QUOTE(selme @ 2010 07 20, 22:52)
Sveikos visos. Aš taip pat susigundžiau įsigyti šį naujadarą. Tiksliau jau gundausi gerą pusmetį,bet nepasiryžtu. O dabar, atsirado pinigėlių,tai manau jog verta pamėginti Noriu siųstis iš užsienio, bet visiškai ten nesusigaudau kaip ir kas ir pan. Gal kuri galėtumėt pagelbėti ir užsakyti?? Aišku būtinai Vilnietė, kadangi atsiskaityčiau grynais atsiimant taurelę.. Noriu užsisakyti iš čia http://www.meluna.eu...ionsbecher.html . Jei galit kuri padėti,tai parašykit asmeniškai, būsiu labai dėkinga
Kadangi matau mastot apie Meluna, tai parasysiu atsiliepimus. Taurele tikrai yra kietoka, sunkiau susilanksto ir reikia pastangu islaikyti ja sulankstyta. taciau ipratus tai visiskai nekliudo. Pliusas tas, kas taurele idejus ji momentaliai issilanksto, butent del savo kietumo. As pirkau vidutine su burbuliuko tipo koteliu, nes norejau kazko mazesnio lengvesnem dienom. Pati taurele isitaiso patogiai ir man asmeniskai tikrai nesijaucia, zodziu kaip ir turi buti. Su isemimu kartais buna sunkiau. Taurele yra kietesne, nei silikonines ir vidutines taureles forma labiau primena konusa. Todel kai radusi koteli meginu suspausti taureles dugna, kad taurele nebesudarytu vakumo ir galeciau ja isimti, ne visada pavyksta is pirmo karto. Del lasejimo ar varvejimo, tai man niekada niekas niekur nevarva, taip kad negaliu pakomentuot. Apibendrinus taurele man patiko, dabar pirksiu didele.