didele blink.gif ! Taurele isideti isbandziau dar neprasidejus menstruacijoms, kad reikalui esant viskas butu aisku tongue.gif . Ir labai dziaugiuosi, kad taip padariau, nes prasidejus mmm, nepergyvenau, kad kazkas bus blogai. Isideti, issiimti buvo labai paprasta ir lengva thumbup.gif. Koteli nukirpau, palikau vos vos maziuka, bet jis man ir nereikalingas.
Pirma sirgimo diena pas mane buna gausiausia, taurele keiciau 2 kartus, pratekejimo jokio nebuvo bigsmile.gif , tiesiog smalsumas "kiek?". Manau iki dienos pabaigos ji tikrai butu buvusi pilna. Kitas dienas vaiksciojau visai rami, taurele visiskai nesijaucia!
Labiausiai patiko, kad nebuvo to bjauraus jausmo, kai atsikeli is sedimos padeties ir "sliukst!" thumbup.gif . Ir prie uzpakalio niekas nelimpa lotuliukas.gif . Vaiksciojau tik su taurele ir kasdieniu iklotu rolleyes.gif .
Tik vat del nakties... Kol miegojau viskas gerai, bet tik islipus is lovos, pro sona truputi pratekejo. Galvociau, kad blogai isidejau, bet kai diena pavaiksciojus, priguliau pietu miego su dukriuku, atsikelus vel pro sona praleido, nors taureleje buvo nepilna( vos trecdalis). Tai galvoju, kad gulimoj padety gal ji kazkaip pasislenka ar kaip g.gif . Ar yra kam taip buve?
Atsakyti