Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(katyte* @ 2010 07 15, 13:42)
Labas, mergytės  4u.gif
gal kuri galėtų man pagelbėt užsakydama dvi taureles? Aš pinigėlius iš karto sumokėčiau  ax.gif niekaip kortelės neprisiruošiu užsakyt  ax.gif ačiū. Lauksiu až.

užsakant iš Lietuvos internetinių parduotuvių kortelė nereikalinga. Pinigus pervesite iš savo banko sąskaitos.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 07 15, 14:38)
užsakant iš Lietuvos internetinių parduotuvių kortelė nereikalinga.  Pinigus pervesite iš savo banko sąskaitos.

Sveika, tą žinau, bet aš iš užsienio noriu ax.gif
Atsakyti
Taurele tikras stebuklas kai ismoksti tinkamai ja ideti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jau nuo vakar man viskas super pavyksta thumbup.gif net nesijaucia kad mmmm, miegojau sia nakti nuoga... bigsmile.gif

Suuuuper dalykelis thumbup.gif

Aciu mergaitems, kurios man padejo, labai dekuj, su jusu patarimais man viskas thumbup.gif
Atsakyti
gal ir neblogas dalykas bet kaip ji neuzstinga negali pro sona praleisti g.gif man baisu kad kokiu bakteriju nereikalingu neuzinestu,kazkaip nezinau..
Atsakyti
Na kadangi internetu iš užsienio užsisakyti taurelės nepavyko, tai nuėjau ir nusipirkau biggrin.gif Pirkau Diva cup 1 dydžio ax.gif Na iš pirmo žvilgsnio mane ji labai sužavėjo smile.gif Nedidelė, minkšta, o dar gražus maišelis jai laikyti buvo pakuotėje lotuliukas.gif Kiek žiūrėjau internete, atrodė ji man daug didesnė ir kietesnė g.gif Na tai lauksiu "švenčių" ir bandysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zalia zylute @ 2010 07 16, 13:03)
g.gif  man baisu kad kokiu bakteriju nereikalingu neuzinestu

O kodėl turėtų? g.gif Juk taurelę dedame švarią, reguliariai dezinfekuojame.
Atsakyti
QUOTE(suri kata @ 2010 07 14, 15:42)
Mano 'mooncup'  thumbup.gif Taurelė neturi būti labai giliai, kartoju jau kažkelintą kartą, nors turbūt visos žinote - žemiau gimdos kaklelio. Jei įdėsit aukščiau, galit apvesdamos pirštuku aplink taurelę jį pajausti, tokį gauburėlį, vadinasi taurelę reikia patraukti žemiau. O dar dėl taurelės padėties - tam ir siūloma patrumpinti kotelį, nes kitaip daugeliui moterų įdėjus taisyklingai taurelę jis kyšotų ar beveik kyšotų. Aš jį pakirpau, kad visiškai nesijaustų.

Aš bijau trumpinti kotelį, nes taurelė visada pasislepia manyje (įsidedu visaip ir giliai ir negiliai , o po to pati pasistumia gilyn ), su koteliu tenka pažvejoti, o nebūtų.. neišspausčiau turbūt iki tiek, kad dugną užčiuopt, nes su raumenukais išspaudžiu tik tiek, kad kotą sučiumpu.

QUOTE(zalia zylute @ 2010 07 16, 13:03)
gal ir neblogas dalykas bet kaip j[COLOR=blue]i neuzstinga negali pro sona praleisti

Čia apie ką? g.gif neiššifruojama..

Nors man ir per šias mm nelabai pavyko iki galo perkąst taurelės mokslų, bet per tokius karščius tikras išsigelbėjimas, su tais sparneliais būčiau doh.gif
Atsakyti
Jau tris dienas naudoju taurelę - fantastiškas daiktas, gailiuos, kad neradau jos ankščiau thumbup.gif jau ir maudžiaus ir tokiom karštom dienos man labai labai patiko thumbup.gif thumbup.gif Ir įsidėt nėr problemų ir išsiimt thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi pabandžiau maudytis su taurele, mm buvo kaip ir pasibaigusios, tik truputį tepliojo. Bet vistiek nenorėjau kokio nuspalvinimo ne vietoje, tai buvau su taurele. Išsiėmus ji buvo tuščia, jokio vandens viduje nebuvo, reiškias buvau gerai įsidėjus g.gif tada mąstau, kad visada gerai įsidedu, bet prateka.. nu tai kaip čia dabar yra.. gal per mažą įsigyjau?..
Atsakyti
Sveikos visos. smile.gif Aš taip pat susigundžiau įsigyti šį naujadarą. Tiksliau jau gundausi gerą pusmetį,bet nepasiryžtu. O dabar, atsirado pinigėlių,tai manau jog verta pamėginti smile.gif Noriu siųstis iš užsienio, bet visiškai ten nesusigaudau kaip ir kas ir pan. Gal kuri galėtumėt pagelbėti ir užsakyti?? Aišku būtinai Vilnietė, kadangi atsiskaityčiau grynais atsiimant taurelę.. Noriu užsisakyti iš čia http://www.meluna.eu...ionsbecher.html . Jei galit kuri padėti,tai parašykit asmeniškai, būsiu labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(selme @ 2010 07 20, 23:52)
Sveikos visos.  smile.gif  Aš taip pat  susigundžiau įsigyti šį naujadarą. Tiksliau jau gundausi gerą pusmetį,bet nepasiryžtu. O dabar, atsirado pinigėlių,tai manau jog verta pamėginti smile.gif Noriu siųstis iš užsienio, bet visiškai ten nesusigaudau kaip ir kas ir pan. Gal kuri galėtumėt pagelbėti ir užsakyti?? Aišku būtinai Vilnietė, kadangi atsiskaityčiau grynais atsiimant taurelę.. Noriu užsisakyti iš čia http://www.meluna.eu...ionsbecher.html  . Jei galit kuri padėti,tai parašykit asmeniškai, būsiu labai dėkinga smile.gif

Vienai forumietei užsakiau iš šio latviško puslapio taurelę: http://www.ladycup.l...ladycup-l-10510
kainos nurodytos su siuntimu į Lietuvą, o mėlynai dabar labai gera akcija thumbup.gif Atsiskaitymas ne kreditine kortele, o paprastu banko pavedimu iš savo mokėjimo kortelės. Pavedimas kainavo 5 lt. Lauksim šios forumietės atsiliepimų kai gaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 07 21, 00:39)
Vienai forumietei užsakiau iš šio latviško puslapio taurelę: http://www.ladycup.l...ladycup-l-10510
kainos nurodytos su siuntimu į Lietuvą, o mėlynai dabar labai gera akcija  thumbup.gif Atsiskaitymas ne kreditine kortele, o paprastu banko pavedimu iš savo mokėjimo kortelės. Pavedimas kainavo 5 lt. Lauksim šios forumietės atsiliepimų kai gaus smile.gif

Ojoi, o kodėl ne iš gamintojo www.ladycup.eu psulapio? Būtų gavęsi pigiau. Irgi siunčia į LT (apie 2 Eur siuntimas), pažiūrėjau latvių kainas, tai smarkiai užsimetę doh.gif Latviai yra perpardavinėtojai, žinau dar kokiom kainom gauna, tai man plaukai šiaušiasi doh.gif
Ir svarbiausia, kad skaidri ir lotos (limited) spalva kainuoja vienodai, geltona - 3 Eur pigiau, o pas latvius...gudruoliai biggrin.gif
Atsakyti