Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(ajaja @ 2010 08 31, 16:36)
as pastebejau man praleidzia kai as per giliai isidedu. nes kai nomaliai isidedu pas mane ji gana zemai gaunasi, visai netoli isejimo, tai pradeda rodytis, kad per zemnai ir grudu toliau. bet tada praleidzia truputi. tada jau nebegrudu, ir buna gerai. matyt tokia mano anatomija. ziurek ir tu bandyk gyli pareguliuoti.

QUOTE(biti atskrend @ 2010 08 31, 22:34)

blondie-girl, tikrai gera patarima ajaja parase. Gal siek tiek per giliai idedat taurele? Pameginkit siek tiek zemiau, gal suveiks  4u.gif

Na, kad atrodo ne per giliai aš ją dedu.. Bet reiks vistik pabandyt, kad prie pat išėjimo būtų.. g.gif Šiąnakt išvis man ji kai nuslydo gilyn, tai vos iki ašarų nedaėjau, kol ją iš ten ištraukiau.. doh.gif Nei raumenukai neatstūmė, niekas.. Bet šiaip ne taip, pasivaikščiojus ir nuraminus nervus, pavyko..

QUOTE(Ramera @ 2010 08 31, 22:48)
Tik gausiausiomis dienomis prireikia normalių įklotų, nes ne visada laiku pastebiu, kad prabėgo, bet anksčiau naudodavau juos ir tamponus, tad taurelė pakeitė pastaruosius. Net jeigu neišmoksiu susitvarkyti, kad neprabėgtų, taurele vis tiek esu patenkinta, nes sunaudoju gerokai mažiau higienos priemonių, jaučiuosi gaivesnė ir sutrumpėjo mėnesinės  bigsmile.gif

Va su šituo visiškai sutinku, nes ir man tas pats.. drinks_cheers.gif Nors ir nemoku aš dar jos įsidėt, nors kartais vargstu, kol ištraukiu, bet prie tamponų negrįšiu.. schmoll.gif
Atsakyti
merginos nežinau kaip jūs traukiate, bet traukite atsitūpusios.. Nei karto neturėjau problemų. Kažkada bandžiau atsistojus ar pasilenkus, tai nieko irgi neišėjo blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės,
na va, užsisakiau taurekę, vakar atsiuntė. Šiandien pskaitinėjau instrukciją ...ir radau parašyta, kad netinka naudoti, kai turi gimdos spiralę. O aš kaip tik esu įsidėjusi spiralę, mėnesnės pakankamai gausios tai ir nusprendžiau užsisakyti. Gal žinot, kodėl nerekomenduojama naudoti taurelę, turint spiralę? Gal, sakau, nieko baisaus neatsitiktų? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mairux @ 2010 09 02, 09:02)
Sveikutės,
na va, užsisakiau taurekę, vakar atsiuntė. Šiandien pskaitinėjau instrukciją ...ir radau parašyta, kad netinka naudoti, kai turi gimdos spiralę. O aš kaip tik esu įsidėjusi spiralę, mėnesnės pakankamai gausios tai ir nusprendžiau užsisakyti. Gal žinot, kodėl nerekomenduojama naudoti taurelę, turint spiralę? Gal, sakau, nieko baisaus neatsitiktų? verysad.gif

nerekomenduojama todėl, kad traukiant taurelę, galima užkabinti spiralės siūlus ir ji gali iškristi, ar tiesiog pajudėti iš vietos. Tačiau nuėjus pas ginę galima paprašyti, kad spiralės siūliukus patrumpintų ir tuo pačiu pasikonsultuotumėt apie abiejų dalykų naudojimą. Yra merginų, kurios turi spiralę ir naudoja taurelę mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasirodo, su taurele ir mano mėnesinės sutrumpėjo.. thumbup.gif Anksčiau būdavo 7 dienos ir dar patepliodavo kokia dieną, o dabar tik 5.. blink.gif Ir tai penktą dieną jau beveik nesirgau.. Nežinau, kokią įtaką taurelė turi menėsinių ilgiui, bet labai džiaugiuos, kad jos sutrumpėjo.. thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri pirkote luntte iš gintarinės vaistinės? Kokia ten kaina?
Atsakyti
g.gif nu koks idomus isradimas.... dabar galvoju, cia man gundytis ar nesigundyti....
zinau, kad pas mane po dvieju gimdymu yra raumenukai mano labai palaisveje tai bijau, kad sumokejus visdelto nemazus pinigelius paaikes, kad man netinka, kad prateka... o mmm labai gausios pas mene unsure.gif
Atsakyti
panaudojau ir aš jau vieną ciklą, pas mane meluna, jinai kietoka, lengvai išsiskleidžia, bet aš vargstu su išėmimu, užtrunku tikrai ilgokai. dieną prabėgo tik pirmą dieną, kai tikriausiai blogai įsidėjau. kitas dienas, tai vaikščiojau tik su kasdieniniu įklotu, dėl saugumo. buvau baseine, tai super. tik kažkaip nedrįstu naktį, bendysiu per kitą ciklą. esu negimdžiusi, virš 30, tai prisitaikiau m dydį, nors kartu gavau ir s dydį, bet kažkaip nelabai tiko. deduosi ją šlapią. man diskomfortą sukelia tik išėmimas, o šiaip tai tikrai geras daiktas, tikrai nesigailiu, kad įsigijau.
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2010 09 04, 12:10)
tik kažkaip nedrįstu naktį

Pabandyk. Man taurelė naktį nepamainomas dalykas thumbup.gif Niekada neprabėga, sausa švaru, patogu.
Atsakyti
Aš turiu LadyCup. Įsidti man lyg ir nekiltų prblemų, nes viskas ten 'telpa', bet kai beveik įsidedu išsigąstu, kad neištrauksiu jos, tai taip dar ir nepanaudojau, bet tikiuosi, kad jau greit ją naudosiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 09 04, 11:27)
Aš turiu LadyCup. Įsidti man lyg ir nekiltų prblemų, nes viskas ten 'telpa', bet kai beveik įsidedu išsigąstu, kad neištrauksiu jos, tai taip dar ir nepanaudojau, bet tikiuosi, kad jau greit ją naudosiu unsure.gif

Ištrauksi bet kuriuo atveju.. irnesakyk.gif Nenukirpk kotelio visiškai, man su juo geriau išsitraukdavo.. Kartais pas mane ji giliai nuslysta, tai va tada pavargstu ir prisinervuoju, bet nueini, pakvėpuoji, atsipalaiduoji ir iš naujo bandai.. Pirmą ciklą sunkiai man ten sekdavos, dabar antrą aš jau be problemų ištraukdavau, išskyrus vieną kart, kai giliau nuslydo.. smile.gif Nereikia bijoti.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2010 09 04, 17:10)
Ištrauksi bet kuriuo atveju.. irnesakyk.gif Nenukirpk kotelio visiškai, man su juo geriau išsitraukdavo.. Kartais pas mane ji giliai nuslysta, tai va tada pavargstu ir prisinervuoju, bet nueini, pakvėpuoji, atsipalaiduoji ir iš naujo bandai.. Pirmą ciklą sunkiai man ten sekdavos, dabar antrą aš jau be problemų ištraukdavau, išskyrus vieną kart, kai giliau nuslydo..  smile.gif  Nereikia bijoti..  4u.gif

Labai ačiū už padrąsinimą, tikiuosi greit pasirodyti čia su atsiliepimais 4u.gif
Atsakyti