šį mėnesį pavėlavau, bet kitą kartą ir aš bandysiu jungtis Turiu jau tokią:
Fleurcup:
jos užsireikė jo aprašymo, kad persikinio švelnumo paviršius Ir tikrai, paspaudus ji minkšta, daug malonesnė nei pvz. Mooncup, kurią teko pavartyti Sveikuose produktuose. Kai aš tokia bailė, tai man mielesnė atrodo minkštesnė, persikinė taurelė Nors tiesą pasakius, man mistika net įsivaizduoti, kaip su ja susidorosiu
QUOTE(Satura @ 2010 08 30, 15:24)
jos užsireikė jo aprašymo, kad persikinio švelnumo paviršius Ir tikrai, paspaudus ji minkšta, daug malonesnė nei pvz. Mooncup, kurią teko pavartyti Sveikuose produktuose. Kai aš tokia bailė, tai man mielesnė atrodo minkštesnė, persikinė taurelė Nors tiesą pasakius, man mistika net įsivaizduoti, kaip su ja susidorosiu
susidorosi..
Tik galiu pasakyti, kad minkštesės norisi tol, kol nenaudoji. Daug praktiškesnės yra kietesnės taurelės, nes lengviau išsilanksto..
rytorasa, kad net nežinau, ar dydį pataikiau Jeigu ne, tai pasilieku rezervą atsargas pasikoreguoti
QUOTE(Satura @ 2010 08 30, 16:33)
rytorasa, kad net nežinau, ar dydį pataikiau Jeigu ne, tai pasilieku rezervą atsargas pasikoreguoti
tai kad ten tik keliais milimetrais dydis skiriasi..
Na, pasitaiko, kad dydis netinka, bet čia jau iš anksto labai suku nuspėti. Reikia pabandyti ir žinosi. Tik va, gaila paskui, kad stovi netikusi nenaudojama taurelė..
grįžau iš atostogų, kur teko pirmą kartą pasinaudoti taurele, tai gi...keistas jausmas būdavo ją įsidėjus, nelabai patogu, bet, sakyčiau, kad čia psichologinis diskomfortas buvo, nes po dienos kitos tas jausmas pasidarė nebe toks stiprus. Įsidėjimas ir išsiėmimas didelių rūpesčių nekėlė. Tad, galiu teigti, jog ji man tikrai padėjo, nes galėjau ir plaukioti jūroje, ir maudytis baseine
QUOTE(rytorasa @ 2010 08 30, 17:15)
tai kad ten tik keliais milimetrais dydis skiriasi..
tą tai žinau, bet čia kaip su žiedu (papuošalu) - kažkuri milimetro dalis ir arba labai tinka, arba nuo piršto krenta, arba visai neužmausi Bet tikiuosi visko ko geriausio, kadangi man iš pirmo prisilietimo ji patiko kaip liečiasi, gal nebus labai didelės psichologinės traumos Aišku, norėčiau, kad žaidimai prasidėtų namuose, o ne darbe
QUOTE(Satura @ 2010 08 30, 20:36)
tą tai žinau, bet čia kaip su žiedu (papuošalu) - kažkuri milimetro dalis ir arba labai tinka, arba nuo piršto krenta, arba visai neužmausi
Pirštas nuo makšties tikrai skiriasi. . Tikėkimės, kad viskas bus gerai..
QUOTE(rytorasa @ 2010 08 30, 20:39)
Pirštas nuo makšties tikrai skiriasi. . Tikėkimės, kad viskas bus gerai..
dar matėt, maniškė su skylutėmis, tokios įkypos realybėje - atseit, kad geriau išimti būtų, "nepriliptų". Na, žiūrėsim
QUOTE(Satura @ 2010 08 30, 20:45)
dar matėt, maniškė su skylutėmis, tokios įkypos realybėje - atseit, kad geriau išimti būtų, "nepriliptų". Na, žiūrėsim
manau, kad visos taurelės yra su skylutėm. Bent jau Diva tai tikrai.
QUOTE(rytorasa @ 2010 08 30, 20:47)
mooncup irgi turi
įdomu, tų, kurios skundėsi prilipimo efektu, irgi su skylutėmis turėjo?
QUOTE(rytorasa @ 2010 08 30, 20:47)
Taip taip, Diva su skylėm Nuo vakar vakaro Diva naudoju pagal paskirtį
Informaciniam lapelyje rašėm kad reikia 20 min panardinti į verdantį vandenį, man pasirodė ilgokai, tai pavirinau kokias 5 min - nieko tokio, spėjo išsivirinti viskas
Įsidėjimas užtruko kokias 10 sekundžių. o ryte gal kokią pusę minutės ir jau taurelė išimta, taip viskas super, jokio lašiuko pro šalį - nerealus dalykas Tikiuosi, kad tai ir toliau..