QUOTE(ajaja @ 2010 08 31, 16:36)
as pastebejau man praleidzia kai as per giliai isidedu. nes kai nomaliai isidedu pas mane ji gana zemai gaunasi, visai netoli isejimo, tai pradeda rodytis, kad per zemnai ir grudu toliau. bet tada praleidzia truputi. tada jau nebegrudu, ir buna gerai. matyt tokia mano anatomija. ziurek ir tu bandyk gyli pareguliuoti.
QUOTE(biti atskrend @ 2010 08 31, 22:34)
blondie-girl, tikrai gera patarima ajaja parase. Gal siek tiek per giliai idedat taurele? Pameginkit siek tiek zemiau, gal suveiks
Na, kad atrodo ne per giliai aš ją dedu.. Bet reiks vistik pabandyt, kad prie pat išėjimo būtų.. Šiąnakt išvis man ji kai nuslydo gilyn, tai vos iki ašarų nedaėjau, kol ją iš ten ištraukiau.. Nei raumenukai neatstūmė, niekas.. Bet šiaip ne taip, pasivaikščiojus ir nuraminus nervus, pavyko..
QUOTE(Ramera @ 2010 08 31, 22:48)
Tik gausiausiomis dienomis prireikia normalių įklotų, nes ne visada laiku pastebiu, kad prabėgo, bet anksčiau naudodavau juos ir tamponus, tad taurelė pakeitė pastaruosius. Net jeigu neišmoksiu susitvarkyti, kad neprabėgtų, taurele vis tiek esu patenkinta, nes sunaudoju gerokai mažiau higienos priemonių, jaučiuosi gaivesnė ir sutrumpėjo mėnesinės
Va su šituo visiškai sutinku, nes ir man tas pats.. Nors ir nemoku aš dar jos įsidėt, nors kartais vargstu, kol ištraukiu, bet prie tamponų negrįšiu..