Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(ajaja @ 2010 07 13, 13:26)

na bandysiu dar ir dar. tikiuosi greitai ismoksiu...

Man pasukioti kazkaip neiseina isvis... O sakykit, giliai jus visos dedat? As nesuprantu kiek giliai reikia deti. Pakirpau femmecup koteli per puse tai idejus kotelis viduj, tikrai neislindes nei kiek, tai ar pakankamai giliai as dedu? dabar isidejau tai lyg prabegineja po trupuciuka.. na gal cia ne prabegimas dar, nezinau, gal tiesiog truputis kraujo nuo sieneliu po idejimo. Na ziuresiu kai bus toliau, bet teisybe pasakius, bijau iseit is namu kol kas be apsaugos papildomos.. pasedesiu siandien namie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsyte @ 2010 07 13, 13:44)
Reikia konsultacijos kas uzsisakinejo taurele is https://www.iherb.com/  blush2.gif Jei gerai suprantu tai pinigus nuskaiciuos is korteles? Kur yra billing address, tai toks pat kaip shipping address turi buti? Niekada is uzsienio neteko uzsakineti  biggrin.gif

As tai pildziau kad viskas vienu adresu ateitu, nebent saskaita gali kaimynui siust biggrin.gif ir dar dovanele man idejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 07 13, 13:05)
As tai pildziau kad viskas vienu adresu ateitu, nebent saskaita gali kaimynui siust biggrin.gif ir dar dovanele man idejo  thumbup.gif

Kokia davanele idejo? rolleyes.gif O is korteles nuskaiciuoja jie patys, taip? Nereikia poto pervedinet paciai pinigu?
Atsakyti
QUOTE(Ramsyte @ 2010 07 13, 14:11)
Kokia davanele idejo?  rolleyes.gif O is korteles nuskaiciuoja jie patys, taip? Nereikia poto pervedinet paciai pinigu?

idėjo kakavos gėrimo vieną pakelį, smulkmena, bet vistiek maloni smile.gif Aš mokėjau iš kreditinės sąskaitos EGO kortelės, reikėjo suvest sąskaitos numerį ir paskutinius tris skaičius esančius kitoj kortelės pusėj, o paprasta kortele kažin ar pavyks g.gif
Atsakyti
semke,
As su taurele taip pat maudziausi tiek ezere, tiek juroj, niekas neibego, neisbego, jokio vandens taurelej po to nebuvo. Gal vis tik negerai isidejus buvot, kad ten vanduo ibego g.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 07 13, 13:16)
idėjo kakavos gėrimo vieną pakelį, smulkmena, bet vistiek maloni smile.gif Aš mokėjau iš kreditinės sąskaitos EGO kortelės, reikėjo suvest sąskaitos numerį ir paskutinius tris skaičius esančius kitoj kortelės pusėj, o paprasta kortele kažin ar pavyks  g.gif

Na man vis dar neaisku g.gif raso kad tinka "Visa" kortele, tokios korteles skaicius ir suvedziau ir lyg tiko. Bet ar automatiskai ta suma uz taurele bus nuskaiciuota is saskaitos ar bus atsiustas saskaitos nr ir reikes paciai pervesti pinigus?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2010 07 13, 11:19)
Merginos, patarkit, vakar isidejau taurele ant pabandymo  biggrin.gif  ir nuvariau maudytis i ezera, pasideginau, pasimaudziau ir grizus namo issiemiau taurele, ten pamaciau pilna vandens... Net ir jauciau kaip man prabeginejo islipus is vandeens.. Tai kaip galejo tas vanduo ten patekti? Atrodo buvau tikrai gerai isidejusi. Isidet nebuvo sunku, greit man pavko, issiimt tik sunkiau  doh.gif  traukiant nemalonu kazkiek, o visai isimant net nemaloniai suskaudo. Na aisku, reik praktikos dar....

