Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(armeda @ 2010 06 08, 12:00)
Labas mergaites - uztikau jusu tema visai netycia  smile.gif 
jungsiuos ir as i jusu gretas - nes paskaicius apie taurele man kilo superinis noras ja isbandyti. tik pirksiu cia LT nes nematau skirtumo didelio ar pirkti vietoj ar siustis - labai jau nedidelis skirtumas gaunas. tik va niekaip neapsisrendziu kokia ja pirkti ar diva ar femme ar dar kokia.....  g.gif

Panos, labai nemazai info youtube.com

http://www.youtube.c...JEg&feature=fvw

cia paliginimai skirtungu taureliu:
http://www.youtube.c...feature=related

femmecup:
http://www.youtube.c...h?v=aHJuzICFFNE

Kas perka ebay, cia gera kaina ~66lt gaunasi

http://cgi.ebay.co.u...=item563e5f2283

p.s. Planuoju detis Mirenos spirale ir nezinau ar pirktis taurele ar palaukti kaip ten bus su tom mmmm, sako ,kad kai kuriom jos dingsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 08 01, 10:32)
p.s. Planuoju detis Mirenos spirale ir nezinau ar pirktis taurele ar palaukti kaip ten bus su tom mmmm, sako ,kad kai kuriom jos dingsta  g.gif

Man atvirkscia gavos su Mirena - mmm padvigubejo (laiko prasme), gausumas tikrai mazesnis. Tai taurele man labai thumbup.gif Net pamirstu, kad mmm man, kai taurele isigijau.
Atsakyti
Sveikos.Parasysiu ir as savo patirti.turiu femmecup.db naudoju antras mm...Tai si kart labaiu prateka nei pirmasias mm,be iklotu nei pro kur...Kolkas nzn ka netaip darau,tikiuos susitvarkys,nes tikejaus visiskos svaros...Bet visviena daug kart geraiu nei susti su paketais thumbup.gif
O isimant niekad nebuvo bedu,truputi sunkiau idet,bet skausmo nejauciu.Koteli irg beveik visa nukirpau,nes trukde.jauciu kirpsiu visai,nes visviena istraukiu suemus uz apacios,o ne uz kotelio.
Atsakyti
as jau turiu 3 dienas ir 2 naktis patirties, labai patenkinta thumbup.gif buvo ir keikiausi kelis kartus kol dejausi, nes kaklelis sone tupi, bet matau, kad kuo daugiau kartu deduosi, tuo viskas sklandziau. turiu lunette ir femmecup. abi lankstau i vidu, man taip lengviau isiseda. palyginimui femmecup patinka labiau, nes del standesnio krastelio lengviau issilanksto viduje. viena karta prabego du lashai, bet iskart pajutau ir susitvarkiau- buvo virs kaklelio istatyta. superinis daiktas biggrin.gif tiesa, kotelius visiskai nukirpau, nes jie man kele nepatogumu, remesi nepatogiai kur nereikia.
Atsakyti
Jungiuosi ir aš į jūsų būrelį.. 4u.gif

Man taurelę rekomendavo draugė, tai vakar vakare pirmą kartą ją įsidėjau.. ax.gif Pavyko visai normaliai, galvojau bus sunkiau.. smile.gif Išsiimti iš pradžių teko gerokai pažvejot, o mano dar nagai netrumpi, tai pasidraskiau ir aš.. doh.gif
Vakar ir šiandien labai tas kotelis dūrė, tai ištisai ją jaučiau, draugė sako kirpk drąsiai, tik baisu, kad paskui aš neišžvejosiu tos taurelės.. hihihi.gif Bet nukirpau, tai visai kitas reikalas, dabar visai nesijaučia.. thumbup.gif
Tik man truputuką prateka.. unsure.gif Jaučiu, dar nevisai moku ją isidėti, praktikuosimės toliau.. Bet labai džiaugiuos, kad man ją pasiūlė, nes tamponai ir tas gleivinės išsausėjimas nuo jų.. doh.gif Nenoriu.. schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Vis domiuosi, pasiskaitineju apie menstruacies taureles, bet vis nedristu isigyti schmoll.gif kazkaip neramu, kad nepatiks ir bus nepatogu...
Atsakyti
QUOTE(buckizs @ 2010 08 05, 15:59)
Sveikutes smile.gif

Vis domiuosi, pasiskaitineju apie menstruacies taureles, bet vis nedristu isigyti schmoll.gif kazkaip neramu, kad nepatiks ir bus nepatogu...

Tikrai nebus nepatogu, jei tik išmoksit teisingai įsidėti.. Man šiandien pirma diena ir jos visai nejaučiu.. Nors dar nemanau, kad jau išmokau 100% teisingai ją įsidėti.. smile.gif Nepabandžius nesužinosit.. mirksiukas.gif
Atsakyti
O sakykit, ar LadyCup labai slidi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 08 05, 17:17)
O sakykit, ar LadyCup labai slidi? ax.gif

Pas mane LadyCup.. Tai kaip slidi.. smile.gif Aš ją šlapią įsidedu, tai normaliai.. Nereikia grūst per jėgą.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 08 05, 17:19)
Pas mane LadyCup.. Tai kaip slidi..  smile.gif  Aš ją šlapią įsidedu, tai normaliai.. Nereikia grūst per jėgą..  4u.gif

O nesunku ją išsiimti? Koks pas jus dydis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 08 05, 17:30)
O nesunku ją išsiimti? Koks pas jus dydis? ax.gif

Aš kadangi dar tik pradėjau naudot ir naujokė šitam reikale, tai truputuką pavargstu.. smile.gif Bet atsitūpus ir pastūmus su raumenukais, tada suėmus stipriai lengvai išsiima.. 4u.gif
Pas mane ta maža, nežinau, lyg S dydis skaitos.. Tik dar vis neisidedu gerai, nes man prateka.. Bet manau, čia praktikos reikia.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 08 05, 17:39)
Aš kadangi dar tik pradėjau naudot ir naujokė šitam reikale, tai truputuką pavargstu..  smile.gif  Bet atsitūpus ir pastūmus su raumenukais, tada suėmus stipriai lengvai išsiima..  4u.gif
Pas mane ta maža, nežinau, lyg S dydis skaitos.. Tik dar vis neisidedu gerai, nes man prateka.. Bet manau, čia praktikos reikia..  cool.gif

O gausios menėsinės pas jus? Aš galvoju, ar nebus labai maža ( lotuliukas.gif doh.gif ), nes tik 11ml, ar pas mane bloga informacija?

O gal yra naudojusių mooncup ir ladycup ir gali palyginti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 05 rugpjūčio 2010 - 16:45