Gal kuri zinote, ar po cezario pjuvio galima butu naudot? Nu ta prasme, ne tik praejus 2 savaitem po pacios operacijos, bet gal anksciau galima?
QUOTE(Fudzijama @ 2010 08 08, 18:49)
Gal kuri zinote, ar po cezario pjuvio galima butu naudot? Nu ta prasme, ne tik praejus 2 savaitem po pacios operacijos, bet gal anksciau galima?
galima, nes ten kitaip viskas nei po normalaus gimdymo
Nu ką, prisiduodu vėl, kaip ir rašė shopingas jautru buvo tik pirmas dvi dienas (skausmingos mėnesines + taurele), o vėliau viskas susitvarkė ir užmiršdavo kad pas mane tookios dienos
Visai kitas jausmas nei su tamponais (su įklotais net nelyginu ), dabar dar planuoji užsakyt mažesnio dydžio, tik gaila kad latviai kainas senas grąžino, nėra akcijos nieko, palauksiu, nes su Diva ir Lunette net nepalygint, jos žymiai kietesnes už Lady cup
na, man irgi jau geriau, nebeperbego, nors nakti bijojau rizikuoti- gal sian pabandysiu. vakar nuo ryto per diena pasikeiciau 3 kartus. buvo pirma diena. matyt tikrai per giliai isidedavau : mano, beja, femmecup- neturejus kitos, tai neturiu su kuo lyginti, bet man ji atrodo kietoka, nors minkstesnes nenoreciau. siek tiek problemu iskyla tik issiimant- kai istraukti reikia ta ziedeli, bet cia sekundes reikalas, bi tik neprabegtu, tai tikrai nesiosiu. nors kelionese vistiek kol kas teikciau pirmenybe tamponams.
Greitu laiku ir as prisijungsiu prie naudojanciu sia taurele !
Tikiuosi seksis neblogai, nes jau kelis menesius is eiles su pavydu vis paskaitineju atsiliepimus apie si geri, tai nebegaliu sau leisti susti su paketais ( o tamponai man labai issausina ).
Vakar uzsisakiau LadyCup is latviu, zaliai taurelei akcija - gaunasi 77.50 lt( +pavedimo mokestis), pristatymas nemokamas! Tikiuosi su dydziu neapsirikau - uzsakiau "L"
http://www.ladycup.l...ladycup-l-10510
Tikiuosi seksis neblogai, nes jau kelis menesius is eiles su pavydu vis paskaitineju atsiliepimus apie si geri, tai nebegaliu sau leisti susti su paketais ( o tamponai man labai issausina ).
Vakar uzsisakiau LadyCup is latviu, zaliai taurelei akcija - gaunasi 77.50 lt( +pavedimo mokestis), pristatymas nemokamas! Tikiuosi su dydziu neapsirikau - uzsakiau "L"
http://www.ladycup.l...ladycup-l-10510
QUOTE(Almuka @ 2010 08 09, 10:47)
nors kelionese vistiek kol kas teikciau pirmenybe tamponams.
Kodel?
As irgi galvojau, ka darysiu jei ispuls dienos per kokia isvyka ir pan. Na, ka ir atsitiko taip ir viskas gerai buvo.. Svarbiausia tokiais atvejais tureti buteliuka vandens..
Isvis jau nebeisivaizduoju mmm be taureles..
QUOTE(Palomina @ 2010 08 10, 10:33)
Kodel?
As irgi galvojau, ka darysiu jei ispuls dienos per kokia isvyka ir pan. Na, ka ir atsitiko taip ir viskas gerai buvo.. Svarbiausia tokiais atvejais tureti buteliuka vandens..
tiksliai negaliu atsakyti, kodel gal kad su jais dar jauciuosi drasesne kolkas, nors bandau susigyventi su taurele
QUOTE(Almuka @ 2010 08 10, 10:20)
tiksliai negaliu atsakyti, kodel gal kad su jais dar jauciuosi drasesne kolkas, nors bandau susigyventi su taurele
as irgi vis dar nedrasi, kasdieninius iklotus deduosi kartu su taurele. dienos pabaigoj man jie buna truputuka pateplioti
Noriu pasigirti Kažkada čia ar kažkurioj SM temoj, viena moterytė įkėlė nuorodą į konkursą - prizus galima buvo rinktis iš kelių variantų. Reikėjo atsakyti į kelis klausimus apie Diva cup. Surašiau save, sesę ir mamą. Ir ką jūs manot ) Šian man sesė skambina ir sako, gal tu ką nors žinai apie siuntinį. Ten kasdieniai įklotai ir nuolaida 30% taurelei Ir tada prisiminiau, kad pildžiau Dabar reiks užsisakyti ir naudoti arba sesei atiduoti
na bet ir sėkmė - pati įmečiau nuorodą, pati nieko nelaimėjau Na bet smagu, kad bent tau pasisekė
QUOTE(Satura @ 2010 08 10, 17:43)
na bet ir sėkmė - pati įmečiau nuorodą, pati nieko nelaimėjau Na bet smagu, kad bent tau pasisekė
Aaaa čia tu geruolė Smagu, kad daliniesi tokiom nuorodom Būčiau kelias laimėjus - pasidalinčiau nekantrauju užsisakyti, tik mąstau kaip dėl tų dydžių, kiek suprantu tai daugiau įtakoja gausumas (jei gausios tai didesnė, jei ne - tai mažesnė), o ne tai, ar gimdžiusi ar ne Ar bus gera 1 dydžio po gimdymo? Ir per kiek laiko ji susidėvi, tampa nebetinkama naudoti?
QUOTE(balla @ 2010 08 10, 19:02)
Aaaa čia tu geruolė Smagu, kad daliniesi tokiom nuorodom Būčiau kelias laimėjus - pasidalinčiau nekantrauju užsisakyti, tik mąstau kaip dėl tų dydžių, kiek suprantu tai daugiau įtakoja gausumas (jei gausios tai didesnė, jei ne - tai mažesnė), o ne tai, ar gimdžiusi ar ne Ar bus gera 1 dydžio po gimdymo? Ir per kiek laiko ji susidėvi, tampa nebetinkama naudoti?
aš manau, kad dydžiai skiriasi ne dėl gausumo, o dėl takų... Ne veltui gimdžiusioms moterims rekomenduoja didesnes Gausumą gali kontroliuoti ištuštinimo dažnumu. Jei mažiau kraujuojate, reiks rečiau keisti, bet reiktų pagalvoti, kad jau esate gimdžiusi ir jis visgi kažkiek padarė savo.
na stai ir mano mmm praejo su divacup:) pirma diena kol ipratau idet, tai dar patepliojo. bet likusias dienas viskas saunu : patogu, neprateka, nei iklotu, nieko daugiau nereik, tik taurele:) ir istustindavau gal kas 6 val, nors mazai prisipildzius, kazkaip bijojau ilgiau laikyt:) kazi galima viena karta paroj istustint?