Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

semke, as jau rasiau, gal praleidai, o gal jau bandei, bet pasikartosiu. Pamegink idejus taurele vietoj maigymo su naguciais paimt ir su raumenukais greit kelis kartus itempt-atleist. Na kokius 3-5 kartus is visu jegu. Mooncup gamintojos raso, kad ir toks metodas padeda taurelei ishsiskleist teisingai. Man puikiai suveikia. Isimant irgi, nereik nieko zvejot, ja raumenukai beveik iki pat apacios nuleidzia. Taigi, ir su naguciais braizytis nebereiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biti atskrend: 14 liepos 2010 - 13:02
Na taip, issiimi tai nesunku, raumenuku pagalba nuleidziu taurele tai lieka tik istraukt, bet su idejimu tai man bedos.... ryte isidejau lyg ir gerai buvo, bet po dvieju val pradejo vel prabegineti... tai nesuprantu, negi buvo gerai issiskleidus visas dvi val o po to susitrauke kazkaip ten? istraukus buvo vos ant galo kraujo, zodziu, nedaug... unsure.gif g.gif

dekoju kad man atsakot ir norit padeti, labai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Man prabega, kai nepataikau tiesiai ant kaklelio uzdet. Nors ir issilanksto tada. Ir kuo ilgiau turiu, tuo sunkiau gerai isidet laugh.gif doh.gif Pirmos mmm su taurele idealiai buvo, viskas vykdavo sklandziai is pirmo karto. Nu daba ketvirtos buvo, tai idet pavykdavo is kokio 5 tik doh.gif
Bet siaip esu labai patenkinta.
Tiesa, su nagais irgi pasibraizau kartais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 07 13, 14:49)
panos, o kokios pas jus taureles? ir kaip giliai jus jas isidedat. ta prasme kad uzciuopti koteli jums reikia tik lupas praskleisti, ar reikia ikisti pirstuka TEN pora cm??

QUOTE(Sense @ 2010 07 13, 15:10)
Man irgi kol kas nepavyksta be "avarijų" apsieiti. Praeitą mmm mažai prabėgdavo, o per šias jau su didesne apsauga vaikštau. Kai įsidedu ir taip ir anaip pasukioju, pasitikrinu kiek įmanoma, atrodo viskas tvarkoj. Vakar net įsidedant pajaučiau kaip išsiskleidė ir pokštelėjo viduj, jau maniau bus viskas tvarkoje, bet klydau. Net nesuprantu ar blogai įsidedu ar per maža man taurelė  g.gif  kaip išmokti ją naudotis..

Mano 'mooncup' thumbup.gif Taurelė neturi būti labai giliai, kartoju jau kažkelintą kartą, nors turbūt visos žinote - žemiau gimdos kaklelio. Jei įdėsit aukščiau, galit apvesdamos pirštuku aplink taurelę jį pajausti, tokį gauburėlį, vadinasi taurelę reikia patraukti žemiau. O dar dėl taurelės padėties - tam ir siūloma patrumpinti kotelį, nes kitaip daugeliui moterų įdėjus taisyklingai taurelę jis kyšotų ar beveik kyšotų. Aš jį pakirpau, kad visiškai nesijaustų.
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2010 07 14, 10:37)
Nakti bandziau islankstyma "C" bet man prabeginejo.. O gal gali buti kad tiesiog gulint prabega pro tas mazas skylutes?  g.gif  unsure.gif  nors mazai tiketina, vadinasi blogai issilankste...
Man patogiausia isideti ilenkiant viena krasta i vidu, bet tikrai, tada reik labai maigyt ir ziuret ar issilankste.... Bet va ir su "C" man sunkiai sekesi...  verysad.gif
Nors kai isidet pavykksta tai tikrai labai gera buna, superinis dalykas per mmm, tik reikia praktikos nemazai jauciu....
nakti susinervinus buvau, norejau griebtis tampono, kaip iprasta, bet bandau dar nepasiduoti  doh.gif  biggrin.gif

