Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

gal dėl to, kad medžiaga kitokia, bet mano lapelyje rašo, kad taurelę verdančiame vandenyje tereikia 3-5 minutes palaikyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 31, 08:57)
gal dėl to, kad medžiaga kitokia, bet mano lapelyje rašo, kad taurelę verdančiame vandenyje tereikia 3-5 minutes palaikyti  g.gif

Tai vat, nes kiek čia skaitinėjau ir jei gerai pamenu, rašė, kad keletą min paverda.O čia sau info lapely 20 min blink.gif Pabijojau tiek ilgai virinti.
Kaži kaip kitos, turinčios Divą, kiek ilgai virino?
Atsakyti
jeigu neklystu, tai toms, kurios ilgai virino, lyg ir per daug suminkštėjo ta taurelė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 31, 10:49)
jeigu neklystu, tai toms, kurios ilgai virino, lyg ir per daug suminkštėjo ta taurelė  g.gif

suminkštėjo tik vienai merginai, daugiau tokių komentarų nemačiau.. rolleyes.gif Aš virinau, tačiau taurelė liko tokia, kokia buvusi.. biggrin.gif
Atsakyti
gali būti drinks_cheers.gif Man tas komentaras strigo ax.gif

iš techninių klausimų: kur laikote taurelę? Maišelyje? Taurelė išvirinama, tai gal ir maišelį reiktų išsiskalbti prieš dedant į jį dezinfekuotą taurelę?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 31, 12:25)
gali būti  drinks_cheers.gif Man tas komentaras strigo  ax.gif

iš techninių klausimų: kur laikote taurelę? Maišelyje? Taurelė išvirinama, tai gal ir maišelį reiktų išsiskalbti prieš dedant į jį dezinfekuotą taurelę?

as tik pirma kart ta maiseli isskalbiau su ukisku muilu ir islyginau vidu (nugi tipo kudikiams taip rubelius dezinfekuojame) - o paskui - jos ten nededu kol naudoju - gi ji kita vieta turi, o kai baigiu naudot - atvirinu ir jau svaria ten dedu blush2.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif O prieš mmm papildomai nevirini? Ištrauki iš maišelio ir iškart naudoji?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 31, 12:57)
ačiū  4u.gif O prieš mmm papildomai nevirini? Ištrauki iš maišelio ir iškart naudoji?

jo, nebevirinu - as apskritai dabar jau retai bevirinu - tik isplaunu gerai ir padedu iki kito karto - virinu kas 2-3 menesius, pradzioje tik po kiekvienu mmm blush2.gif
Atsakyti
sveikos moterytes biggrin.gif as norejau pasiteirauti,ar ji patikima gausiai sergant?ir kokia geriausia rinktis?aciu uz atsakymus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 08 31, 13:34)
jo, nebevirinu - as apskritai dabar jau retai bevirinu - tik isplaunu gerai ir padedu iki kito karto - virinu kas 2-3 menesius, pradzioje tik po kiekvienu mmm blush2.gif

aš tai ir po mėn, ir prieš mėn pavirinu ax.gif maža ten kas
Atsakyti
QUOTE(vikondrija @ 2010 08 31, 15:00)
aš tai ir po mėn, ir prieš mėn pavirinu  ax.gif maža ten kas

ai - nebijau kazkaip to kazko - juk ir tamponai nebuna sterilus, ir kai maudomes ezeruos irgi sterilumo ner, o ir vyras nebuna sterilus - tad kazkaip nebezinau ko bijoti - tik nuplaunu su ukisku muilu - kad jei kas is manes gendancio kur prilipe butu netycia lotuliukas.gif
Atsakyti
ežeruose stengiuosi nesimaudyti, o vyrą prieš tai į pirtį siųsti reikia lotuliukas.gif
Atsakyti