Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(selme @ 2010 07 20, 22:52)
Sveikos visos.   smile.gif   Aš taip pat  susigundžiau įsigyti šį naujadarą. Tiksliau jau gundausi gerą pusmetį,bet nepasiryžtu. O dabar, atsirado pinigėlių,tai manau jog verta pamėginti smile.gif Noriu siųstis iš užsienio, bet visiškai ten nesusigaudau kaip ir kas ir pan. Gal kuri galėtumėt pagelbėti ir užsakyti?? Aišku būtinai Vilnietė, kadangi atsiskaityčiau grynais atsiimant taurelę.. Noriu užsisakyti iš čia http://www.meluna.eu...ionsbecher.html   . Jei galit kuri padėti,tai parašykit asmeniškai, būsiu labai dėkinga smile.gif

Kadangi matau mastot apie Meluna, tai parasysiu atsiliepimus. Taurele tikrai yra kietoka, sunkiau susilanksto ir reikia pastangu islaikyti ja sulankstyta. taciau ipratus tai visiskai nekliudo. Pliusas tas, kas taurele idejus ji momentaliai issilanksto, butent del savo kietumo. As pirkau vidutine su burbuliuko tipo koteliu, nes norejau kazko mazesnio lengvesnem dienom. Pati taurele isitaiso patogiai ir man asmeniskai tikrai nesijaucia, zodziu kaip ir turi buti. Su isemimu kartais buna sunkiau. Taurele yra kietesne, nei silikonines ir vidutines taureles forma labiau primena konusa. Todel kai radusi koteli meginu suspausti taureles dugna, kad taurele nebesudarytu vakumo ir galeciau ja isimti, ne visada pavyksta is pirmo karto. Del lasejimo ar varvejimo, tai man niekada niekas niekur nevarva, taip kad negaliu pakomentuot. Apibendrinus taurele man patiko, dabar pirksiu didele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WildCat: 21 liepos 2010 - 11:03
QUOTE(Rasma @ 2010 07 21, 10:55)
Ojoi, o kodėl ne iš gamintojo www.ladycup.eu psulapio? Būtų gavęsi pigiau. Irgi siunčia į LT (apie 2 Eur siuntimas), pažiūrėjau latvių kainas, tai smarkiai užsimetę doh.gif Latviai yra perpardavinėtojai, žinau dar kokiom kainom gauna, tai man plaukai šiaušiasi  doh.gif
Ir svarbiausia, kad skaidri ir lotos (limited) spalva kainuoja vienodai, geltona - 3 Eur pigiau, o pas latvius...gudruoliai biggrin.gif

tai kad pas latviukus pigiau g.gif iš ladycup.eu 25+2 eurai apie 100 lt kainuoja, o perkant mėlynus akcijinius 78 lt plius 5 lt už pavedimą. Forumietė pirko 3 vnt, tad gavosi apie 80 lt.
Atsakyti
QUOTE(WildCat @ 2010 07 21, 13:00)
Kadangi matau mastot apie Meluna, tai parasysiu atsiliepimus. Taurele tikrai yra kietoka, sunkiau susilanksto ir reikia pastangu islaikyti ja sulankstyta. taciau ipratus tai visiskai nekliudo. Pliusas tas, kas taurele idejus ji momentaliai issilanksto, butent del savo kietumo. As pirkau vidutine su burbuliuko tipo koteliu, nes norejau kazko mazesnio lengvesnem dienom.  Pati taurele isitaiso patogiai ir man asmeniskai tikrai nesijaucia, zodziu kaip ir turi buti. Su isemimu kartais buna sunkiau. Taurele yra kietesne, nei silikonines ir vidutines taureles forma labiau primena konusa. Todel kai radusi koteli meginu suspausti taureles dugna, kad taurele nebesudarytu vakumo ir galeciau ja isimti, ne visada pavyksta is pirmo karto. Del lasejimo ar varvejimo, tai man niekada niekas niekur nevarva, taip kad negaliu pakomentuot. Apibendrinus taurele man patiko, dabar pirksiu didele.

O kažin ten to paties mažiausio dydžio, irgi tokios pat kietos? Nes aš galvoju imti tik S dydį, kai negimdžiusi ir negausios tos dienos g.gif Dar beje skaičiau, kad geriausia pirkti tokią taurelę kuri neturi jokių griovelių, nes atseit už jų labai patogiai veisiasi mikrobai,bei sunkiau dezinfekuoti. O čia kiek peržiūrėjau visas,tai visos su grioveliais blink.gif
Atsakyti
QUOTE(selme @ 2010 07 21, 17:09)
O kažin ten to paties mažiausio dydžio, irgi tokios pat kietos? Nes aš galvoju imti tik S dydį, kai negimdžiusi ir negausios tos dienos g.gif  Dar beje skaičiau, kad geriausia pirkti tokią taurelę kuri neturi jokių griovelių, nes atseit už jų labai patogiai veisiasi mikrobai,bei sunkiau dezinfekuoti. O čia kiek peržiūrėjau visas,tai visos su grioveliais  blink.gif

