Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(Ramsyte @ 2010 07 13, 14:52)
Na man vis dar neaisku  g.gif raso kad tinka "Visa" kortele, tokios korteles skaicius ir suvedziau ir lyg tiko. Bet ar automatiskai ta suma uz taurele bus nuskaiciuota is saskaitos ar bus atsiustas saskaitos nr ir reikes paciai pervesti pinigus??  g.gif

ko gero viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsyte @ 2010 07 13, 12:52)
Na man vis dar neaisku  g.gif raso kad tinka "Visa" kortele, tokios korteles skaicius ir suvedziau ir lyg tiko. Bet ar automatiskai ta suma uz taurele bus nuskaiciuota is saskaitos ar bus atsiustas saskaitos nr ir reikes paciai pervesti pinigus??  g.gif

pinigeliai bus automatiskai nuimti nuo VISA korteles saskaitos (kartais ta pacia diena nuima, kartais po keliu dienu). o tau tik reikes apmoketi savo VISA korteles saskaita, kai jau ji ateis menesio gale.

beje as cia kalbu apie VISA kreditine kortele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 13 liepos 2010 - 17:36
QUOTE(Ramsyte @ 2010 07 13, 14:52)

Taip, automatiskai nuskaiciuoja nuo jusu korteles, nieko niekur papildomai nereikia pervedinet. Ir aisku jokiu papildomu mokesciu nera uz atsiskaitymus kortele. Na o del bendros informacijos, tai pirktis galit visom Visa, Mastercard ir pan. (isskyrus grynai lietuviskas - pvz elitocard ar pan).

Ir dar del tu adresu, tai shipping adresas yra tas, kuriuo siust, o billing tas, kuriuo isduoda kortele (kaimynui saskaitos niekas nenusius kaip kai kas rase biggrin.gif ) - ne visi puslapiai i tai kreipia demesio, bet geriau vest teisingai. Karta atsiskaitinedama LT kortele (cia kitoje parduotuveje) patingejau suvedinet skirtingus adresus, tai prie abieju parasiau savo JAV adresa ir ka, negaunu siuntinuko. Skambinu i parduotuve, tai man pasako, kad nesutampa billing adresai - teko duot lietuviska adresa, duot banko pavadinima, telefona ir tada jau jie pasiskambino, sutikrino ir tik tuomet man issiunte.
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2010 07 13, 13:19)
Merginos, patarkit, vakar isidejau taurele ant pabandymo  biggrin.gif  ir nuvariau maudytis i ezera, pasideginau, pasimaudziau ir grizus namo issiemiau taurele, ten pamaciau pilna vandens... Net ir jauciau kaip man prabeginejo islipus is vandeens.. Tai kaip galejo tas vanduo ten patekti? Atrodo buvau tikrai gerai isidejusi. Isidet nebuvo sunku, greit man pavko, issiimt tik sunkiau  doh.gif  traukiant nemalonu kazkiek, o visai isimant net nemaloniai suskaudo. Na aisku, reik praktikos dar....

Siandien pirma mmm diena, tai jau desiuos rimtai ir ziuresiu kaip ten kas, bet va maudytis tai jau bus baisu po vakarykscio...

Gal ten kokios isskyros ? Kazkaip sunku isivaizduoti, kad imanoma maudantis ten vandens tiek prisisisemti net ir be taureles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meid: 13 liepos 2010 - 17:55
QUOTE(irisas @ 2010 07 13, 17:22)

QUOTE(ajaja @ 2010 07 13, 17:36)

QUOTE(shopingas @ 2010 07 13, 17:41)

Labai labai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif jau aišku viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsyte: 13 liepos 2010 - 18:28
QUOTE(meid @ 2010 07 13, 18:54)
Gal ten kokios isskyros ? Kazkaip sunku isivaizduoti, kad imanoma maudantis ten vandens tiek prisisisemti net ir be taureles.

Nu ne, tikras vanduo, kuo tikriausias... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2010 07 13, 12:19)
Merginos, patarkit, vakar isidejau taurele ant pabandymo  biggrin.gif  ir nuvariau maudytis i ezera, pasideginau, pasimaudziau ir grizus namo issiemiau taurele, ten pamaciau pilna vandens... Net ir jauciau kaip man prabeginejo islipus is vandeens.. Tai kaip galejo tas vanduo ten patekti? Atrodo buvau tikrai gerai isidejusi. Isidet nebuvo sunku, greit man pavko, issiimt tik sunkiau  doh.gif  traukiant nemalonu kazkiek, o visai isimant net nemaloniai suskaudo. Na aisku, reik praktikos dar....

