Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(Eneira7 @ 2010 08 16, 15:51)
Užsisakiau ir aš Diva Cup. Šiaip viskas gerai rodos vien pliusai, tik visai nėra saugumo jausmo. Per 4 mm dienas dvi avarijos  unsure.gif  Po kokių 4 val pratekėjo, nors prisipildžiusi buvo tik mažiau nei trečdalį. Ir dar po nakties jau paskutinę mm dieną pratekėjo, nors taip pat prisipildžius buvo nedaug. Tai pirmos mm su taurele. Tad tikiuosi dar suprast kas ne taip.

galimybės dvi: arba blogai įsidedate, arba per mažas dydis mirksiukas.gif
man jau antrosios mm su taurele, tai nė karto nepratekėjo thumbup.gif kažkaip jaučiu jeigu nešsiskleidžia, tuomet naujai įsidedu. Vieną diena teko net ilgiau nei 12 val išbūt doh.gif bet niekur nieko nepratekėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 08 16, 14:15)
galimybės dvi: arba blogai įsidedate, arba per mažas dydis  mirksiukas.gif

Hm.. Negimdžiusi dar esu, tai pirmą dydį ir ėmiau. Tik dabar pamačiau, kad ir Sense tos pačios bėdos kankina. Atrodo ir aš sukioju dar, tikrinu. Tik keista, kad ne iš kart prateka, o tik po kelių valandų. Na, belieka ir man kitų mm laukt ir bandyt toliau susidraugauti.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Man jau antros mmm su taurele thumbup.gif jei blogai isidedu- prateka, bet jei gerai tai viskas liuks thumbup.gif jei ne ji tai paskutines dvi atostogu dienos Turkijoj nebutu buve tokios superines blush2.gif

Bandau suprasti ka blogai darau kai prabega, daug maz jau ikirtau sistema visa biggrin.gif jau jauciu kada gerai o kada nelabai gerai ideta, persidedu is naujo tada. Zodziu, per sias mmm viena kart tik prabego, o visos kitos dienos buvo super, taip pat ir naktys bigsmile.gif

Visoms abejojancioms tikrai patariu isigyti thumbup.gif
Atsakyti
kaip dėl būsimos kelionės į Turkiją, kurių metu aplankys mmm, susigundžiau nusipirkti taurelę, tad savo atsiliepimus taip pat parašysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eneira7 @ 2010 08 16, 16:59)
Tik keista, kad ne iš kart prateka, o tik po kelių valandų. Na, belieka ir man kitų mm laukt ir bandyt toliau susidraugauti.

Taip, man taip pat ne iš karto. Tai jei blogai bučiau įsidėjus, juk iškart po kelių valandų avarija įvyktų. Pradžioj taurelė vienoj padėty būna, o po to ji man visada nuslenka gilyn. Manau tai irgi turi įtakos.
Atsakyti
Sveikos, bendramintės 4u.gif
Norėjau paklausti jūsų kaip jums sekasi įsidėti taurelę paskutinėmis dienomis? Kol pradžioj kraujuoja daugiau, įsdėti nesunku, o paskui ten sausoka būna, tai stringa unsure.gif Gal ką darau ne taip?
Atsakyti
Nepastebėjau, kad paskutinėmis mmm dienomis įsidėti būtų sunkiau. Su tamponais tikrai taip būdavo, o su taurele schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmelis @ 2010 08 17, 09:24)
Norėjau paklausti jūsų kaip jums sekasi įsidėti taurelę paskutinėmis dienomis? Kol pradžioj kraujuoja daugiau, įsdėti nesunku, o paskui ten sausoka būna, tai stringa unsure.gif Gal ką darau ne taip?

Ir man sudėtingiau būna - ir išimt ir įsidėt. Na, įsidėt dar nieko, nes būna drėgna, na o išsiimant kartais reikia ir pavargt blush2.gif
Atsakyti
Man išimti vieni juokai, o norint gerai įsidėti, reikia gerokai pavargti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmelis @ 2010 08 17, 09:24)

Aš, tai pačia taurelę visada sušlapinu.. Tai įsidedu lengvai, bet va išsiimti man vis dar sunku.. Kol aš ją "sužvejoju".. biggrin.gif Bet dar tik vieną ciklą ją naudojau, manau, reikia įgudimo..
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 08 17, 12:14)
Aš, tai pačia taurelę visada sušlapinu.. Tai įsidedu lengvai, bet va išsiimti man vis dar sunku.. Kol aš ją "sužvejoju"..  biggrin.gif  Bet dar tik vieną ciklą ją naudojau, manau, reikia įgudimo..

Sušlapinu ir aš visada, juk plaunu, bet neužtenka slydimui biggrin.gif O negalima kokių lubrikantų panaudoti kaži? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmelis @ 2010 08 17, 12:38)
Sušlapinu ir aš visada, juk plaunu, bet neužtenka slydimui biggrin.gif O negalima kokių lubrikantų panaudoti kaži? ax.gif

Galima, tik jie turi būti vandens pagrindu.. 4u.gif
Atsakyti