Man asmeniškai taurelė (didesnio dydžio Diva) tikrai nepasirodė didelė
QUOTE(blondie-girl @ 2010 08 06, 09:43)
Truputuką trugdo.. Vakar vakare kaip tik kankinaus, kol suėmiau, nes patrumpinau kotelį, tai už kotelio jau nebeištraukiu, reikia suimti už pačio pagrindo.. Bet nemanau, kad būtų neįmanoma jos neištraukti.. Tiesiog reikia tinkamai suimti..
Aš bijau, kad per tą slidumą neišimsiu taurelės
QUOTE(Nireglina @ 2010 08 06, 10:43)
Sunku pasakyti, bet manau, kad pradedančiajai taurelės kietumas neturėtų sukelti problemų.
Ačiū
MeLuna gamina ne iš silikono, o iš TPE. Gal kas žino, kuo silikonas skiriasi nuo TPE?
Dėl mergystės plėvės. O kaip žinoti, gal ji pas mane jau pažeista, ar kaip čia išsireikšti, juk ji gali plyšti ir plaukiant, šokant, jodinėjant. Ar aš klystu?
QUOTE(blondie-girl @ 2010 08 06, 07:43)
Truputuką trugdo.. Vakar vakare kaip tik kankinaus, kol suėmiau, nes patrumpinau kotelį, tai už kotelio jau nebeištraukiu, reikia suimti už pačio pagrindo.. Bet nemanau, kad būtų neįmanoma jos neištraukti.. Tiesiog reikia tinkamai suimti..
pas mane instrukcijoj parasyta, kad ir reikia issiimti butent uz pacio pagrindo suemus, o ne uz kotelio
Papildyta:
QUOTE(Babi* @ 2010 08 06, 09:29)
Aš bijau, kad per tą slidumą neišimsiu taurelės
Ačiū
Dėl mergystės plėvės. O kaip žinoti, gal ji pas mane jau pažeista, ar kaip čia išsireikšti, juk ji gali plyšti ir plaukiant, šokant, jodinėjant. Ar aš klystu?
Ačiū
jei turi laiko ir galimybe apsilankyk pas ginekologe apziurai, pasakys tada, ar mergystes pleve dar vietoj, ar ne. ir del taureles pasakys profesionalia nuomone. as irgi kazkur skaiciau, kad gali plysti sportuojant, bet nezinau kiek tiesos...
as kai dar nekalta buvau kelis kartus tamponus naudojau (laaabai retai), tai pleve liko vietoj. bet taurele daug daug stroesne nei tamponai, tai nzn...
del issiemimo tai nera gi ji aliejum patepta, pastumus raumenukais galima taurele nuleisti gana zemai, o po to jau nesunku uz pagrindo suemus istraukti ja
Babi, idetose nuotraukose matosi, kurios taureles turi daugiau grioveliu, uz kuriu lengviau suimt. As turiu Mooncup, tai man nepraslysta, dabar jau isvis ismokau ir jauciu vargo nei su viena taurele nebutu. Bet as, jei nebuciau turejus lyt santykiu, nenaudociau. Nesinoretu, kad 'pirmas kartas' ivyktu ne su mylimuoju, o su taurele O kad netgi gimdziusios moterys issigasta dydzio, tai man juokingai skamba biski Juk lyt santykiais uzsiimineja moterys ir zino, kokio dydzio vyro lyt organas, ir jis kazkaip lengvai sutelpa. Taurele ne ka didesne, o gal ir mazesne
QUOTE(Babi* @ 2010 08 06, 11:29)
Nemanau, kad plaukiant, šokinėjant ar judant mergystės plėvė gali plyšti Neįsivaizduoju kaip reikia judėti, kad tai įvyktų. Jei tau taip būtų atsitikę, pajustum. Galų gale būna kraujo, gali šiek tiek skaudėti.
QUOTE(biti atskrend @ 2010 08 06, 12:49)
O kad netgi gimdziusios moterys issigasta dydzio, tai man juokingai skamba biski Juk lyt santykiais uzsiimineja moterys ir zino, kokio dydzio vyro lyt organas, ir jis kazkaip lengvai sutelpa. Taurele ne ka didesne, o gal ir mazesne
Nu ką, 31 užsakiau iš kaimynų latvių, 1 gavau užsakymo patvirtinimą ir apmokėjau, o šian jau gavau (ir kaip tik laiku) , tai vakare jau ir išbandysiu, kaip seksis, parašysiu
QUOTE(Babi* @ 2010 08 06, 18:22)
Dabar mąstau tarp trijų taurelių: LadyCup, Lunette ir MeLuna. Gal kuri gali patarti, kuri jų nuomone geresnė?
LadyCup, kaip iš SM merginu atsiliepimu , taip ir iš kitu tinklu
jeigu jis pats minkščiausias, tai tada su kietesniais aš ir nesusitvarkyčiau
Lengvai įsideda, kas naudojo OB, nebus problemų
QUOTE(nataliuncik @ 2010 08 06, 18:42)
LadyCup, kaip iš SM merginu atsiliepimu , taip ir iš kitu tinklu
O gal bandėte išimti ir galite pasakyti dėl slidumo? Ar netrukdo tas?
QUOTE(Babi* @ 2010 08 06, 19:24)
O gal bandėte išimti ir galite pasakyti dėl slidumo? Ar netrukdo tas?
jau išbandžiau netrukdo, viskas ko puikiausia išsiima svarbu įdėmiai peržiūrėt visą info, labai aiškiai paaiškina ir parodo
QUOTE(nataliuncik @ 2010 08 06, 20:40)
jau išbandžiau netrukdo, viskas ko puikiausia išsiima svarbu įdėmiai peržiūrėt visą info, labai aiškiai paaiškina ir parodo
Ten dar kažkoks video yra? O gal ir kokią lietuvišką instrukciją pridėjo? Jaučiu ir man reikia LadyCup
QUOTE(Babi* @ 2010 08 06, 21:06)
Ten dar kažkoks video yra? O gal ir kokią lietuvišką instrukciją pridėjo? Jaučiu ir man reikia LadyCup
video youtube pilna, o instrukcija lietuvių, rusų... yra