Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

O aš šiandien mažesnio dydžio gavau Lady (iš tu pačiu latvių), bet taip laiku biggrin.gif
Atsakyti
o vienkartines taureles labai skiriasi savo forma nuo ilgalaikio naudojimo taureliu?
Atsakyti
As dar manau, kad labai svarbu ir nusiteikimas. Jei i taurele ziuresit kaip i kazkoki 'ateivi', tai ir psichologiskai jausites, kaip kokia invazija patyrusios, ir to noro mokytis greit nebeliks. As, asmeniskai, gavus pazistamos rekomendacija, tiesiog negalejau sulaukt, kol pabandysiu. Tas smalsumas man visas baimes panaikino. O vos pirma syki isidejus ir pamacius, kad cia visai realu, jog labai net veikia, man sukilo lyg azartas 'treniruotis', kad neprabegtu, kad kuo patogesnis sis reikalas pataptu. Linkiu, kad kitoms moterims pirmos nesekmes taipogi tik sukeltu ta azarta, o ne skatintu iskart ir pasiduoti. Jau pirmo ciklo pabaigoj jauciausi drasiai ne tik namie su taurele vaiksciot. Ir tiesa sakant, nei sykio nepavede ax.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2010 08 27, 13:24)
As dar manau, kad labai svarbu ir nusiteikimas. Jei i taurele ziuresit kaip i kazkoki 'ateivi', tai ir psichologiskai jausites, kaip kokia invazija patyrusios, ir to noro mokytis greit nebeliks. As, asmeniskai, gavus pazistamos rekomendacija, tiesiog negalejau sulaukt, kol pabandysiu. Tas smalsumas man visas baimes panaikino. O vos pirma syki isidejus ir pamacius, kad cia visai realu, jog labai net veikia, man sukilo lyg azartas 'treniruotis', kad neprabegtu, kad kuo patogesnis sis reikalas pataptu. Linkiu, kad kitoms moterims pirmos nesekmes taipogi tik sukeltu ta azarta, o ne skatintu iskart ir pasiduoti. Jau pirmo ciklo pabaigoj jauciausi drasiai ne tik namie su taurele vaiksciot. Ir tiesa sakant, nei sykio nepavede  ax.gif

grynai mano savijautą aprašėt thumbup.gif o dabar laukiu nesulaukiu mmm smile.gif
O ta taurelė man tai tokia mažytė pasirodė smile.gif kai prisiskaičiau čia kokia ji didelė, tai ir tikėjausi didelės biggrin.gif
Atsakyti
jau trečias ciklas man su taurele, negaliu atsidžiaugt mirksiukas.gif . Avarijų nepatyriau, nors vakar buvo dukart kai vos išsisukau sausa, bet čia jau ne taurelės bėda, o mano organizmo unsure.gif Per nepilną pusvalandi taurelė prisipirdė iki pat viršaus ir jau pradėjo leist pro viršų. Po pasikeitimo vėl per nepilna pusvalandį prisipildė pilnut pilnutėlė doh.gif . Jei nebūčiau pajautus staigaus pliūpsnio, ir laiku nenubėgus į tuliką, būčiau ir aš ir paltas ir visi aplinkui apsitaškę doh.gif
gerai Biti rašė, kad kyla azartas išsitobulint įsidėjimą, išėmimą ( kas mažiausiai man kelia problemų) ir visa kita...
MB mano, jog man reiktų antros taurelės biggrin.gif , ar kas nors turit ne po vieną taurelę ir ar praktiškai pasinaudoja visos turimos?

p.s. jei būčiau buvus su paketu, kai tiesiog skendau, tai jau seniai per kojas būtų kriokliai nubėgę, visa laimė, kad taurelė manyje, o ne paketas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Be pykčio: 27 rugpjūčio 2010 - 12:44
biti atskrend, balla, kaip šaunu girdėt tokį entuziazmą thumbup.gif
Papildyta:
Be pykčio, aš, pagimdžiusi trys vaikus, pasirinkau L dydžio taurė, bet su ją man retkarčiais buvo pratekėjimu, pirmom dienomis jautiesi lyg spaudimas į šlapimo pūsle, dabar naudoju S dydį...ir visos problemos dingo, jaučiuosi puikiai