tik kad nagai tai neteikia malonumo dedantis...  unsure.gif

as irgi dar naujoke sitam reikale, bet del nagu tai manau apsiprasi, nes pas mane isvis geliniai nagai ir pries anas mmm buvo tik uzdeti, tai buvo ziauriai nemalonu TEN su jais krapstytis. o dabar po 4 savaiciu ir nagai paauge, bet matyt kazkaip pripratau ir nebera to jausmo, kad draskausi. ax.gif

man irgi vakar ryte truputi prabego, bet vakar popiet, nakti ir sia visa diena viskas ciki. as pastebejau kai auksciau ten stumiau taurele tai biski prabegdavo, o dabar ji zemiau, tai normaliai lygtais. tik mooncup kotelis trugde, kai zemiau taurele, todel per puse ji nukirpau.

o del taureles, tai man irgi geriau issilanksto is C (nors taip sunkiau isideti). bet as tik gal puse sugrudu ir ji man beveik issiskleidzia, o po to dastumiu jau isskleista. ir dar po to pasukioju i abi puses.

beje, kadangi dvi turiu, viena mooncup, kita diva, pastebejau, kad diva minkstesne ir sunkiau issilanksto. kokia tu turi? o dydis tau tinka? blush2.gif

jo, kai jau ismoksim normaliai isideti bus nepakeiciamas dalykas smile.gif
kazin kiek laiko galima viena taurele naudoti, t.y. metus ar kelis, nezinot panos?
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 07 14, 17:28)
as irgi dar naujoke sitam reikale

o del taureles, tai man irgi geriau issilanksto is C (nors taip sunkiau isideti). bet as tik gal puse sugrudu ir ji man beveik issiskleidzia, o po to dastumiu jau isskleista. ir dar po to pasukioju i abi puses.

beje, kadangi dvi turiu, viena mooncup, kita diva, pastebejau, kad diva minkstesne ir sunkiau issilanksto. kokia tu turi? o dydis tau tinka?  blush2.gif

jo, kai jau ismoksim normaliai isideti bus nepakeiciamas dalykas  smile.gif
kazin kiek laiko galima viena taurele naudoti, t.y. metus ar kelis, nezinot panos?

Na bandau siandien C forma, gal ir geriau, dar negaliu pasakyt, bet man prabega vis po trupuciuka, nedaug bet vis tiek negaliu jaustis rami.
Turiu FEMMECUP jos dydis vienas tik 45 mm skersmuo tai manau tikrai ne per maza ji man tuo labiau kad as negimdziusi, 27 metu.
Man paranoja, bijau su taurele is namu iseit vis vaidenas kad jau prabegineja... sad.gif zodziu, daiktas tai geras, bet reik moket gerai elgtis su juo.. g.gif unsure.gif
Man pasukiot tikrai neiseina niekaip.. unsure.gif kazkaip nesukisu as tu pirstu tiek kad galeciau pasukiot, vienu pirstu apvedu aplink taureles dugna ir bandau pajaust ar issiskleidus, jei ne bandau pajudint ar pan. Zodziu, sunkiai man kazkaip sekasi.. unsure.gif

Skaiciau kad viena taurele galima naudoti ilgai, 2 metus ir daugiau jei ji nepazeista.. cool.gif

Ir dar, daugiausiai man prabega kai atsisedu ant tuliko pasysiot.. O po to lyg neprabegineja arba tik koks lasas.
Atsakyti

QUOTE(Fanfan @ 2010 07 14, 15:19)
Man prabega, kai nepataikau tiesiai ant kaklelio uzdet. Nors ir issilanksto tada. Ir kuo ilgiau turiu, tuo sunkiau gerai isidet laugh.gif doh.gif Pirmos mmm su taurele idealiai buvo, viskas vykdavo sklandziai is pirmo karto. Nu daba ketvirtos buvo, tai idet pavykdavo is kokio 5 tik doh.gif

