Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(jazzcat @ 2010 08 23, 11:55)
man irgi išimant skauda tik tada, kai belieka tą žiedą ištraukt. Kad ir kaip aš jį ten belankstyčiau... Ginekologė negalėjo pasakyti kodėl skauda, tik sakė, kad taurelė nėra pats geriausias pasirinkimas g.gif  manau kad gal gleivinė patino, nes pirmus kartus bandant taurelę taip smarkiai neskaudėjo

O ginekologe nepaaiskino KODEL taurele nera geriausias pasirinkimas? g.gif

As naudoju jau antras menesines ir mano pastebejimai tokie:
Sutrumpejo menesiniu laikas. Ty anksciau budavo 1-2 diena stiprus kraujavimas ir dar kokias 5-7 dienas nuobodziai templiodavo g.gif Dabar viskas sutrumpejo iki 4 dienu: 1-2 stiprus, 3 nebedaug, 4 visai visai nedaug. 5-a diena jau nieko nebera- jokiu tepliojimu nieko...

Anksciau naudojau tampaksus. Per didziausius kraujavimus, nakti dar dedavausi paketa. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2010 08 23, 13:31)
As naudoju jau antras menesines ir mano pastebejimai tokie:
Sutrumpejo menesiniu laikas. Ty anksciau budavo 1-2 diena stiprus kraujavimas ir dar kokias 5-7 dienas nuobodziai templiodavo  g.gif Dabar viskas sutrumpejo iki 4 dienu: 1-2 stiprus, 3 nebedaug, 4 visai visai nedaug. 5-a diena jau nieko nebera- jokiu tepliojimu nieko...

man įdomu, kodėl taurelė keičia mėnesinių eigą.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 08 23, 14:32)
man įdomu, kodėl taurelė keičia mėnesinių eigą..  rolleyes.gif

As pati sau padariau tokia isvada:
Kadangi naudodavau tampaksus tai jie vistiek "ten" palikdavo kokiu nors mikrodaleliu (pluosto ir pan) tai organizmas turedavo ishsivalyt ir del to ir budavo tas tepliojimas, o kadangi taurele mikrodaleliu neturi tai ner kam valytis...

Aisku gal ir nusishneku blush2.gif Cia man taip atrodo. Kitu variantu as tiesiog neturiu
Atsakyti
Turiu pardavimui viena Mooncup taurele, dydis tas mazesnis, negimdziusioms, kaina 70 lt 4u.gif
Atsakyti
verysad.gif Labai gaila, bet ir man netiko taurelės unsure.gif Gerai dar, kad pirkausi vienkartines pabandymui, nes man niekad tamponai netikdavo, visada juos jausdavau nemaloniai, tai pasirodė, kad ir čia tas pats variantas. Šiaip būtų l. faina, kad nereiktų su paketais šusti, deja...... ne man verysad.gif
Jei kas norėtų išbandyti vienkartines, galėčiau persiųsti už savikainą, nes verysad.gif visą 24 vnt. dėžutę pirkausi doh.gif , tikėjausi paskui daugkartinę įsigyti ir gyventi ekologiškai šiuo klausimu unsure.gif
Baltai pavydžiu toms, kam tinka, o aš lauksiu dar kokių nors naujovių ax.gif
Atsakyti
Man tai ideti lengva, bet isimti tai tikra tragedija doh.gif Sugaistu 20 minuciu + nemalonu makaluotis po vagina ieskant tos taureles, o suradus niekaip negaliu jos istraukti. Jeigu kaip cia visos pataria reikia suspausti ja is sonu, tai reikia gan giliai krapstytis, kas man irgi nepatinka. Bandant ja istraukti toks jausmas kad viska ten susibraizau, net persti, zodziu labai nemalonu. Jauciasi kazkoks paildomas spaudimas puslei taip pat. Dar toks pastebejimas, kad norint naudotis taurele, bent man, reikia labai trumpai nusikirpt nagus, nes kitaip jie kliuva i gleivine isimant taurele.
Pliusai yra tie, kad neprateka, nereikia nakti keltis pasikeist tampono. Bet is ryto reikia numatyti extra 20 minuciu ta taurele issikrapstyti. Man ji nusislenka kazkur giliau ir norint issimti, turiu raumenukais padirbet kad ja atsistumti arciau o po to kamuotis ispiltai prakaito, kol issimu. Zodziu, kol kas man daugiau nepatogumo negu patogumo. Nors dar tik 2 ciklus naudojau, (ir tai tik po poros kartu - pirma cikla nebesiryzau detis del to, kad skaudejo istraukiant, todel baigiau cikla su iklotais, antra cikla baigesi katrybe tiek laiko gaisti ja isimat, todel vel gryzau prie tamponu ir iklotu). Mintis apie sekanti cikla ir varga su ta taurele man jau is anksto varo stresa. Jokiu budu dar nesiryzciau jos naudoti, budama ne namie, nes nelabai noreciau viesam tualete krapstytis tiek laiko. Gal ir gerai tureti taurele kaip alternatyva, bet kol kas nezinau, ar kada naudosiu vien tik taurele be jokiu kitu priemoniu.
Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2010 08 23, 16:58)
As pati sau padariau tokia isvada:
Kadangi naudodavau tampaksus tai jie vistiek "ten" palikdavo kokiu nors mikrodaleliu (pluosto ir pan) tai organizmas turedavo ishsivalyt ir del to ir budavo tas tepliojimas, o kadangi taurele mikrodaleliu neturi tai ner kam valytis...

