QUOTE(Kriiste @ 2010 06 02, 22:21)
bet teorine galimybe ten pakliut yra, beje man pirma diena tenka kas 2 val keist - ir tai esu i viesa WC uztaikius tik 2 kartus - bet as nedirbu - jei dirbciau - manau daugiau bedu butu, todel ir ismasciau kad reik antros - ir det i dezute - kad ten su tais valymais nereiktu terliotis - bet imanoma visai ir su vienu parsisukti
Gaile, teisingai, aš kartą nuėjau į invalidų tūliką ir labai patogiai susitvarkiau! Deja išėjus iš tūliko mane apstaugė bobutė su anūkėliu vežimėlyje, kuriai teko palaukti
Nesivarginau jai aiškinti kodėl teko pasinaudoti šiuo WC, beje ji mano argumentų ir nebūtų klausius.. Beliko pasvajoti, kad kada nors ateity daugiau moterų naudos taureles ir moterų tūlikus iškart darys su kriauklėm! Mat aš galvoju, kad vistiek ateity šita priemonė taps populiariausia
O šiaip darbe pas mus paprastai tūlike būna gan tuščia, tai aš taurelę saujoj atsinešu iki kriauklės ir nieko nesimato, praplaunu greitai ir viskas. Svarbiausia pačioms neįsivaryti kažkokių kompleksų, ir nelieka problemos. Jei kokia kolegė paklaustų ką čia darau, tiesiog papasakočiau apie taurelę
O šiaip dar galvoju servetėlių įsigyti dėl visa ko, mažu vasarą prisireiks