Pas mane viskas lygiai taip pat. Skiriasi tik tai, kad su taurele praleidau tris mmm.
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2010 07 14, 15:53)
Na bandau siandien C forma, gal ir geriau, dar negaliu pasakyt, bet man prabega vis po trupuciuka, nedaug bet vis tiek negaliu jaustis rami.
Turiu FEMMECUP jos dydis vienas tik 45 mm skersmuo tai manau tikrai ne per maza ji man tuo labiau kad as negimdziusi, 27 metu.
Man paranoja, bijau su taurele is namu iseit vis vaidenas kad jau prabegineja... sad.gif zodziu, daiktas tai geras, bet reik moket gerai elgtis su juo..  g.gif  unsure.gif
Man pasukiot tikrai neiseina niekaip..  unsure.gif  kazkaip nesukisu as tu pirstu tiek kad galeciau pasukiot, vienu pirstu apvedu aplink taureles dugna ir bandau pajaust ar issiskleidus, jei ne bandau pajudint ar pan. Zodziu, sunkiai man kazkaip sekasi..  unsure.gif
Skaiciau kad viena taurele galima naudoti ilgai, 2 metus ir daugiau jei ji nepazeista..  cool.gif

Ir dar, daugiausiai man prabega kai atsisedu ant tuliko pasysiot.. O po to lyg neprabegineja arba tik koks lasas.

gal priprasti reikia. nes as kai per pirmas mmm naudojau irgi galvojau kaip cia dar imanoma ja pasukioti. o dabar kazkaip gaunasi. man isvis ji is pradziu labai didele atrode, gal del to bijojau ten pirsus ikisti, kad uzciuopti apacia ir sukioti. o dabar normaliai kazkaip, atrodo giliai ir nekisu...

o kad nebijotum avarijos, dar iklota isidek eidama is namu, as i darba tik su iklotais, tiesa su tais kasdieniniais, visiskai be nieko irgi nesaugiai dar jausciaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 14 liepos 2010 - 19:47
Gavau ir aš vakar savo Femmecup thumbup.gif Laukiu nesulaukiu savo dienų, kurios jau tuoj turėtų pasirodyti smile.gif Jei jos pasirodys savaitgalį, neturėsiu laiko mokytis įsidėti, todėl išbandžiau šiandien ax.gif Kotelį nukirpau per pusę, nes jis išlįsdavo lauk, įsidėjau labai legvai, tik atrodo, kad sėdėdama aš jaučiu, kad kažkas yra viduje... Apvesdama pirštu nesuprantu, ar ji ten gerai prisitvirtinusi, tik pirmą kartą girdėjau tokį lyg pokštelėjimą (įsivaizduoju, kad ji prisisiurbė). Įdedu ją negiliai, bet giliausiai, kiek tik sugebėjau įstumti.
Pirmą kartą išimdama ją tiesiog traukiau, tai nebuvo malonu, bet kitąkart pasinaudojau patarimu išstumti raumenukais - ir visai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2010 07 14, 17:53)

Man pasukiot tikrai neiseina niekaip..  unsure.gif  kazkaip nesukisu as tu pirstu tiek kad galeciau pasukiot, vienu pirstu apvedu aplink taureles dugna ir bandau pajaust ar issiskleidus, jei ne bandau pajudint ar pan. Zodziu, sunkiai man kazkaip sekasi..  unsure.gif

Panasu, kad raumenukai labai isitempe, todel sunku pasukiot. Gal reiktu atsipalaiduot ir fiziskai, ir molariai. Paskui meginti dar ir dar. Gali uztrukti kelis ciklus, kols pavyks lengvai isideti ir is karto suprasti, kad taurele tinkamoj vietoj ir gerai issiskleidusi smile.gif
Atsakyti
Pasidziaugsiu- vakar pavakary pavyko isidet gerai ir nieks nepratekejo, buvo super, o nakti irgi isidejau puikiai ir miegojau puikiausiai thumbup.gif siandien keiciau po nakties tai dar nezinau ar pavyko gerai ar ne, nes kraujavimas labai nedidelis kazkaip is ryto.. cool.gif tai kol kas nieks neprateka cool.gif
Atsakyti
Labas, mergytės 4u.gif
gal kuri galėtų man pagelbėt užsakydama dvi taureles? Aš pinigėlius iš karto sumokėčiau ax.gif niekaip kortelės neprisiruošiu užsakyt ax.gif ačiū. Lauksiu až.
Atsakyti