Aisku gal ir nusishneku blush2.gif  Cia man taip atrodo. Kitu variantu as tiesiog neturiu

As irgi tokia isvada padariau, nes dabar 5 dienos ir svaru, o taip keliom dienom ilgiau uztrukdavo. As naudodavau paketus (nes tmaponu negaliu), tai taip ir tepliodavo paskui kelias dienas po lasiuka doh.gif O dabar pagalvojau kad viskas ten vietoj vyksta, tai ir greiciau baigiasi, neteka visa kelia zemyn kelias dienas biggrin.gif

QUOTE(gb78 @ 2010 08 23, 17:08)
verysad.gif Labai gaila, bet ir man netiko taurelės  unsure.gif Gerai dar, kad pirkausi vienkartines pabandymui, ...

Na vienkartines ir daugkartines taureles skiriasi tiek isidejimu, tiek isvaizda. As naudoju vienkartines ir usper patenkinta, vis pamastau apie daugkartines, bet nesiryztu isbandyt.... ax.gif

Gal blogai isidejot, ne iki galo istumet uztai ir jauciat? Neturetu taip but su jom... Na bet kiekvienai skirtingai.
Atsakyti
Pagaliau ir aš įsisigijau taurelę, prisiskaičiau čia ir nusprendžiau, kad reikia smile.gif. Pas mane Diva. Pastebėjimai po vieno ciklo - įsidėti lengva, išimti sunku, bet, manau, greitai įgusiu (vargau tai kapitaliai, kol suzvejodavau, nes pas mane ji gilyn pasiduodavo, bandžiau už kotelio ištraukti, deja, kaip su momentu prisiklijavusi... bet paskutine dieną šiek tiek įlenkiau viduje, ji atšoko ir tada lengviau išimti... išėmimas užtrukdavo apie 2o min. unsure.gif , tikiuosi, kitą ciklą apsisuksiu greičiau smile.gif ),
sutrumpėjo mėnesinių trukmė, neteplioja po jų kelias dienas kaip būdavo su pakeltais, viskas taip švariai baigiasi,
ir šiaip smagu, kai nesijaučia, kad "tos dienos"

Atsakyti
Pameginkit isimant issketus kojas pritupti. Ir taurele suciupti ne uz kotelio, bet uz dugno. As taurele visada suciumpu kai su raumenukais kiek iseina stumiu zemyn. Tada greit uz dugno suimu pirstais, siek tiek suspaudziu, kad nebebutu vakuumo, ir tada judesiais i viena ir i kita puse ir istraukiu. Traukiant taipogi pastumiu su raumenukais. Sugaistu apie 10sekundziu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biti atskrend: 25 rugpjūčio 2010 - 17:19
pas mane t.p. kaip ir pas Nereali sutrumpėjo ciklas, dėl ko labai džiaugiuosi (ir ne tik aš)

svete, ir man reikia nagus apkarpyt biggrin.gif o dėl išėmimo, labai gerai paaiškino biti atskrend, neturi kilt problemų, išskyrus nagu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2010 08 25, 17:18)
Pameginkit isimant issketus kojas pritupti. Ir taurele suciupti ne uz kotelio, bet uz dugno. As taurele visada suciumpu kai su raumenukais kiek iseina stumiu zemyn. Tada greit uz dugno suimu pirstais, siek tiek suspaudziu, kad nebebutu vakuumo, ir tada judesiais i viena ir i kita puse ir istraukiu. Traukiant taipogi pastumiu su raumenukais. Sugaistu apie 10sekundziu  blush2.gif

Ačiū už patarimus, reikės praktikuotis 4u.gif
Atsakyti
O aš šian važiuoju pasiimti DivaCup'o thumbup.gif Artėja mmm reikės išbandyti bigsmile.gif
Prisiskaičiau čia visokių patarimų - bandysim.
Atsakyti