Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

as pabandziau pries mmm.
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 08 21, 19:01)
O jūs taurelę išbandėt tik per mėnesines, ar dar ir prieš jas bandėt įsidėti?  blush2.gif

Per mmm.
Atsakyti
Na, man jau sekasi geriau, bet labai nemalonu, kai reikia ja issitraukt, nes jauciu sioki toki skausma. Ir kadangi man irgi (kaip ir kaskuriai cia pasisakiusiai) taurele atsiduria giliau - tai kol ja issitraukiu... nemalonus jausmas. O gal ja reikia kaip nors sulekt pries traukiant, kad neskaudetu...
Atsakyti
QUOTE(ttulpyte @ 2010 08 21, 21:53)
Na, man jau sekasi geriau, bet labai nemalonu, kai reikia ja issitraukt, nes jauciu sioki toki skausma. Ir kadangi man irgi (kaip ir kaskuriai cia pasisakiusiai) taurele atsiduria giliau - tai kol ja issitraukiu... nemalonus jausmas. O gal ja reikia kaip nors sulekt pries traukiant, kad neskaudetu...

nežinau kaip tu ją trauki, bet jei paprasčiausiai trauki žemyn, jaučiasi toks nemalonus tempimo jausmas net toks savotiškas skausmas. Kai užčiuopi taurelę, suspausk dugną iš šonų. Gali būti, kad net išgirsi tokį savotišką garsą, tas sandarumas dingsta ir taurelę galima lengvai ištraukti.
Atsakyti
Ttulpyte, tu pabandyk raumenų pagalba išstumti taurelę. Po to suimk dugną ir iš lėto ištrauk. Man šiek tiek skaudėjo tik išimant pirmą kartą.
yuotube radau filmuką, kuriame parodyta kaip įdėti ir išimti. Išimu būtent taip kaip rodo ir nėra jokių probemų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(WildCat @ 2010 08 21, 23:12)
nežinau kaip tu ją trauki, bet jei paprasčiausiai trauki žemyn, jaučiasi toks nemalonus tempimo jausmas net toks savotiškas skausmas. Kai užčiuopi taurelę, suspausk dugną iš šonų. Gali būti, kad net išgirsi tokį savotišką garsą, tas sandarumas dingsta ir taurelę galima lengvai ištraukti.

Visa tai as lygiai taip pat darau, bet lengvai neissiima... Vienu zodziu, paskutinemis mmm dienomis meciau ta taurele lauk ir naudoju kasdieninius iklotus, nes po vakarykscio traukimo jauciu perstejima ir skausma, zodziu toks jausmas, kad buciau smileysex.gif kokius 10 kartu lotuliukas.gif Cia jau nelabai juokinga, aisku unsure.gif Matyt mano fiziologijai ta taurele netinka.
Atsakyti
man irgi taip budavo, taciau pries istraukdama pacia virsutine taureles dali, ja truputi ilenkiu, panasiai taip, kaip idedama. suveike wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2010 08 22, 17:04)
man irgi taip budavo, taciau pries istraukdama pacia virsutine taureles dali, ja truputi ilenkiu, panasiai taip, kaip idedama. suveike wink.gif

Na reiks pabandyti, bet jau per kitas mmm rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ttulpyte @ 2010 08 22, 16:44)
Visa tai as lygiai taip pat darau, bet lengvai neissiima... Vienu zodziu, paskutinemis mmm dienomis meciau ta taurele lauk ir naudoju kasdieninius iklotus, nes po vakarykscio traukimo jauciu perstejima ir skausma, zodziu toks jausmas, kad buciau  smileysex.gif  kokius 10 kartu  lotuliukas.gif  Cia jau nelabai juokinga, aisku unsure.gif  Matyt mano fiziologijai ta taurele netinka.

nereikia išiminėti taurelės paprastai, geriausia truputį įlenkt, kad įeitų oro, tuomet jokio skausmo. O kai viduje yra vakuumas ir traukiama taurelė, tai susidaro dar didesnis vakuumas ir tada skauda.
Atsakyti
irise, manau cia turi omeny skausma, kai istraukta beveik visa taurele, likes tikk ziedas...todel ir sakau, kad dar kai lieka tik jis, as ji sulenkiu panasiai, kaip isidedant.
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2010 08 23, 07:56)
irise, manau cia turi omeny skausma, kai istraukta beveik visa taurele, likes tikk ziedas...todel ir sakau, kad dar kai lieka tik jis, as ji sulenkiu panasiai, kaip isidedant.

Taip. manau, kad tas ziedas ir pazeide man gleivine, nes dabar vargstu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ttulpyte @ 2010 08 23, 09:17)
Taip. manau, kad tas ziedas ir pazeide man gleivine, nes dabar vargstu... unsure.gif

man irgi išimant skauda tik tada, kai belieka tą žiedą ištraukt. Kad ir kaip aš jį ten belankstyčiau... Ginekologė negalėjo pasakyti kodėl skauda, tik sakė, kad taurelė nėra pats geriausias pasirinkimas g.gif manau kad gal gleivinė patino, nes pirmus kartus bandant taurelę taip smarkiai neskaudėjo
Atsakyti