Sveikos gerbėjos
aš čia smalsumo vedina
. Skaitau, žiūriu tik giriat giriat, kaip ten gerai, nieks neprabėga ir nejaučiat. Aš paketų net nenaudojų, tik tamponus, ir nieko nejaučiu, nei man kas ten prabėga, nei ten kokio vargo yra, išmeti ir ramu. Jokių nepatogumų, man apskritai greitai ten viskas praeina.
Tai negi tas baisus daiktas yra labai fainas?
Pakraupau kai sužinojau, kad toks yra
Ekologiją myliu, bet kažkaip manęs tai neįtikina. O nors ir perskaičiau žinutę, kad teliūškavimų jokių nebūna, tačiau mano fantazija neleidžia to suprasti
QUOTE(biti atskrend @ 2010 08 11, 18:28)
MB isvis nebesusigaudo, kada man mmm
Ana vakara taip juokingai isejo, kai gavau paaiskint, kodel man 'nedarbo dienos' seimyniniam guoly, nes vyrutis pats niekaip nesuprato, kur dingo mano seimyniniai pantalonai ir pizamines kelnes
[/color]
Che
O aš pižamą velkuosi ne dėl mmm, tiesiog patogu, o su tamponu galiu ir nuoga būti. Taigi kuom tas daiktas yra pranašesnis?
QUOTE(nataliuncik @ 2010 08 07, 10:44)
čia vaikiškas klausimas...pas subrendusia, lytiškai santykiaujančia, turinčia vaiką, moterį, tokiu klausimu ir nekyla
Oi oi kokios čia visos didelės, pajuokauti negali žmogus, o gal ir mano klausimai pasirodys labai vaikiški
Susidomėjau, nes vis tik žmogus eina į priekį, kad ir kaip keistai kai kurie dalykai gali pasirodyti (nors ta taurelė visai ne naujiena lyg ir)