Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(KashaloTe @ 2010 08 10, 21:16)
na stai ir mano mmm praejo su divacup:) pirma diena kol ipratau idet, tai dar patepliojo. bet likusias dienas viskas saunu : patogu, neprateka, nei iklotu, nieko daugiau nereik, tik taurele:) ir istustindavau gal kas 6 val, nors mazai prisipildzius, kazkaip bijojau ilgiau laikyt:) kazi galima viena karta paroj istustint?  doh.gif

reikia ištuštint nors karta per 12val.
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2010 08 10, 19:02)
Ar bus gera 1 dydžio po gimdymo?

Gimdžiusioms reikalinga didesnė taurelė. Priežastis jau parašė Be pykčio .
Atsakyti
QUOTE(Be pykčio @ 2010 08 10, 20:25)
aš manau, kad dydžiai skiriasi ne dėl gausumo, o dėl takų... Ne veltui gimdžiusioms moterims rekomenduoja didesnes mirksiukas.gif  Gausumą gali kontroliuoti ištuštinimo dažnumu. Jei mažiau kraujuojate, reiks rečiau keisti, bet reiktų pagalvoti, kad jau esate gimdžiusi ir jis visgi kažkiek padarė savo.

QUOTE(Nireglina @ 2010 08 10, 23:31)
Gimdžiusioms reikalinga didesnė taurelė. Priežastis jau parašė Be pykčio  .

Dėkui už ats 4u.gif
Iš pasisakymų susidariau vaizdą, kad tarkim jei gausenės mmm geriau didesnė taurelė. Suprantu, kad gamintojai rašo kaip turi būti mirksiukas.gif Bet tarkim negimdžiusi galėtų naudoti didesnę taurelę? Gimdžiusiai jau mažesnė nebetinka - tas jau aiškiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balla: 11 rugpjūčio 2010 - 08:13
QUOTE(balla @ 2010 08 10, 19:02)
Smagu, kad daliniesi tokiom nuorodom  4u.gif

dėl tų dydžių, kiek suprantu tai daugiau įtakoja gausumas (jei gausios tai didesnė, jei ne - tai mažesnė), o ne tai, ar gimdžiusi ar ne  g.gif

ai, geriau meilėj tegu sekasi biggrin.gif Negaila tų taurelių, užsisakysiu tada ir tiek žinių smile.gif

balla, Be pykčio teisi - turi imti didesnę taurelę, jei gimdžiusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2010 08 10, 21:30)
reikia ištuštint nors karta per 12val.

aisku, tada gaunasi dukart per para ax.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Matot, didesne taurele ne tik is ilgio didesne, bet ir is plocio. Jei negimdziusios moters takai siauri, gali buti nemalonu, ka as zinau, gal koks nuolatinis spaudimas jaustusi. Bet siaip, kiek as ziurejau Mooncup abu dydzius, tai jie man ziauriai mazai skyresi blush2.gif tas milimetras ar keli sunkiai plika akim iziurimi, bent jau man, biski zlibai biggrin.gif
Atsakyti
aš Sveikuose produktuose parodomąją taurelę pavarčiau, paspaudžiau, tai apskritai pasirodė didelė. Bet čia matyt pati fiziologijoje nesigaudau ir man dar reikia laiko apsiprasti su taurelės mintim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 11, 11:47)
man dar reikia laiko apsiprasti su taurelės mintim smile.gif

Būtent drinks_cheers.gif Aš apie taurelę pirmą kartą sužinojau gal prieš metus. Net nekilo minties ja naudotis. Daugiau nei po pusmečio vėl ėmiau domėtis ir supratau, kad man labai reikia taurelės. Nusipirkau. Nenusivyliau smile.gif
Atsakyti
Čia labai gerai aprašyta, kaip pasirinkt dydį
Atsakyti
nataliuncik, nežinau, kaip kitos, bet aš dar labiau susipainiojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 11, 15:34)
nataliuncik, nežinau, kaip kitos, bet aš dar labiau susipainiojau  biggrin.gif

Tai reikia pirkti tos firmod, kur tik vieną dydį siūlo biggrin.gif Aš taip išsprendžiau šitą kėblų klausimą.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 11, 14:34)
nataliuncik, nežinau, kaip kitos, bet aš dar labiau susipainiojau  biggrin.gif

biggrin.gif
ir dėl dydžio, aš nupirkau L, bet...jis man truputi per didelis, nors ir gimdžiusi ne viena karta, ir pirmom dienom gausios mmm...čia viskas priklauso nuo fiziologijos, nuo raumenų, gimdos kaklelio...t.k. geriausia, jei geras ginekologas, pasitart su jo

Nors šiaip, šitie keli milimetrai nelabai ir skirsis, bet aš nutariau dar viena mažesnį dydį užsakyt, turėsiu du, ir manau tiksliai nepamaišys blush2.gif
Atsakyti