Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

Bet man labiau norėtųsi iš medvilnės ar lino. Pati, gaila, rankdarbiais neužsiimu. Bet gal kas iš skyrelio norėtų siūti gražius, ekologiškus maišelius? Būtų šaunu, jei būtų galima tokius nusipirkti thumbup.gif

Maišelių tinkamų taurelei gali nusipirkti bet kokioje lietuviškų suvenyrų krautuvėlėje, nes jose dažniausiai būna įvairių dydžių ir spalvų lininių maišelių, o kainos nuo kelių litų. Jie gražūs susidėti ir kitoms smulkmenėlėms - siūliau apsilankyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikondrija @ 2010 08 13, 13:40)
Bet man labiau norėtųsi iš medvilnės ar lino. Pati, gaila, rankdarbiais neužsiimu. Bet gal kas iš skyrelio norėtų siūti gražius, ekologiškus maišelius? Būtų šaunu, jei būtų galima tokius nusipirkti  thumbup.gif

Maišelių tinkamų taurelei gali nusipirkti bet kokioje lietuviškų suvenyrų krautuvėlėje, nes jose dažniausiai būna įvairių dydžių ir spalvų lininių maišelių, o kainos nuo kelių litų. Jie gražūs susidėti ir kitoms smulkmenėlėms - siūliau apsilankyti  4u.gif

Ačiū už patarimą 4u.gif , tik kad aš užsieny gyvenu.
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2010 08 13, 13:54)
Ačiū už patarimą  4u.gif , tik kad aš užsieny gyvenu.

4u.gif
Atsakyti
Iš dalies aš esu nepatenkita taurele, nes kaip beisidėčiau,ji pirmas gausias dienas praleidžia. Ir pirštu apvedu ir pasukioju, atrodo viskas tvarkoj, o po kelių valandų ištepa. Norėtusi visiškai be apsaugos naudoti, nes dabar truputį nei šis nei tas.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2010 08 13, 21:22)
Iš dalies aš esu nepatenkita taurele, nes kaip beisidėčiau,ji pirmas gausias dienas praleidžia. Ir pirštu apvedu ir pasukioju, atrodo viskas tvarkoj, o po kelių valandų ištepa. Norėtusi visiškai be apsaugos naudoti, nes dabar truputį nei šis nei tas.

man irgi is pradziu problemu buvo, atrode kad issiskleidus, bet kamputis vistiek budavo uzsilenkes... tai kol ismokau normaliai isidet irgi bedu buvo. o siaip gal per giliai idejote?.. tada irgi gali prateketi. g.gif
Atsakyti
O man po ketvirtų mm susidarė įspūdis, kad antrą mm dieną (kai jos pas mane yra pačios gausiausios), reikia dažniau užsukti į WC ir susitvarkyti tam, kad išvengčiau "avarijų". Kitomis dienomis galiu būti rami. Net pagalvojau, kad antrai dienai būtų galima turėti didesnio dydžio taurelę (naudoju pirmo d. Lunette), kad jaustis labiau užtikrintai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2010 08 13, 20:22)

Turbūt reikalingas didesnis dydis. Bent tai supratau atsiliepimus Melunos puslapy.
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2010 08 14, 10:51)
Turbūt reikalingas didesnis dydis. Bent tai supratau atsiliepimus Melunos puslapy.

Pritariu. Tikriausiai tinkamo dydžio taurelė yra vienas svarbiausių veiksnių, užtikrinančių saugumą.
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2010 08 14, 11:51)

Mąsčiau apie tai. Bet aš negimdžiusi, tai vis bandau su esamu dydžiu susidraugauti. Vat, kad kamputis užsilenkęs -gali būti, bet sukioju ją, atrodo lyg viskas gerai. ax.gif toliau lauksim kitų.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2010 08 15, 22:06)
Mąsčiau apie tai. Bet aš negimdžiusi, tai vis bandau su esamu dydžiu susidraugauti. Vat, kad kamputis užsilenkęs -gali būti, bet sukioju ją, atrodo lyg viskas gerai. ax.gif  toliau lauksim kitų.

Ir aš negimdžiusi, bet per tas "gausiąsias dienas" tikrai norisi antro dydžio... ax.gif
Atsakyti
dar reikia žiūrėt ir į tai, ar užsiiminėjat sportu, ar gausios mmm
Atsakyti
Užsisakiau ir aš Diva Cup. Šiaip viskas gerai rodos vien pliusai, tik visai nėra saugumo jausmo. Per 4 mm dienas dvi avarijos unsure.gif Po kokių 4 val pratekėjo, nors prisipildžiusi buvo tik mažiau nei trečdalį. Ir dar po nakties jau paskutinę mm dieną pratekėjo, nors taip pat prisipildžius buvo nedaug. Tai pirmos mm su taurele. Tad tikiuosi dar suprast kas ne taip.
Atsakyti