Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(Babi* @ 2010 08 05, 17:43)
O gausios menėsinės pas jus? Aš galvoju, ar nebus labai maža ( lotuliukas.gif  doh.gif ), nes tik 11ml, ar pas mane bloga informacija?

Prašom į mane kreiptis tu.. 4u.gif
Mėnesinės pas mane pirmomis dienomis gausios (bent jau taip galvojau, kol dėdavaus paketus, nes dėdavaus tamponą, plius paketą, tai keist po poros valandų turėdavau).. O taurelę pradėjau naudot jau trečią dieną, tai negaliu pasakyt, po kiek laiko reikės keist pirmomis mėnesinių dienomis.. 4u.gif Ir tūrio negaliu pasakyti.. Nes ant pakuotės neparašyta.. g.gif Mano toks mėlynas..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 08 05, 15:43)
O gausios menėsinės pas jus? Aš galvoju, ar nebus labai maža ( lotuliukas.gif  doh.gif ), nes tik 11ml, ar pas mane bloga informacija?

O gal yra naudojusių mooncup ir ladycup ir gali palyginti?

siaip dauguma gamintoju gamina dvieju dydziu, mazesnes paprastai 4.0-4.3cm skersmens, didesnes 4.5-4.7cm skersmens. nors yra kazkurie kur tik viena dydi gamina.

siaip nesu as dar profe sitam reikale, bet is savo patirties galiu pasakyti, kad diva yra minkstesne nei mooncup. man su mooncup patogiau, nes lengviau issilanksto.

user posted image
user posted image

o cia info apie tai kiek ml telpa, bet as skaiciau, kad reikia stengtis, kad taurele sklidina nebutu, na daugiau negu puse ir jau keistis. aisku reikia kelis pirmus ciklus gal dazniau keistis nei kas 12 val ir stebeti kiek kuriom dienom pribega.

nezinau ar toj nuorodoj teisingai rodo, nes kitoj svetainej radau tokia info, nu cia panasiai raso, bet nevisai vienodai:
Size 1 Diva – 20ml to airholes, 29mls to the rim
Size B Mooncup – 12mls to airholes, 25mls to the rim
Size A Mooncup – 14mls to airholes, 28mls to the rim
Size 2 Lunette – 26mls to the airholes, 34mls to rim.
Size B Keeper – 12mls to the airholes, 20mls to rim g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 05 rugpjūčio 2010 - 18:02
QUOTE(blondie-girl @ 2010 08 05, 18:42)
Prašom į mane kreiptis tu..  4u.gif 
Mėnesinės pas mane pirmomis dienomis gausios (bent jau taip galvojau, kol dėdavaus paketus, nes dėdavaus tamponą, plius paketą, tai keist po poros valandų turėdavau).. O taurelę pradėjau naudot jau trečią dieną, tai negaliu pasakyt, po kiek laiko reikės keist pirmomis mėnesinių dienomis..  4u.gif  Ir tūrio negaliu pasakyti.. Nes ant pakuotės neparašyta..  g.gif  Mano toks mėlynas..

user posted image

QUOTE(ajaja @ 2010 08 05, 18:59)
siaip dauguma gamintoju gamina dvieju dydziu, mazesnes paprastai 4.0-4.3cm skersmens, didesnes 4.5-4.7cm skersmens.  nors yra kazkurie kur tik viena dydi gamina.

siaip nesu as dar profe sitam reikale, bet is savo patirties galiu pasakyti, kad diva yra minkstesne  nei mooncup. man su mooncup patogiau, nes lengviau issilanksto.
user posted image
user posted image

o cia info apie tai kiek ml telpa, bet as skaiciau, kad reikia stengtis, kad taurele sklidina nebutu, na daugiau negu puse ir jau keistis. aisku reikia kelis pirmus ciklus gal dazniau keistis nei kas 12 val ir stebeti kiek kuriom dienom pribega.

nezinau ar toj nuorodoj teisingai rodo, nes kitoj svetainej radau tokia info, nu cia panasiai raso, bet nevisai vienodai:
Size 1 Diva – 20ml to airholes, 29mls to the rim
Size B Mooncup – 12mls to airholes, 25mls to the rim
Size A Mooncup – 14mls to airholes, 28mls to the rim
Size 2 Lunette – 26mls to the airholes, 34mls to rim.
Size B Keeper – 12mls to the airholes, 20mls to rim  g.gif

Labai ačiū 4u.gif
O gal yra merginų, naudojančių taurelę, bet neturėjusių lytinių santykių? Taip noriu tomis dienomis jaustis patogiai, tik bijau, kad galiu neišsiimti taurelės. Nors užsienio forumuose skaičiau, kad ir nekaltos puikiai naudoja taureles. Nežinau, ar verta pirkt, ar neteks paskui važiuot pas ginekologę, kad iškrapštytų tą taurelę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 05 rugpjūčio 2010 - 20:54
Aš jei iš naujo pirkčiau taurelę, ieškočiau pačios kiečiausios. Turiu Diva. Ji labai minkšta ir dėl to įdėta sunkiau išsilanksto.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2010 08 05, 22:20)
Aš jei iš naujo pirkčiau taurelę, ieškočiau pačios kiečiausios. Turiu Diva. Ji labai minkšta ir dėl to įdėta sunkiau išsilanksto.

