QUOTE(Ramsyte @ 2010 07 13, 14:52)
Na man vis dar neaisku
raso kad tinka "Visa" kortele, tokios korteles skaicius ir suvedziau ir lyg tiko. Bet ar automatiskai ta suma uz taurele bus nuskaiciuota is saskaitos ar bus atsiustas saskaitos nr ir reikes paciai pervesti pinigus??
Taip, automatiskai nuskaiciuoja nuo jusu korteles, nieko niekur papildomai nereikia pervedinet. Ir aisku jokiu papildomu mokesciu nera uz atsiskaitymus kortele. Na o del bendros informacijos, tai pirktis galit visom Visa, Mastercard ir pan. (isskyrus grynai lietuviskas - pvz elitocard ar pan).
Ir dar del tu adresu, tai shipping adresas yra tas, kuriuo siust, o billing tas, kuriuo isduoda kortele (kaimynui saskaitos niekas nenusius kaip kai kas rase
) - ne visi puslapiai i tai kreipia demesio, bet geriau vest teisingai. Karta atsiskaitinedama LT kortele (cia kitoje parduotuveje) patingejau suvedinet skirtingus adresus, tai prie abieju parasiau savo JAV adresa ir ka, negaunu siuntinuko. Skambinu i parduotuve, tai man pasako, kad nesutampa billing adresai - teko duot lietuviska adresa, duot banko pavadinima, telefona ir tada jau jie pasiskambino, sutikrino ir tik tuomet man issiunte.