pirasa, visa 'gresme' taureles naudojimo jei yra spirale yra tame, kad isimant/idedant taurele nebutu netycia uzkabinama uz spirales siulo ir ji neistraukiama ar nesujudinama. Galima savo gines paprasyt, kad siula patrumpintu, tada tos problemos ir neliktu.
Beje, mooncup komanda priima uzklausas emeilu, jei iskyla kokiu problemu. Na jei prabega ar dar kazkas. Ju tinklapy yra emeilas, kuriuo galima susisiekt su ju kvalifikuota sesele ar dar kazkuo. Be to, galima prisijungti prie mooncup grupes facebook'e, kur taip pat galima susikontaktuot su komanda
Ačiū visoms už atskymus, bandysiu ieškoti ir nusipirkti.
QUOTE(pirasa @ 2010 07 24, 19:51)
Sveikos,
gundausi ir aš taurelę pirkti, bet mėnėsinės jau prasideda ir norėčiau išmokti iki kitų mėnesinių tinkamai naudotis. Norėjau paklausti, kokioj vaistinėj pirkot?
gundausi ir aš taurelę pirkti, bet mėnėsinės jau prasideda ir norėčiau išmokti iki kitų mėnesinių tinkamai naudotis. Norėjau paklausti, kokioj vaistinėj pirkot?
GINTARINEJE vaistinėje
QUOTE(Cobretti @ 2010 07 26, 18:37)
GINTARINEJE vaistinėje
Kurios Druskininkuose nėra. .
QUOTE(pirasa @ 2010 07 26, 19:29)
Kurios Druskininkuose nėra. .
galit nusipirkti internetinėse parduotuvėse... visa info pateikta pirmame puslapyje..
QUOTE(Laola @ 2010 05 29, 17:05)
Nu geeeras Atrodo labai nepatogiai ir nehigieniškai
Pritariu neatrodo, kad labai patogu butu naudot
Sveikos, nusipirkau ir as is smalsumo bei is noro gyventi patogiau ta taurele. jau 2 ciklus bandziau...su idejimu ir isemimu problemu nera, kaip ir buvau pasiskaicius, idedu tikrai gerai, kad neliktu tarpo kokio. taciau man prabega. iklotas visas permirkes, o taureleje praktiskai nieko nelieka. pradejau itarineti skylutes taureles virsuje- gal per jas mano bedos. kam jos isvis reikalingos? nejau ne vienai kitai taip nenutiko? mmm tikrai negausios, patarkite...
QUOTE(Almuka @ 2010 07 28, 13:04)
Sveikos, nusipirkau ir as is smalsumo bei is noro gyventi patogiau ta taurele. jau 2 ciklus bandziau...su idejimu ir isemimu problemu nera, kaip ir buvau pasiskaicius, idedu tikrai gerai, kad neliktu tarpo kokio. taciau man prabega. iklotas visas permirkes, o taureleje praktiskai nieko nelieka. pradejau itarineti skylutes taureles virsuje- gal per jas mano bedos. kam jos isvis reikalingos? nejau ne vienai kitai taip nenutiko? mmm tikrai negausios, patarkite...
jeigu iklotas permirkes, o taurelej bevei nieko nelieka, manau tikrai blogai isidedi, arba taurele per maza...
tos skylutes reikalingos, kad vaakumas nesusidarytu, na kad oras praeitu ir taurele "neprisisiurbtu", jos tikrai nera tokios dideles, kad viskas galetu pro jas isbegti (bent jau mano Diva taurelej).
as taurele irgi naudoju antra cikla. Mano labai gausios mm. Pirmo ciklo metu vis prabegdavo. Bet tikrai nedaug.
Teisingai isideti taurele padejo sitas filmukas (anglu kalba):
http://www.youtube.c...h?v=qLPBZz3uJEg
gali atrodyti, kad perdaug darbo pirstams, bet teisingai ideta taurele uztikrina ramybe ilgiau nei bet kokie iklotai
Teisingai isideti taurele padejo sitas filmukas (anglu kalba):
http://www.youtube.c...h?v=qLPBZz3uJEg
gali atrodyti, kad perdaug darbo pirstams, bet teisingai ideta taurele uztikrina ramybe ilgiau nei bet kokie iklotai
QUOTE(Almuka @ 2010 07 28, 15:04)
Patikek, tikrai idedi negerai. Man tas pats buvo ana cikla, nes kaip tik buvau nusipirkus ir aisku, praktikos nulis. Is pradziu ir man prabeginejo, atrode kad viskas gerai, isidedu gerai ir prabega, galvojau kaip cia taip gali buti, o jau kokia trecia ciklo diena "dakirtau" kad visgi isidedavau gal ir neblogai, bet kazkur krasciukas dar budavo ilinkes ir taurele nebudavo idealiai issiskleidus. Pro ta ilinki begdavo pro sona o ne tik i taurele.
Sunku pasakyt ar ismokau jau ja tinkamai naudotis, bet bent jau pasipraktikavau ir biski patirties igavau antram ciklui, ziuresim kaip cia man seksis po kokiu dvieju savaiciu
sekmes, nenukabink nosies, bandyk toliau.
QUOTE(Almuka @ 2010 07 28, 15:04)
aš manau, kad taurelės kraštelis kažkur negali būti neišsilankstęs Galimas daiktas, kad pačios kaklelis yra žemiau, nei tikiesi, o taurelę įsidedi aukščiau, t.y. giliau. Nepabijok save patikrinti iš vidaus, pajust turėtum pirštais savo kaklelį, iškart suprasi kiek gali dėti taurelę bandyk taurelę žemiau montuot šiatm būdui labiausiai tinka C formos lankstymas. Tas būdas, kai įlenki vieną kraštą, kažkaipo taurelę pastūmėja slinkt gilyn
QUOTE(Be pykčio @ 2010 07 28, 21:40)
aš manau, kad taurelės kraštelis kažkur negali būti neišsilankstęs
gali gali pati tai supratau kai ismokau patikrint su pirstu kaip ten viskas issiskleide