Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

Gal kuri zinote, ar po cezario pjuvio galima butu naudot? g.gif Nu ta prasme, ne tik praejus 2 savaitem po pacios operacijos, bet gal anksciau galima? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fudzijama: 08 rugpjūčio 2010 - 17:50
QUOTE(Fudzijama @ 2010 08 08, 18:49)
Gal kuri zinote, ar po cezario pjuvio galima butu naudot?  g.gif Nu ta prasme, ne tik praejus 2 savaitem po pacios operacijos, bet gal anksciau galima?  ax.gif

galima, nes ten kitaip viskas nei po normalaus gimdymo

Nu ką, prisiduodu vėl, kaip ir rašė shopingas jautru buvo tik pirmas dvi dienas (skausmingos mėnesines + taurele), o vėliau viskas susitvarkė ir užmiršdavo kad pas mane tookios dienos bigsmile.gif thumbup.gif
Visai kitas jausmas nei su tamponais (su įklotais net nelyginu doh.gif ), dabar dar planuoji užsakyt mažesnio dydžio, tik gaila kad latviai kainas senas grąžino, nėra akcijos blush2.gif nieko, palauksiu, nes su Diva ir Lunette net nepalygint, jos žymiai kietesnes už Lady cup
Atsakyti
na, man irgi jau geriau, nebeperbego, nors nakti bijojau rizikuoti- gal sian pabandysiu. vakar nuo ryto per diena pasikeiciau 3 kartus. buvo pirma diena. matyt tikrai per giliai isidedavau doh.gif: mano, beja, femmecup- neturejus kitos, tai neturiu su kuo lyginti, bet man ji atrodo kietoka, nors minkstesnes nenoreciau. siek tiek problemu iskyla tik issiimant- kai istraukti reikia ta ziedeli, bet cia sekundes reikalas, bi tik neprabegtu, tai tikrai nesiosiu. nors kelionese vistiek kol kas teikciau pirmenybe tamponams.
Atsakyti
Greitu laiku ir as prisijungsiu prie naudojanciu sia taurele thumbup.gif !
Tikiuosi seksis neblogai, nes jau kelis menesius is eiles su pavydu vis paskaitineju atsiliepimus apie si geri, tai nebegaliu sau leisti susti su paketais schmoll.gif ( o tamponai man labai issausina verysad.gif ).

Vakar uzsisakiau LadyCup is latviu, zaliai taurelei akcija - gaunasi 77.50 lt( +pavedimo mokestis), pristatymas nemokamas! Tikiuosi su dydziu neapsirikau rolleyes.gif - uzsakiau "L" smile.gif

http://www.ladycup.l...ladycup-l-10510
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2010 08 09, 10:47)
nors kelionese vistiek kol kas teikciau pirmenybe tamponams.

Kodel?

As irgi galvojau, ka darysiu jei ispuls dienos per kokia isvyka ir pan. Na, ka ir atsitiko taip ir viskas gerai buvo.. Svarbiausia tokiais atvejais tureti buteliuka vandens..
Isvis jau nebeisivaizduoju mmm be taureles..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 08 10, 10:33)
Kodel?

As irgi galvojau, ka darysiu jei ispuls dienos per kokia isvyka ir pan. Na, ka ir atsitiko taip ir viskas gerai buvo.. Svarbiausia tokiais atvejais tureti buteliuka vandens..
Isvis jau nebeisivaizduoju mmm be taureles..

tiksliai negaliu atsakyti, kodel smile.gif gal kad su jais dar jauciuosi drasesne kolkas, nors bandau susigyventi su taurele
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2010 08 10, 10:20)
tiksliai negaliu atsakyti, kodel smile.gif gal kad su jais dar jauciuosi drasesne kolkas, nors bandau susigyventi su taurele

as irgi vis dar nedrasi, kasdieninius iklotus deduosi kartu su taurele. dienos pabaigoj man jie buna truputuka pateplioti blush2.gif
Atsakyti
Noriu pasigirti smile.gif Kažkada čia ar kažkurioj SM temoj, viena moterytė įkėlė nuorodą į konkursą - prizus galima buvo rinktis iš kelių variantų. Reikėjo atsakyti į kelis klausimus apie Diva cup. Surašiau save, sesę ir mamą. Ir ką jūs manot smile.gif) Šian man sesė skambina ir sako, gal tu ką nors žinai apie siuntinį. Ten kasdieniai įklotai ir nuolaida 30% taurelei smile.gif Ir tada prisiminiau, kad pildžiau smile.gif Dabar reiks užsisakyti ir naudoti arba sesei atiduoti thumbup.gif
Atsakyti
na bet ir sėkmė - pati įmečiau nuorodą, pati nieko nelaimėjau bigsmile.gif Na bet smagu, kad bent tau pasisekė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 10, 17:43)
na bet ir sėkmė - pati įmečiau nuorodą, pati nieko nelaimėjau  bigsmile.gif Na bet smagu, kad bent tau pasisekė  4u.gif

Aaaa čia tu geruolė smile.gif Smagu, kad daliniesi tokiom nuorodom 4u.gif Būčiau kelias laimėjus - pasidalinčiau mirksiukas.gif nekantrauju užsisakyti, tik mąstau kaip dėl tų dydžių, kiek suprantu tai daugiau įtakoja gausumas (jei gausios tai didesnė, jei ne - tai mažesnė), o ne tai, ar gimdžiusi ar ne g.gif Ar bus gera 1 dydžio po gimdymo? Ir per kiek laiko ji susidėvi, tampa nebetinkama naudoti?
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2010 08 10, 19:02)
Aaaa čia tu geruolė smile.gif Smagu, kad daliniesi tokiom nuorodom  4u.gif  Būčiau kelias laimėjus - pasidalinčiau  mirksiukas.gif nekantrauju užsisakyti, tik mąstau kaip dėl tų dydžių, kiek suprantu tai daugiau įtakoja gausumas (jei gausios tai didesnė, jei ne - tai mažesnė), o ne tai, ar gimdžiusi ar ne  g.gif  Ar bus gera 1 dydžio po gimdymo?  Ir per kiek laiko ji susidėvi, tampa nebetinkama naudoti?

aš manau, kad dydžiai skiriasi ne dėl gausumo, o dėl takų... Ne veltui gimdžiusioms moterims rekomenduoja didesnes mirksiukas.gif Gausumą gali kontroliuoti ištuštinimo dažnumu. Jei mažiau kraujuojate, reiks rečiau keisti, bet reiktų pagalvoti, kad jau esate gimdžiusi ir jis visgi kažkiek padarė savo.
Atsakyti
na stai ir mano mmm praejo su divacup:) pirma diena kol ipratau idet, tai dar patepliojo. bet likusias dienas viskas saunu : patogu, neprateka, nei iklotu, nieko daugiau nereik, tik taurele:) ir istustindavau gal kas 6 val, nors mazai prisipildzius, kazkaip bijojau ilgiau laikyt:) kazi galima viena karta paroj istustint? doh.gif
Atsakyti