Ar tikrai ten buvo vanduo? Nesinori tikėti. Kai aš išsiimu taurelę, išskyros labai dažnai būna kažkaip susisluoksniavusios- apačioje tiršta ir raudona, o viršuje toks tartum skaidrus vandenėlis. Gal ir tau taip buvo? g.gif
Atsakyti
Merginos, kuriom sunkiau isimt ar jauciat diskomforta 'zvejodamos', pameginkit siek tiek pritupt prasizergus ir atsipalaidavus pastumt su raumenukais, o tada jau paciupt su pirstais uz dugno taureles. Pastumus su raumenukais taurele parkeliauja zemyn pati. Man taip lengviausia ir greiciausia isimt, jokio vargo nepatiriu. O as dar pagalvojau, jei gerai idedama taurele ir prateka, tai gal reiktu Kegelio pratimuku padaryt, na kad raumenukai tvirciau laikytu. Buna, kad po gimdymo jie atlaisveja siek tiek.

Mano jau antras ciklas so Mooncup'u ir neatsidziaugiu! Su dviraciu vazineju, miegu pusplike, nerupi niekas thumbup.gif Tiesa, as taureles nevirinau. Kazkaip nzn, isplaunu su antibakteriniu skystu muilu, ishskalauju kelis kartus labai gerai, kad nieko neliktu ir psio. Jokio kvapo, taurele svarutele. Skaiciau mooncup'o tinklapy, kad daug moteru taip daro jau ilga laika ir visks tvarkoj. Tai ir as sau neapsisunkinu, ziuresim, kas bus.
Atsakyti
Na tada kai maudziausi men net mmm nebuvo dar, ryte pasirode rusvu isskyru, isidejau taurele ir isvarem prie ezero, maudziausi viena karta, islipus is vandens buvo jausmas kad prateka, grizus issiemiau- taureleje buvo vos vos rusvu tirstu isskyru ir praktiskai pilnoka taurele vandens... unsure.gif g.gif nu tikrai ten vanduo buvo- skystas ir skaidrus neskaitant keliu tirstu gleiviu rudu ant dugno.. nu nezinau.
Siandien man jau mmm pirma diena, isidejau apie 12 val ir apie 18 val pajauciau kad prabega- issiemiau, buvo apypilne taurele, isploviau ir vel isidejau, iki siol viskas gerai, manau keisiu ja tik pries miega. Labai tikiuos kad visa nakti viskas bus gerai ir neprabegs.
Bet va maudytis dabar tai bijosiu kokiam ezere... g.gif verysad.gif nebent butu salia koks wc ir galeciau nubegt ispilt taurele jei vel kazkas panasaus nutiku...

tikrai ten buvo vanduo.... verysad.gif konkreciau jauciau islipus is vandens kaip man prabegineja...
Atsakyti
Kazkaip pasirodo sunku man ten gerai isideti, nakti keliausi nes prabeginejo, ryte taip pat, keiciau taurele, nebuvo ji pilna tikrai, pastebejau kad sunkoka man su tuo issilankstymu, isidedu bet nenori gerai issilankstyti... Ka darau ne taip nesuprantu... sad.gif

Be to, noriu paklaust kaip kitoms su nagais? mano tikrai neilgi, bet nenukirpti iki pat mesos, tai labai nemalonu dedantis ir tikrinant ar ten issilankste gerai ar ne, vis su nagais ten isibreziu ir pan, na net skausminga truputi...
Kirpt visai trumpai nagu negaliu siuo metu- noriu kad butu grazus vestuvems...
Atsakyti
Nekirpk, ismoksi, priprasi biggrin.gif
O del issilankstymo, bandykit kelis sulankstymo budus. pvz. man geriausiai issilanksto kai lenkiu raide C, o kai viena krasta ilenkiu i vidu, tada reikia ja ten viduj pasukinet pamaigyt, kad gerai issilankstytu, nes ne visada is karto pavyksta. O va su C sulankstymu visada is karto issiskleidzia.
Atsakyti
Nakti bandziau islankstyma "C" bet man prabeginejo.. O gal gali buti kad tiesiog gulint prabega pro tas mazas skylutes? g.gif unsure.gif nors mazai tiketina, vadinasi blogai issilankste...
Man patogiausia isideti ilenkiant viena krasta i vidu, bet tikrai, tada reik labai maigyt ir ziuret ar issilankste.... Bet va ir su "C" man sunkiai sekesi... verysad.gif
Nors kai isidet pavykksta tai tikrai labai gera buna, superinis dalykas per mmm, tik reikia praktikos nemazai jauciu....
nakti susinervinus buvau, norejau griebtis tampono, kaip iprasta, bet bandau dar nepasiduoti doh.gif biggrin.gif

tik kad nagai tai neteikia malonumo dedantis... unsure.gif
Atsakyti