Tai kad visgi renkat dydį reikia atsižvelgt ne tik į tai kiek metu, kiek gimdėt..., bet ar sportuojat...nes tai t.p. daug nulemia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nataliuncik: 27 rugpjūčio 2010 - 12:54
QUOTE(nataliuncik @ 2010 08 27, 13:58)
biti atskrend, balla, kaip šaunu girdėt tokį entuziazmą  thumbup.gif
Papildyta:
Be pykčio, aš, pagimdžiusi trys vaikus, pasirinkau L dydžio taurė, bet su ją man retkarčiais buvo pratekėjimu, pirmom dienomis jautiesi lyg spaudimas į šlapimo pūsle, dabar naudoju S dydį...ir visos problemos dingo, jaučiuosi puikiai

Tai kad visgi renkat dydį reikia atsižvelgt ne tik į tai kiek metu, kiek gimdėt..., bet ar sportuojat...nes tai t.p. daug nulemia

aš turėjau omeny, ar kas nors turit ne vieną, o dvi ar kelias taureles? blush2.gif Žinant jų ilgaamžiškumą lyg ir nereiktų kelių taurelių, bet tiesiog dėl patogumo gal g.gif , bet iš kitos pusės, tai tasytis porą taurelių dar rankinuke nu tai irgi nžn...
Nes man ne visada patogu tulike su buteliu išsiskalaut ir t.t., tokiua tveju gerai būtų turėt rankinuke antrą švarią g.gif
Atsakyti
QUOTE(Be pykčio @ 2010 08 27, 14:03)
aš turėjau omeny, ar kas nors turit ne vieną, o dvi ar kelias taureles? blush2.gif  Žinant jų ilgaamžiškumą lyg ir nereiktų kelių taurelių, bet tiesiog dėl patogumo gal g.gif , bet iš kitos pusės, tai tasytis porą taurelių dar rankinuke nu tai irgi nžn...
Nes man ne visada patogu tulike su buteliu išsiskalaut ir t.t., tokiua tveju gerai būtų turėt rankinuke antrą švarią g.gif

taip, turi merginos ir po kelias
Atsakyti
Be pykčio, kai praset savo pirmas mmm dienas, iskart prisiminiau savo mama. Jai taip budavo pora metu, kol viena grazia diena Antakalnio klinikose jai nustate labai ne kokia diagnoze. Sorry, kad as cia visai ne i tema, bet negalejau neatrasyt. Manau del tokio gausaus kraujavimo vertetu nueit ir gerai issitirt. Tikrai nenoriu gasdint, bet sakau is patirties, kad taip neturi but...
O del taureles, tai nezinau ar rysiuosi ja naudot per kitas mmm, man ji nepatinka....
Atsakyti
QUOTE(ttulpyte @ 2010 08 27, 15:33)
Be pykčio, kai praset savo pirmas mmm dienas, iskart prisiminiau savo mama. Jai taip budavo pora metu, kol viena grazia diena Antakalnio klinikose jai nustate labai ne kokia diagnoze. Sorry, kad as cia visai ne i tema, bet negalejau neatrasyt. Manau del tokio gausaus kraujavimo vertetu nueit ir gerai issitirt. Tikrai nenoriu gasdint, bet sakau is patirties, kad taip neturi but...
O del taureles, tai nezinau ar rysiuosi ja naudot per kitas mmm, man ji nepatinka....

4u.gif čia jums, už neabejingumą.
Jau šiandien buvau pas šeimos gyd ir laukiu, kada ginekologas priims doh.gif , nes žinau, kad taip neturi būti...
Atsakyti
jo, kraujavimas, kaip per puse val prisipildo taurele, man ir ne itin gerai atrodo...man per 12val prisipildo beveik puse pacia "baisiausia" diena...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almuka: 27 rugpjūčio 2010 - 16:01
As pirmom dienom su taurele irgi daznai skestu, kas valanda ar dvi buna pilna, buna, kad ir prazioplinu momenta kada jau reikia ispilt. Galetu daugiau talpint, nu koki puslitruka bent jau lotuliukas.gif Bet is esmes geras daiktas. Puse taureles per visa diena, cia jau gerai, man taip nebent pacia paskutine diena buna g.gif
O ginekologe nieko nesake, kad blogai gausios men. Pasiule kaip iseiti Mirena isidet g.gif
Atsakyti