Meluna taurelės apskritai yra kietesnės, nes jos pagamintos ne iš silikono o iš TPE. Aš turiu seną modelį. Naujieji modeliai atrodo daug patogesni. Anksčiau jų taurelių paviršius iš išorės buvo gana slidus, blizgus o dabar labiau matinis. Žodžiu neturėtų slysti išimant.
Dėl griovelių.. nėra jie tokie aštrūs ir statūs, viskas suapvalinta, tad mano nuomone, nėra ten kur tiems mikrobams užsibūti. Lengvai plaunama ir lengvai sterilizuojama.
Atsakyti
Labas,
Aš irgi turiu šitą daiktą.
Esu patenkinta, išskyrus faktą kad jei būčiau žinojus, būčiau ėmus didesnį dydį kadangi gausios labai mėnesinės ir per nepilną valandą prisipildo ir tada prabėga....
Bet 3-5 dienomis - TOBULA. Kaip kažkuri iš merginų sakė-"pasitvarkai" ryte ir prieš miegą vakare.
Taip pat patinka faktas kad susirgus nereikia dumt į parduotuvę pasipildyt atitinkamomis priemonėmis-žodžiu išlaidos būna tik tą pirmąjį kartą o po to jau būk rami kelis metus be jokių išlaidų !!!
Atsakyti
Sveikos, o kaip žinot kokį dydį pasirinkti, paskaitinėjau, kriterijus gimdymas, o jei gimdžiau ne pati o cezario pjūviu....šiaip esu stambi, bet ar tai kriterijus, kad pirkt didesnę?
Atsakyti
QUOTE(renatux32 @ 2010 07 23, 20:51)
Sveikos, o kaip žinot kokį dydį pasirinkti, paskaitinėjau, kriterijus gimdymas, o jei gimdžiau ne pati o cezario pjūviu....šiaip esu stambi, bet ar tai kriterijus, kad pirkt didesnę?

Po pirmojo kriterijaus - natūralaus gimdymo, eina antras kriterijus - amžius, ir ne mažiau svarbus trečiasis - menstruacijų gausumas ax.gif Jei jums virš 25-30 m arba gausiai kraujuojate - rinkitės didesnę 4u.gif
Atsakyti
įsigijau ir aš,čia taip išgirtąją taurelę,LUNETTE pirkau vaistinėj,gal kiek permokėjau,bet reikėjo extra,nes mm atėjo kiek anksčiau,o į pajūrį ruošėmės lėkt,na ir išbandžiau,ir drąsiai galiu jungtis prie jūsų visų,kad tai yra NEPAMAINOMAS DALYKAS tomis dienomis thumbup.gif pirmą dieną kiek ir turėjau vargelio,nes įsidėt nemokėjau gerai,truputį tepliojo,bet nuo 2 dienos viskas ėjosi kuo puikiausiai,nepratekėjo,nieko nesijautė,o svarbiausia,kad pamiršti jog tau tos dienos!!!Visoms dar mąstančioms įsigyti menstracinę taurelę ar ne,siūlau rinktis tik tai,aišku,kaina didoka,bet ji atsipiks!O kur švari paklodė po nakties per mm!!O ir pleže be rūpesčių!!
Atsakyti
QUOTE(Cobretti @ 2010 07 23, 21:38)
įsigijau ir aš,čia taip išgirtąją taurelę,LUNETTE pirkau vaistinėj,gal kiek permokėjau,bet reikėjo extra,nes mm atėjo kiek anksčiau,o į pajūrį ruošėmės lėkt,na ir išbandžiau,ir drąsiai galiu jungtis prie jūsų visų,kad tai yra NEPAMAINOMAS DALYKAS tomis dienomis thumbup.gif pirmą dieną kiek ir turėjau vargelio,nes įsidėt nemokėjau gerai,truputį tepliojo,bet nuo 2 dienos viskas ėjosi kuo puikiausiai,nepratekėjo,nieko nesijautė,o svarbiausia,kad pamiršti jog tau tos dienos!!!Visoms dar mąstančioms įsigyti menstracinę taurelę ar ne,siūlau rinktis tik tai,aišku,kaina didoka,bet ji atsipiks!O kur švari paklodė po nakties per mm!!O ir pleže be rūpesčių!!

Sveikos,
gundausi ir aš taurelę pirkti, bet mėnėsinės jau prasideda ir norėčiau išmokti iki kitų mėnesinių tinkamai naudotis. Norėjau paklausti, kokioj vaistinėj pirkot?
Atsakyti
Kadangi esu naujokė šiuose reikaluose, tai iškyla labai daug klausimu. Rašoma, kad DivaCup taurelės negalima naudoti turinčioms spiralę, o kaip su kitomis taurelėmis. Turbūt visoms tas pats galioja?
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2010 07 24, 20:27)
Kadangi esu naujokė šiuose reikaluose, tai iškyla labai daug klausimu. Rašoma, kad DivaCup taurelės negalima naudoti turinčioms spiralę, o kaip su kitomis taurelėmis. Turbūt visoms tas pats galioja?

As naudoju cool.gif Ir butent Diva smile.gif
Bet Jus gal geriau su savo gydytoju pasikonsultuokit 4u.gif
Atsakyti
Aš jau antrą dieną naudoju taurelę ir esu be galo patenkinta šiuo išradimu thumbup.gif Įsidėti ir išsiimti pavyksta iš pirmo karto, tad bėdų nekyla. Tik kai kas man nepatinka: kai nueinu į tualetą rimtam reikalui, atrodo, jog taurelė tuoj iškris. Aišku, ji neiškrenta tongue.gif , bet popierius būna raudonas ir tada iškart einu pakeisti taurelę. Būnant ne namie nebūtų labai patogu... unsure.gif Ar aš be reikalo bėgu į vonią, nes niekas ten neprabėgtų?
Atsakyti