QUOTE(Babi* @ 2010 09 04, 17:51)
O traukiant įmanoma tą taurelę kaip nors 'sulankstyti', kad ji nebūtų tokia didelė?
Matyt, kad ne
merginos, kokia ten pas jus bedugnė? kad tiek problemų iškyla "žvejojant"
QUOTE(Be pykčio @ 2010 09 04, 22:03)
merginos, kokia ten pas jus bedugnė? kad tiek problemų iškyla "žvejojant"
Man irgi visada tas klausimas iskyla kai apie zvejojimus skaitau
Babi, jei suimsi ne uz kotelio, bet uz taureles dugno, gali isimant suspausti ta dugna. Man taurele niekad neprisipildo pilna tai niekad nera buve, kad issipiltu. Ir nereikia taureles giliai kazkur grust. Man tai ji ir neisikisa kazkaip labai toli, vietos ten neber. Laikosi visai netoli isejimo. Nu ir nera jai ten kur pabegt, juk gimdos kaklelis 'uzsicementaves' buna. Gal tau tereikia tiesiog zinoti, kad taurele niekur i nepasiekiama vieta nenuslinks, nes jai neimanoma tai padaryti per keliu milimetru tarpeli.
Idesiu jau turbut visu matyta paveiksliuka. Jame matosi, kur mazdaug turetu buti taurele (zemai, bet kad nesijaustu, jog tuoj tuoj iskris-pradzioj visaip isbandziau, tai zinau, ka pajutau, ka tas tuoj tuoj iskris reiskia), ir taipogi, jog ji niekur nepabegs, nes kaklelis uzdaras. Vos taurelei issilankscius, bent jau man tai sunku ja istumti giliau. Ir akivaizdu kodel, nes makstis siek tiek siaureja. Todel tikrai nereikia zvejot, as pirstu nei iki vidurinio nariuko nesukisu (labai jau akivaizdziai pasakiau, sorriux ), spusteliu raumenukais ir lengvai isimu. O jei taurele laisvai slysta gilyn iki pat 'galo', tai gal ji per maza arba reiktu patreniruot raumenukus, kad laikytu vietoj
Idesiu jau turbut visu matyta paveiksliuka. Jame matosi, kur mazdaug turetu buti taurele (zemai, bet kad nesijaustu, jog tuoj tuoj iskris-pradzioj visaip isbandziau, tai zinau, ka pajutau, ka tas tuoj tuoj iskris reiskia), ir taipogi, jog ji niekur nepabegs, nes kaklelis uzdaras. Vos taurelei issilankscius, bent jau man tai sunku ja istumti giliau. Ir akivaizdu kodel, nes makstis siek tiek siaureja. Todel tikrai nereikia zvejot, as pirstu nei iki vidurinio nariuko nesukisu (labai jau akivaizdziai pasakiau, sorriux ), spusteliu raumenukais ir lengvai isimu. O jei taurele laisvai slysta gilyn iki pat 'galo', tai gal ji per maza arba reiktu patreniruot raumenukus, kad laikytu vietoj
QUOTE(Kurmelis @ 2010 09 04, 20:41)
Matyt, kad ne
as isimdama sulenkiu pusiau, kaip ir idedama, tuomet nekyla jokiu problemu.
QUOTE(Nireglina @ 2010 09 04, 12:20)
Pabandyk. Man taurelė naktį nepamainomas dalykas Niekada neprabėga, sausa švaru, patogu.
o man visgi pirma cikla naudojant dvi naktis is eiles prabego. diena liuks, nei lasiuko pro sali, bat va nakti
ir kaip kazkuri rekomendavao, isidejau anksciau, nei pries eidama miegot, ir nebego, o va ryte teko paklode skalbt
Turėjau mažesnio dydžio mooncup, dabar dar nusipirkau didesnio dydžio lunette. Jei kam įdomu, tai bent jau man jos pasirodė vienodo kietumo. Lunette dar nebandžiau, bet jau greitai pirkau todėl, kad man 2 dieną mooncup labai greitai prisipildo, dėl to nusprendžiau įsigyti dar vieną, didesnę taurelę.
Beje, lunette kaina Gintarinėje vaistinėje 119,90 lt, bet su nuolaidų kortele išeina 107,94. Tai man kaip ir pigiau išėjo, negu sakytis iš jų tiesiogiai, nes dar prisideda pristatymo išlaidos, 7 lt
Beje, lunette kaina Gintarinėje vaistinėje 119,90 lt, bet su nuolaidų kortele išeina 107,94. Tai man kaip ir pigiau išėjo, negu sakytis iš jų tiesiogiai, nes dar prisideda pristatymo išlaidos, 7 lt
QUOTE(justyte @ 2010 09 07, 15:30)
Turėjau mažesnio dydžio mooncup, dabar dar nusipirkau didesnio dydžio lunette. Jei kam įdomu, tai bent jau man jos pasirodė vienodo kietumo. Lunette dar nebandžiau, bet jau greitai pirkau todėl, kad man 2 dieną mooncup labai greitai prisipildo, dėl to nusprendžiau įsigyti dar vieną, didesnę taurelę.
man gausiausiom dienom irgi greitai prisipildo, tai tustinu taurele ryte, per pietus ir vakare. o likusiom dienom tik ryte ir vakare
kai antra diena bandziau isbuti be pietu keitimo, i vakara prabego. manau su praktika tu avariju bus maziau ir maziau
QUOTE(Babi* @ 2010 09 05, 17:59)
Labai visoms ačiū Dėl sulankstymo klausiu, nes esu nekalta ir truputį bijau to skausmo Dabar dar kartą išsinagrinėjau paveiksllį, tai bent ramu, kad nenukeliaus ji kažkur toli toli.
Nu kad nemanau tikrai, kad nekaltai taurelę galima dėtis Tamponai jie mažesni, o čia ir pasiknist reiktų.
Sveikos mergaites:)pagaliau perskaiciau visa tema.na ir jau gundausi pirkti taurele.esu karta gimdziusi,man trisdesimt.tik negaliu apsispresti kurios firmos taurele pirkti.dvejoju tarp moncup ir lunete.gal kuri turi abi ?idomu butu palyginimas,kuri patogesne
Papildyta:
ir gal kas zinot ar visose gintarinese vaistinese yra lunete?o gal ir dar kokiose Panevezio parduotuvese butu galima isigyti taurele?aciu uz atsakymus
Papildyta:
ir gal kas zinot ar visose gintarinese vaistinese yra lunete?o gal ir dar kokiose Panevezio parduotuvese butu galima isigyti taurele?aciu uz atsakymus