Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(vikondrija @ 2010 08 31, 15:16)
ežeruose stengiuosi nesimaudyti, o vyrą prieš tai į pirtį siųsti reikia lotuliukas.gif

nu vistiek apart muolio ir vandens - daugiau nieko jis ti nepadarys - gi neatvirinsi jo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 08 31, 14:22)
nu vistiek apart muolio ir vandens - daugiau nieko jis ti nepadarys - gi neatvirinsi jo lotuliukas.gif

lotuliukas.gif o gaila
Atsakyti
Ech, vis pasiskaitau apie ta taurele, ir taip jos noriu, bet pradedam rimtai apie antra vaikeli galvot, tai tikuos jau greit nieko nebereikes kuri laika ax.gif
O siaip as neisbandzius jos, bet jauciu, kad superinis dalykas turetu buti.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 08 31, 10:53)
suminkštėjo tik vienai merginai, daugiau tokių komentarų nemačiau..  rolleyes.gif Aš virinau, tačiau taurelė liko tokia, kokia buvusi..  biggrin.gif

Aš ir esu ta, kurios Diva po virinimo labai suminkštėjo. Virinau tik 5 min. (jei tiksliai pamenu, bet tikrai ne 20 min.). Žinokit dabar keikiuosi dėl to, kad virinau. Pirmus du ciklus viskas buvo thumbup.gif , o po virinimo doh.gif Dabar penktas ciklas ir jo metu tik kartą taurelė gerai išsiskleidė. Šiandien aš jau su tamponais verysad.gif Net kyla mintis pirkti kitą taurelę. Pačią kiečiausią. Šiaip taurelė man labai patinka thumbup.gif . Aišku tik tuomet, kai ji galų gale normaliai išsiskleidžia ir nepraleidžia.
QUOTE(Kriiste @ 2010 08 31, 15:06)
ai - nebijau kazkaip to kazko - juk ir tamponai nebuna sterilus, ir kai maudomes ezeruos irgi sterilumo ner, o ir vyras nebuna sterilus - tad kazkaip nebezinau ko bijoti - tik nuplaunu su ukisku muilu - kad jei kas is manes gendancio kur prilipe butu netycia lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
hm, pas mane Lunette, ir kaip supratot, virinu dažnokai ax.gif Bet kaip kieta, taip kieta g.gif
Atsakyti
Pas mane LadyCup.. Antras ciklas su ja.. Nežinau, nelabai pavyksta man su ja susitvarkyti.. g.gif Šiandien ketvirta mmm diena, ir iki šiol man praleido.. Jau tikrai atrodo gerai įsidedu, apvedu pirštu, nu atrodo pilnai išsiskleidus.. Ir vistiek prabėga, aišku, nedaug, bet be paketų niekur neinu.. Tik jaučiu, kad jau prleidžia, einu keisti, galvoju, gal jau pilna, bet kai išsiimu, tik pusę jos tebūna.. unsure.gif
Gal dydis man per mažas? Nes turiu S, bet negimdžius esu.. Net nežinau, gal bandyt kietesnę nusipirkt.. Nes į tamponus aš jos nekeisčiau, kad ir praleidžia.. smile.gif
Atsakyti
Negimdziusioms mooncupa galiu pasiulyt - norejau antros - bet kelinta syk ne ta dydi atsiuncia unsure.gif - parduosiu pigiau nei musu parduotuvese rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 08 31, 13:40)
Pas mane LadyCup.. Antras ciklas su ja.. Nežinau, nelabai pavyksta man su ja susitvarkyti..  g.gif  Šiandien ketvirta mmm diena, ir iki šiol man praleido.. Jau tikrai atrodo gerai įsidedu, apvedu pirštu, nu atrodo pilnai išsiskleidus.. Ir vistiek prabėga, aišku, nedaug, bet be paketų niekur neinu.. Tik jaučiu, kad jau prleidžia, einu keisti, galvoju, gal jau pilna, bet kai išsiimu, tik pusę jos tebūna..  unsure.gif 
Gal dydis man per mažas? Nes turiu S, bet negimdžius esu.. Net nežinau, gal bandyt kietesnę nusipirkt.. Nes į tamponus aš jos nekeisčiau, kad ir praleidžia..  smile.gif

as pastebejau man praleidzia kai as per giliai isidedu. nes kai nomaliai isidedu pas mane ji gana zemai gaunasi, visai netoli isejimo, tai pradeda rodytis, kad per zemnai ir grudu toliau. bet tada praleidzia truputi. tada jau nebegrudu, ir buna gerai. matyt tokia mano anatomija. ziurek ir tu bandyk gyli pareguliuoti.
Atsakyti
O išplovus taurelę nereikia laukti, kol ji nudžiūs, ar valyti, galima iš karto dėtis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sriukis @ 2010 08 31, 14:51)
sveikos moterytes biggrin.gif as norejau pasiteirauti,ar ji patikima gausiai sergant?ir kokia geriausia rinktis?aciu uz atsakymus mirksiukas.gif

turbūt patikimesnio dalyko ir nesu bandžiusi gausiausiomis dienomis mirksiukas.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 08 31, 19:57)
O išplovus taurelę nereikia laukti, kol ji nudžiūs, ar valyti, galima iš karto dėtis? blush2.gif

Aš dedu šlapią, gerai nupurčius, kad kiek įmanoma vandenukas išlakstytų. Nevalau, nes nuo kiekvienos intervencijos, gali prikibti nereikalingu plaušelių, pluoštelių ir t.t....

O aš nevirinau taurelės, tik prieš pirmą įsidėjimą nuplikau verdančiu vandenuku ( kaip vaikiukui soskytę) ir viskas. Toliau mmm metu nė kartelio neplikau ir nevirinu...
Atsakyti
As tik vienasyk dar pora minuciu pavirinau, o siaip jau minejau, kad su antibakteriniu muilu gerai isplaunu, dar geriau isskalauju ir psio. Sluostyt nesluostau, man ji lengviau isideda slapia.

blondie-girl, tikrai gera patarima ajaja parase. Gal siek tiek per giliai idedat taurele? Pameginkit siek tiek zemiau, gal suveiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2010 08 31, 23:34)
blondie-girl, tikrai gera patarima ajaja parase. Gal siek tiek per giliai idedat taurele? Pameginkit siek tiek zemiau, gal suveiks  4u.gif

Man rodos dėl įdėjimo aukščio ir pan. būtų gerai pabandyti užčiuopti, kur yra gimdos kaklelis. Gal pavyzdžiui kur nors šone ir dėl to prateka. Ieškoti geriausia iškart po mėnesinių arba prieš jas, nes ovuliacijos metu gimda pakyla aukščiau. Jausmas turėtų būti panašus kaip nosies galiukas (taip skaičiau, pati tik dabar sumąsčiau, kad vertėtų pasitikrinti.)

Man su taurele praėjo trečiosios mėnesinės. Vis dar nemoku susitvarkyti, kad nepratekėtų, bet paprastai tai būna vienas du lašiukai ir užtenka kasdienių įklotų. Tik gausiausiomis dienomis prireikia normalių įklotų, nes ne visada laiku pastebiu, kad prabėgo, bet anksčiau naudodavau juos ir tamponus, tad taurelė pakeitė pastaruosius. Net jeigu neišmoksiu susitvarkyti, kad neprabėgtų, taurele vis tiek esu patenkinta, nes sunaudoju gerokai mažiau higienos priemonių, jaučiuosi gaivesnė ir sutrumpėjo mėnesinės bigsmile.gif
Atsakyti