Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(irisas @ 2010 08 19, 21:06)
netrumpinau, nes pas mane taurelė labai giliai, kartais tenka pakrapštyt už kotuko  rolleyes.gif

o pas mane kai per giliai atsidurdavo tai prabegdavo...

QUOTE(Nireglina @ 2010 08 19, 22:41)
Turiu Divą, kurios kotelis neilgas, tad jo netrumpinau.

pas mane irgi Diva, bet as trumpinu biskiuka, nes remesi 4u.gif
Atsakyti
turinčios DIVA ar virinote taurelę prieš pradedant naudoti?
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2010 08 20, 12:52)

virinau.. Manau, bet kokią taurelę prieš naudojant reikėtų dezinfekuoti.. mirksiukas.gif
Atsakyti
As savosios nevirinau, tik kruopsciai isploviau su antibakteriniu muilu ir labai gerai isskalavau. Koteli trumpinau mazdaug perpus, antraip remesi. Turiu Mooncup.
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2010 08 20, 12:52)

Prieš pradedant naudoti tik gerai išploviau. Virinau po dviejų ciklų. Be reikalo, nes taurelė suminkštėjo ir ėmė daug blogiau išsiskleisti verysad.gif Geriau jau būčiau valiusi spiritu.
Atsakyti
instrukcijoje rašo, kad prieš pirmą naudojimą tik gerai išplauti, o po mmm įdėti taurelę 20 čiai minučių į verdantį vandenį...tai gal aš pasitenkinsiu prieš pirmą naudojimą geru jos išplovimu, o toliau, žiūrėsiu. Beje, dar labai bijau, kaip pavyks su įsidėjimu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benux: 20 rugpjūčio 2010 - 17:27
QUOTE(benux @ 2010 08 20, 17:53)
o po mmm įdėti taurelę 20 čiai minučių į verdantį vandenį...

Nemanau, kad reikėtų tiek ilgai virinti. Visiškai pakaktų ir 5 min.
Atsakyti
Aš palaikau dezinfekavimo skystyje (kur kūdikiu čiulptukus ir t.t.) ir nevirinau, ir nevirinsiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2010 08 20, 11:52)

Aš, tai virinau.. Ir po mėnesinių virinau, bet ne 20 min., o 5.. 4u.gif
Atsakyti
įdomu kodėl LT aprašyme rašo, kad 20 min. g.gif Kažkaip keistai labai, kam tiek laiko ten virinti doh.gif Laukiu mmm, kurios bus išvykus į kitą šaį ir bijau, nes ne namuose teks susidraugauti su taurele doh.gif
Atsakyti
O jūs taurelę išbandėt tik per mėnesines, ar dar ir prieš jas bandėt įsidėti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 08 21, 19:01)
O jūs taurelę išbandėt tik per mėnesines, ar dar ir prieš jas bandėt įsidėti?  blush2.gif

per, bet prieš įsidėdama pasukiojau, palanksčiau blush2.gif

Atsakyti