Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(Novia @ 2010 06 02, 22:53)
pirmiausiai reikia i toki papult  biggrin.gif as taip bandau prisiminti gal vos kelis kartus buvau...  g.gif tad realiai nereikia i krastutinumus  g.gif krypt..
na gal kitiems tai kasdienybe?  unsure.gif

nu kodel, yra nemaai viesuju WC - kur kriaukles bendros, o tik tualeto kabinos uzdaros blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2010 06 02, 21:53)
pirmiausiai reikia i toki papult  biggrin.gif as taip bandau prisiminti gal vos kelis kartus buvau...  g.gif tad realiai nereikia i krastutinumus  g.gif krypt..
na gal kitiems tai kasdienybe?  unsure.gif

na viešuosus tai aš turėjau omeny pvz Akropolis,Ozasir pan.Ten tulikai tai atskiri, bet kad ja isplauti turi eiti iki kriaukių,kurios beje yra bendros smile.gif
Nežinau, tikrai neturiu nieko prieš prieš tą taurelę,bet man tai kažkaip nepriimtina blush2.gif
Nors spėju pabandžius visai kitaip šnekėčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darausra: 02 birželio 2010 - 22:04
QUOTE(darausra @ 2010 06 02, 23:03)
na viešuosus tai aš turėjau omeny pvz Akropolis,Ozasir pan.Ten tulikai tai atskiri, bet kad ja isplauti turi eiti iki kriaukių,kurios beje yra bendros smile.gif
Nežinau, tikrai neturiu nieko prieš prieš tą taurelę,bet man tai kažkaip nepriimtina blush2.gif
Nors spėju pabandžius visai kitaip šnekėčiau smile.gif

jo - nebandzius - viskas kur kas sudetingiau atrodo mirksiukas.gif , as ja naudoju 1,5 metu - viesoje vietoje ja keist teko tik du kartus - kai sutapo su sesija ir teko likt nakciai - juk dazniausia ja dazniau kist tereikia pirma, antra diena - veliau tik ryte ir vakare (cia nuo gausumo priklauso) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 06 02, 22:54)
nu kodel, yra nemaai viesuju WC - kur kriaukles bendros, o tik tualeto kabinos uzdaros blush2.gif

zinau, kad daug, bet bent jau as dazniausiai juose nesilankau.. netenka biggrin.gif
juk sakete, kad keisti tereikia 2kart dienoj, na per gausiausias 3.. tad patekimas i viesus wc manau tikrai pakankamai retas turetu buti.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2010 06 02, 23:11)
zinau, kad daug, bet bent jau as dazniausiai juose nesilankau.. netenka  biggrin.gif
juk sakete, kad keisti tereikia 2kart dienoj, na per gausiausias 3.. tad patekimas i viesus wc manau tikrai pakankamai retas turetu buti..  blush2.gif

bet teorine galimybe ten pakliut yra, beje man pirma diena tenka kas 2 val keist - ir tai esu i viesa WC uztaikius tik 2 kartus - bet as nedirbu - jei dirbciau - manau daugiau bedu butu, todel ir ismasciau kad reik antros - ir det i dezute - kad ten su tais valymais nereiktu terliotis - bet imanoma visai ir su vienu parsisukti mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galit priminti kur ja uzsisakot, kiek kainuoja, per kiek laiko pristato.
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tyloszona @ 2010 06 03, 05:12)
Gal galit priminti kur ja uzsisakot, kiek kainuoja, per kiek laiko pristato.
Aciu labai 4u.gif

http://www.organicway.lt/
http://www.sveikiproduktai.lt/
http://www.gu-gu.lt/
http://www.dvisirdys.eu/
http://www.lunette.lt/

Kainos ir pristatymo laikas surašyti puslapiuose.
Atsakyti
taigi prekybcentriuose yra invalidų tūlikai paprastai atskiri ir su kriaukle. jei jau mirtinai ten prireikia pasikeist, eikit į tokį ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 06 02, 22:21)
bet teorine galimybe ten pakliut yra, beje man pirma diena tenka kas 2 val keist - ir tai esu i viesa WC uztaikius tik 2 kartus - bet as nedirbu - jei dirbciau - manau daugiau bedu butu, todel ir ismasciau kad reik antros - ir det i dezute - kad ten su tais valymais nereiktu terliotis - bet imanoma visai ir su vienu parsisukti mirksiukas.gif

