Sveikos Kai pirmą kartą išgirdau apie šitą daikčiuką, prisipažinsiu, nesužavėjo idėja Bet pasiskaičius čia visų atsiliepimus, susigundžiau, nusipirkau, ir jau išbandžau. Dabar nuomonė vienareikšmė - kaip iki šiol gyvenau be šito Vienu žodžiu, liuks dalykėlis.
aciu, kad taip visos sureagavote na, pabandysiu- man atrodo vienintelis variantas bus tas, kad per giliai, nes man vis atrode kad per zemai bet idejus apvedu pirstu, lyg tarpu nera. laukiu kitos progos
QUOTE(semke @ 2010 07 28, 22:19)
gali gali pati tai supratau kai ismokau patikrint su pirstu kaip ten viskas issiskleide
Ir aš manau, kad taurelė gali būti neišsilanksčiusi. Man atrodė, kad įsidedu gerai, apvesdavau pirštu, pasukiodavau, bet vis tiek po kiek laiko imdavo prabėgti. Galų gale įsitikinau, kad taurelė ne iki galo išsilanksto. Būdavo vos vos įlinkusi.
nusipirkau ir aš šį stebūklą nedvejojus nei dienos. už poros dienų turėčiau sulaukti mmm. sakau, reikia pabandyti įsidėti. įspūdžiai tokie: niekad nemaniau, kad esu tokia maža ten . kotelį teko vos ne visai nukirpti. ir tai įdedu taurelę, o ji jau remiasi į kaklelį, jis pas mane kairiam šone. šiaip nemaža moteris esu, tai nustebau, nes taurelės dydis man labai normalus pasirodė, neišgasdino (lunette 1). o kaip buna per mmm, kaklelis pakyla ar nusileidžia? jei nusileidžia, tai man jau neramu
QUOTE(DukrytesMama @ 2010 06 03, 07:15)
Geras daiktas pirma kart išgirdau reikia pabandyti, o čia mažiausia turbūt kaina, ar kas pigiau dar kur pirkot.
QUOTE(Mahada @ 2010 07 31, 01:37)
o kaip buna per mmm, kaklelis pakyla ar nusileidžia? jei nusileidžia, tai man jau neramu
Pakyla tik prieš ovuliaciją ir jos metu, po ovuliacijos iškart nusileidžia. Tad jeigu jums iki mėnesinių liko pora dienų ir ciklas nėra išskirtinai trumpas, tai kaklelis liks ten pat, kur dabar.
šiandien gavau melunos puodelį, nustebau, nes pirkau 1, o gavau dvi, tiesa viena, free simple, nes spalva su priemaišom na reiks laukti sekančio mėn, kad išbandyčiau, kainavo su siuntimu apie 17 eu, tik nemokėjau naudotis paypalu, tai dariau tarptautinį pavedimą, kuris kainavo 40 lt
kas dėl puodelio, tai pasirodė kietokas, reiks kokia dieną pabandyti
QUOTE(lotaa @ 2010 07 31, 11:30)
šiandien gavau melunos puodelį, nustebau, nes pirkau 1, o gavau dvi, tiesa viena, free simple, nes spalva su priemaišom na reiks laukti sekančio mėn, kad išbandyčiau, kainavo su siuntimu apie 17 eu, tik nemokėjau naudotis paypalu, tai dariau tarptautinį pavedimą, kuris kainavo 40 lt
Gal gali įdėti nuoroda iš kur siunteisi?
Perskaičiau dvi temas ir...pribrendau Užsakiau Lady Cup, nes iš visų komentarų, atsiliepimų(kaip mūsų forumiečiu, taip ir kitu naudojančiu) būtent šį taurelę minkštesnė, lengviau susilankstoma ir labiau ją pataria ypač pradedantiems
Kai išbandysiu parašysiu kaip seksis
QUOTE(nataliuncik @ 2010 07 31, 23:07)
Perskaičiau dvi temas ir...pribrendau Užsakiau Lady Cup, nes iš visų komentarų, atsiliepimų(kaip mūsų forumiečiu, taip ir kitu naudojančiu) būtent šį taurelę minkštesnė, lengviau susilankstoma ir labiau ją pataria ypač pradedantiems
Iš kur sakeisi?Nes ir man labai jau knieti nusipirkti.
QUOTE(uoga 3 @ 2010 07 31, 23:23)
Iš kur sakeisi?Nes ir man labai jau knieti nusipirkti.
užsisakiau pas latvius iš čia už 15Latu