O kuri, jūsų nuomone, būtų maža ir kieta? Kurios naudojate LadyCup, prie kokių priskirtumėte ją? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 05 rugpjūčio 2010 - 21:37
QUOTE(Babi* @ 2010 08 05, 22:36)
O kuri, jūsų nuomone, būtų maža ir kieta? Kurios naudojate LadyCup, prie kokių priskirtumėte ją? ax.gif

Aš galiu tik savo pamastymus parašyt.. smile.gif Manau, LadyCup prie minkštesnių.. Nes ir mano draugė turėjo kažkokią kitą, dabar su manim užsisakė Lady, tai sakė, kad šita minkštesnė, nei jos ana.. Tik nežinau, kokią naudojo prieš tai..
O tai kietos geriau taip išeina? Bet gal pradedančioms geriau minkštesnės? Kad lengviau būtų įprast įsidėti ją?
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 08 05, 22:36)
O kuri, jūsų nuomone, būtų maža ir kieta?

Nežinau g.gif Kadangi dabar man tai nebeaktualu, nesidomiu. Jei neklystu, lyg ir Lunette kietos g.gif
QUOTE(blondie-girl @ 2010 08 05, 22:40)
O tai kietos geriau taip išeina?

Nežinau kaip mano kitos, bet aš rinkčiausi kietesnę. Minkšta taurelė sunkiai išsilanksto. Po dviejų ciklų savo Divą dezinfekuodama trumpai pavirinau. Po to gerokai suminkštėjo ir man tapo daug sunkiau ją įsidėti (pirmus du ciklus buvo paprasčiau). Dabar jau ketvirtas ciklas. Galų gale po įvairių vargų ir nevilties radau savo būdą kaip ją įsidėti, kad išsilankstytų iki galo. Manau, kad turint kietesnę taurelę, nebūtų reikėję tiek vargti.
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 08 05, 21:36)

Meluna bus kiečiausia smile.gif jų yra trijų dydžių.
Papildyta:
QUOTE(Nireglina @ 2010 08 05, 21:20)

Man irgi patinka kieta taurelė. Ji lengviau išlaiko savo formą ir momentaliai išsilanksto
Atsakyti
Aš irgi galvojau, kad kietesnė geriau, nes, kaip sakot, greitai išsilanksto. WildCat, jūs naudojate MeLuna? Jei taip, kokie atsiliepimai? ax.gif
blondie-girl, dar man atrodo neklausiau, ar tas slidumas netrukdo išsiimti taurelės? Ar nebūna, kad pagauni ją ir negali išsimti, nes slysta? unsure.gif
Nireglina, ir kitos, ar nemanot, kad kiečiausia taurelė bus sunkiausia naudotis pradedančiam? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 08 06, 09:33)
blondie-girl, dar man atrodo neklausiau, ar tas slidumas netrukdo išsiimti taurelės? Ar nebūna, kad pagauni ją ir negali išsimti, nes slysta? unsure.gif

Truputuką trugdo.. biggrin.gif Vakar vakare kaip tik kankinaus, kol suėmiau, nes patrumpinau kotelį, tai už kotelio jau nebeištraukiu, reikia suimti už pačio pagrindo.. Bet nemanau, kad būtų neįmanoma jos neištraukti.. 4u.gif Tiesiog reikia tinkamai suimti.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 08 06, 09:33)
Nireglina, ir kitos, ar nemanot, kad kiečiausia taurelė bus sunkiausia naudotis pradedančiam? blush2.gif

Sunku pasakyti, bet manau, kad pradedančiajai taurelės kietumas neturėtų sukelti problemų.
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 08 05, 19:52)
Labai ačiū 4u.gif
O gal yra merginų, naudojančių taurelę, bet neturėjusių lytinių santykių? Taip noriu tomis dienomis jaustis patogiai, tik bijau, kad galiu neišsiimti taurelės. Nors užsienio forumuose skaičiau, kad ir nekaltos puikiai naudoja taureles. Nežinau, ar verta pirkt, ar neteks paskui važiuot pas ginekologę, kad iškrapštytų tą taurelę

as jei buciau nekalta nenaudociau blush2.gif ne del to, kad neissiimsi, ten gi ne bedugne, galima ir raumenuku pagalba zemyn ja pastumti, o jei labai reikia ir "pazvejoti" pirstukais. bet manau gali lengvai pazeisti mergystes pleve. isideti gal dar nieko, bet issiimant, neisivaizduoju kaip mergystes pleve gali likti nepazeista, nebent labai elastinga. nors gal as klystu. gal reiketu ginekologes paklausti.
as kai issiemiau is dezutes didesnio dydzio mooncup gavau lengva soka, tokia didele ji man pasirode. vis vaidenosi, kad isidejus ja jauciu, kad man per didele (nors ten koteli jauciau nes per ilgas buvo). uztai po to nusipirkau mazesnio dydzio diva, tai jau daug labiau prie sirdies buvo. o mano sesuo (turi 2 vaikius) pamacius tas taureles irgi baisiai issigando ir nusprende, kad nenori schmoll.gif , nors jau buvo susigundzius is mano pasakojimu.
Atsakyti