Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(blondie-girl @ 2010 08 17, 12:39)
Galima, tik jie turi būti vandens pagrindu..  4u.gif

Galima. Lunette psl. rašo, kad galima sutepti lubrikantu. mirksiukas.gif
http://lunette.lt/Ka...udotis-673.html
Atsakyti
As ir turiu ta taurele, nezinau kaip bus toliau, bet man ji nepatiko: tiek psichologiskai tiek fiziologiskai. Isidejus nieko negaliu galvot, tik apie tai, kad ji ten yra, ir dar tokia didele... Kitas dalykas - nors mmm tik prasidejo, o kraujavimas - tik vos keli lasai, bet nakti atsikelus ir nuejus i wc iskart viskas prabego, o pacioje taurejeje - vos keli lasai. Galvoju, gal per giliai ji ten, bet kitu atveju - bus islindusi. nezinau, kiek giliai ji ten turetu but...
Su tamponais buvo viskas super, as net pamirsdavau, kad jis ten yra...
Atsakyti
Ttulpyte, prabėga, nes blogai įsidedi. Na, o psichologinių problemų dėl taurelės niekaip nesuprantu g.gif
Atsakyti
ttulpyte, gal del to ir jauciasi, ir prabega, nes negerai isidedat. Siulau pirmiausia'susidraugaut' su taurele, ja apziuret, palankstyt, paspaudinet visaip. Tada susipazint su savo kunu-isidet ja negiliai, tada giliau. Juk puikiai zinom, kad taurele niekur nepabegs, ji savo vietoj ir visada galima ja isimti. Del dydzio, na belieka save itikint, kad ji kaip tik atitinka toki dydi, koks ir reikalingas. Idejus taurele pameginkit keleta kartu raumenukais ja spustelet zemyn, apveskit pirstu apacia, kad tikrai gerai ishsiskleistu. Jei negerai jauciates, isimkit ir vel pameginkit. Siek tiek ryzto ismokti, smalsumo (o kaip gi cia viskas veikia) ir pamatysit, susidraugausit ir jus 4u.gif Man irgi buvo pirma nakti toks prabegimas, kai taurelej keli lasai, o per kojas net nubego vonioj. Nezinau, kaip as buvau blogai isidejus, bet tikrai taip ir buvo, nes daugiau tai nepasikartojo. Tiesa, dabar, kad buciau uztikrinta, taurele isidedu likus kokiam pusvalandziui-valandai iki miego, na kad tikrai matyciau, kad neprabega ir viskas gerai. Na ir aisku, idejus ja visaip patikrinu, ar tikrai viskas ok.
Atsakyti
Skaitau, jog kai kurioms teplioja ar prabėga...

Dėl įsidėjimo: teisingai sulankstyta taurelė, viduje išsilankstydama sandariai prisitvirtina prie makšties sienelių. Jei jūs per daug ten pirštais apvedinėsit tikrindamos ar kartais sukiodamos taurelę suspausit dugną, galite pažeisti šitą sandarumą ir tuomet taurelė gali praleisti. Čia kai jums atrodo, kad taurelė pilnai išsiskleidusi (nekalbu apie nepilnai išsilanksčiusią taurelę ar apie tai, jog gimdos kaklelis tupi šone o ne taurelės vidury)

Aš už kietesnes taureles, jos išsilanksto daug geriau.

ttulpyte man pirmą ir antrą ciklą būdavo labai nejauku. Nors neprabėgdavo, bet jausdavau, kaip sienelėm kraujas subėga į taurelę. Toks jausmas lyg bega ir atrodo, kad tuoj prabėgs. lakstydavau į tualetą tikrintis ar tikrai niekas niekur nevarva. Kiauras dienas galvodavau apie taurelę. Tik nežinau ar aš pripratau, ar kas, bet dabar tokio jausmo nebėr. Tiesiog, kaip biti atskrend sakė, reikia mėginti su taurele susidraugauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WildCat: 19 rugpjūčio 2010 - 12:07
QUOTE(WildCat @ 2010 08 19, 12:58)
Aš už kietesnes taureles, jos išsilanksto daug geriau.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Įdomu, kuri taurelė kiečiausia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2010 08 19, 16:16)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Įdomu, kuri taurelė kiečiausia g.gif

Maniske tikrai kieta, as net galvoju, kad del to kietumo man taip nesmagu, ir del to ja jauciu.
O jus kuri nors trumpinot koteli? nes kai isidejau, tai jis man netrukdo, tai galvoju, kad gal tikrai per giliai isidejau, kad man kotelis netrukdo.
Atsakyti
QUOTE(ttulpyte @ 2010 08 19, 16:30)
Maniske tikrai kieta, as net galvoju, kad del to kietumo man taip nesmagu, ir del to ja jauciu.
O jus kuri nors trumpinot koteli? nes kai isidejau, tai jis man netrukdo, tai galvoju, kad gal tikrai per giliai isidejau, kad man kotelis netrukdo.

Aš trumpinau.. mirksiukas.gif Nes kol nepakirpau jo, visada jausdavau taurelę, nes kotelis durdavo..
Atsakyti
QUOTE(ttulpyte @ 2010 08 19, 17:30)

O kokia pas tave? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 08 19, 18:25)
O kokia pas tave? ax.gif

Femmecup
Atsakyti
QUOTE(ttulpyte @ 2010 08 19, 17:30)

netrumpinau, nes pas mane taurelė labai giliai, kartais tenka pakrapštyt už kotuko rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu Divą, kurios kotelis neilgas, tad jo netrumpinau.
Atsakyti