Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(Babi* @ 2010 08 06, 19:24)
O gal bandėte išimti ir galite pasakyti dėl slidumo? Ar netrukdo tas? ax.gif

Aš turiu DivaCup. Man slidumas šiek tiek trukdo, bet kol kas visąlaik išsiimdavau mirksiukas.gif Man labai padeda išstūmimas kiek galima su raumenimis, tada įkišu pirštą, įleidžiu oro ir jau visai paprastai ir neskausmingai išsiima, tik atsipalaiduoti reikia.

QUOTE(eulogijax @ 2010 08 06, 22:19)
bet tai kur ten viskas telpa? doh.gif

O kur ten telpa vaikas?
Atsakyti

hmmm.. turit vaiką ir dar tokie klausimai kyla.. rolleyes.gif O kaip lytiškai santykiaujant daug didesnis 'daiktas" telpa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 07 rugpjūčio 2010 - 08:31

čia vaikiškas klausimas...pas subrendusia, lytiškai santykiaujančia, turinčia vaiką, moterį, tokiu klausimu ir nekyla

QUOTE(rytorasa @ 2010 08 07, 09:30)
hmmm.. turit vaiką ir dar tokie klausimai kyla..  rolleyes.gif O kaip lytiškai santykiaujant daug didesnis 'daiktas" telpa?

lotuliukas.gif

Dar kilo klausimas, ar visos jaučia, įsidėjusios taurelę, tokį kaip šlapimo pūslės pilnumą(atrodo norisi šlapintis, nors ką tik buvai)? Po kiek laiko dingsta arba priprantu prie jo, nežinau, bet truputi nemalonu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nataliuncik: 07 rugpjūčio 2010 - 09:46
QUOTE(nataliuncik @ 2010 08 07, 10:44)
Dar kilo klausimas, ar visos jaučia, įsidėjusios taurelę, tokį kaip šlapimo pūslės pilnumą(atrodo norisi šlapintis, nors ką tik buvai)? Po kiek laiko dingsta arba priprantu prie jo, nežinau, bet truputi nemalonu  ax.gif

Man, tai nėra tokio jausmo.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramera @ 2010 08 06, 23:49)
Aš turiu DivaCup. Man slidumas šiek tiek trukdo, bet kol kas visąlaik išsiimdavau 

Mano Diva. Slidumas netrukdo. Pastumiu raumenimis ir ištraukiu paėmusi už taurelės apačios. Jokių problemų.
Dar kilo klausimas, ar visos jaučia, įsidėjusios taurelę, tokį kaip šlapimo pūslės pilnumą

Nejaučiu.
Atsakyti
isidėjus taurelę ir mane apima toks jausmas, kad pilna šlapimo pūslė. Ją įsidedu tikrai gerai, nes nepraleidžia.
Atsakyti
Dar kilo klausimas, ar visos jaučia, įsidėjusios taurelę, tokį kaip šlapimo pūslės pilnumą(atrodo norisi šlapintis, nors ką tik buvai)? Po kiek laiko dingsta arba priprantu prie jo, nežinau, bet truputi nemalonu  ax.gif

As instead vienkartines naudoju, bet jauciu ta jausma - bet cia per pirma diena tik (pas mane laabai skausminga ta diena buna, tai gal del to dar jautriau). Kitom dienom nieko nejauciu - isvis uzmirstu, kad kazkas ideta.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 08 07, 16:04)
As instead vienkartines naudoju, bet jauciu ta jausma - bet cia per pirma diena tik (pas mane laabai skausminga ta diena buna, tai gal del to dar jautriau). Kitom dienom nieko nejauciu - isvis uzmirstu, kad kazkas ideta.

g.gif na gal rimtai, nes pirmom dienom labai skauda pilvas, tai gal jus ir teisi
Atsakyti
Niu bet ir tamsus miškas - aš kątik apie ją išgirdau - visai netyčia bigsmile.gif Atrodo tobulas dalykas. Bet kadangi planuoju nestuke.gif dabar nepirksiu, bet poto būtinai. Tik iškilo klausimas - ar ją galima naudoti po gimdymo, juk nemažai būna išskyrų. Ta prasme ne pačias pirmas dienas, bet kokią tarkim penktą dieną. Jei kuri turi tokios patirties labai lauksiu atsakymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2010 08 07, 20:00)
Niu bet ir tamsus miškas - aš kątik apie ją išgirdau - visai netyčia  bigsmile.gif  Atrodo tobulas dalykas. Bet kadangi planuoju  nestuke.gif  dabar nepirksiu, bet poto būtinai. Tik iškilo klausimas - ar ją galima naudoti po gimdymo, juk nemažai būna išskyrų. Ta prasme ne pačias pirmas dienas, bet kokią tarkim penktą dieną. Jei kuri turi tokios patirties labai lauksiu atsakymo  smile.gif

negalima, mažiausia po dviejų sav., ypač jei siuvo ar plyšot
Atsakyti
Na ką, jau pirmą kartą išbandžiau Diva CUp taurelę, pirmas kartas nelabai sėkmingas buvo doh.gif , nes ištisai tepliojo, nors apvedus pirštu aplinkui visai atrodė kad gerai išsiskleidusi. Jau ir išvirinau įdėjusi vieną arbatinį šaukštelį sodos. Čia kažkuri rašė, kad jai suminkštėjo, man visai ne, toks pat standumas liko. Už kelių dienų bus antras bandymas, tikiuosi, kad sėkmingesnis blush2.gif

O pirkau DIVA CUP iš www.iherb.com amerikos internetinės parduotuvės. Turiu koduką, kur pritaiko 5 dolerių nuolaidą IMA313 ir su atsiuntimu gaunasi apie 70 lt. Pristatė man per 7 dienas į paštą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2010 08 07, 21:17)
negalima, mažiausia po dviejų sav., ypač jei siuvo ar plyšot

Dėkui. Pirmą kartą ir kirpo ir siuvo doh.gif tad manau bus taip ir antrą kartą. Na nieko tokio, ištversim, bet jei poto ji pasiteisintų tai būtų šaunu, nes tamponai žiauriai man sausina, o paketai labai nepatogu, tad man ta taurelė kaip koks stebuklas bigsmile.gif
Atsakyti