Gaile, teisingai, aš kartą nuėjau į invalidų tūliką ir labai patogiai susitvarkiau! Deja išėjus iš tūliko mane apstaugė bobutė su anūkėliu vežimėlyje, kuriai teko palaukti doh.gif Nesivarginau jai aiškinti kodėl teko pasinaudoti šiuo WC, beje ji mano argumentų ir nebūtų klausius.. Beliko pasvajoti, kad kada nors ateity daugiau moterų naudos taureles ir moterų tūlikus iškart darys su kriauklėm! Mat aš galvoju, kad vistiek ateity šita priemonė taps populiariausia thumbup.gif

O šiaip darbe pas mus paprastai tūlike būna gan tuščia, tai aš taurelę saujoj atsinešu iki kriauklės ir nieko nesimato, praplaunu greitai ir viskas. Svarbiausia pačioms neįsivaryti kažkokių kompleksų, ir nelieka problemos. Jei kokia kolegė paklaustų ką čia darau, tiesiog papasakočiau apie taurelę mirksiukas.gif O šiaip dar galvoju servetėlių įsigyti dėl visa ko, mažu vasarą prisireiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suri kata @ 2010 06 03, 14:14)
Gaile, teisingai, aš kartą nuėjau į invalidų tūliką ir labai patogiai susitvarkiau! Deja išėjus iš tūliko mane apstaugė bobutė su anūkėliu vežimėlyje, kuriai teko palaukti  doh.gif Nesivarginau jai aiškinti kodėl teko pasinaudoti šiuo WC, beje ji mano argumentų ir nebūtų klausius.. Beliko pasvajoti, kad kada nors ateity daugiau moterų naudos taureles ir moterų tūlikus iškart darys su kriauklėm! Mat aš galvoju, kad vistiek ateity šita priemonė taps populiariausia  thumbup.gif

O šiaip darbe pas mus paprastai tūlike būna gan tuščia, tai aš taurelę saujoj atsinešu iki kriauklės ir nieko nesimato, praplaunu greitai ir viskas. Svarbiausia pačioms neįsivaryti kažkokių kompleksų, ir nelieka problemos. Jei kokia kolegė paklaustų ką čia darau, tiesiog papasakočiau apie taurelę  mirksiukas.gif O šiaip dar galvoju servetėlių įsigyti dėl visa ko, mažu vasarą prisireiks  smile.gif

tos serveteles pakeliais po 10 vnt - kainuoja 89 cnt superneto parduotuvese mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, na, atrodo viliojančiai ta taurelė, bet jei ją keisti kas dvi val. esant gausioms mmm, kaip čia buvo kažkurios užsiminta g.gif nežinau. Kaip žinoti, kada ji ten prisipildo? Ar nepaves perpildyta? kai naudoji įklotą, dar gali kažkiek jausti, gausiai ar negausiai teka. Bijau, kad nusipirksiu ir naudodama dar turėsiu atsargai ir įklotą dėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu_kamane @ 2010 06 03, 14:53)
Sveikos, na, atrodo viliojančiai ta taurelė, bet jei ją keisti kas dvi val. esant gausioms mmm, kaip čia buvo kažkurios užsiminta  g.gif  nežinau. Kaip žinoti, kada ji ten prisipildo? Ar nepaves perpildyta? kai naudoji įklotą, dar gali kažkiek jausti, gausiai ar negausiai teka. Bijau, kad nusipirksiu ir naudodama dar turėsiu atsargai ir įklotą dėt  doh.gif

ne pas kiekvienas tokios mmm kaip pas mane lotuliukas.gif

as iklota deviu kasdien - neziurint - tos dienos ar kitos, o kai jau persipildo - jauciu kad prabega - su paketais tas jausmas nuolatinis, o su tarele tik tuo momentu mirksiukas.gif , be to kai zinau kad man taip yra - dazniau einu susitvarkyt - tai "avariju" buna labai retai ir tai tik iki paketo - iki rubu nedaeina niekad (kas su paketais pasitaikydavo laikas nuo laiko)
Atsakyti