Siandien pirma mmm diena, tai jau desiuos rimtai ir ziuresiu kaip ten kas, bet va maudytis tai jau bus baisu po vakarykscio...

Gal blogai įsidėjai? Aš per šias mmm kone visą laiką mirkau vandeny ir išimdavau taurelę tik 2 kartus per parą, jokio vandens joje nebūdavo ir nė karto nepratekėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 07 13, 12:29)
semke,
As su taurele taip pat maudziausi tiek ezere, tiek juroj, niekas neibego, neisbego, jokio vandens taurelej po to nebuvo. Gal vis tik negerai isidejus buvot, kad ten vanduo ibego  g.gif

QUOTE(suri kata @ 2010 07 13, 13:13)
Gal blogai įsidėjai? Aš per šias mmm kone visą laiką mirkau vandeny ir išimdavau taurelę tik 2 kartus per parą, jokio vandens joje nebūdavo ir nė karto nepratekėjo  thumbup.gif

panos, o kokios pas jus taureles? ir kaip giliai jus jas isidedat. ta prasme kad uzciuopti koteli jums reikia tik lupas praskleisti, ar reikia ikisti pirstuka TEN pora cm??
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 07 13, 14:49)
panos, o kokios pas jus taureles? ir kaip giliai jus jas isidedat. ta prasme kad uzciuopti koteli jums reikia tik lupas praskleisti, ar reikia ikisti pirstuka TEN pora cm??

Pas mane Lunette. labai patenkinta as ja.
issiimant kartais reikia ir giliau ikisti pirstus, nes buna, kad taurele pasislenka i virsu. bet ne visuomet.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2010 07 13, 14:29)
semke,
As su taurele taip pat maudziausi tiek ezere, tiek juroj, niekas neibego, neisbego, jokio vandens taurelej po to nebuvo. Gal vis tik negerai isidejus buvot, kad ten vanduo ibego  g.gif

QUOTE(suri kata @ 2010 07 13, 15:13)
Gal blogai įsidėjai? Aš per šias mmm kone visą laiką mirkau vandeny ir išimdavau taurelę tik 2 kartus per parą, jokio vandens joje nebūdavo ir nė karto nepratekėjo  thumbup.gif

nu nezinau, atrodo gerai buvau isidejus, tikrinau, buvo issikleidus,dabar turesiu baime maudytis unsure.gif doh.gif .
Na bent dabar viskas ok, neprabega, nors man baisu ir vis begu pasitikrinti biggrin.gif sedziu namie, niekur neinu kad tik neatsitiktu kokia ''avarija'' doh.gif biggrin.gif karsta be galo, noreciau prie ezero bet nedristu, kol neisitikinsiu kad taurele galiu psitiket 100 proc tol jauciu nesimaudysiu ezere..

ar labai giliai jus ja dedat? juk ne tiek giliai kiek tampona, ane? unsure.gif man tai nesigauna taip giliai. bet sprendziant is to, kad taureles visiskai nejauciu, tai manau kad ideta pakankamai giliai ir gerai, taip?
Atsakyti
Man irgi kol kas nepavyksta be "avarijų" apsieiti. Praeitą mmm mažai prabėgdavo, o per šias jau su didesne apsauga vaikštau. Kai įsidedu ir taip ir anaip pasukioju, pasitikrinu kiek įmanoma, atrodo viskas tvarkoj. Vakar net įsidedant pajaučiau kaip išsiskleidė ir pokštelėjo viduj, jau maniau bus viskas tvarkoje, bet klydau. Net nesuprantu ar blogai įsidedu ar per maža man taurelė g.gif kaip išmokti ją naudotis..
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2010 07 13, 13:59)
tai ar pakankamai giliai as dedu?

Aš visai ne giliai dedu, prie pat išėjimo. Iš pradžių kotelis būna užčiuopiamas, bet po to taurelė pasisuka kaip jai reikia. Man neprabėga.

Taurelė tikras išsigelbėjimas, o ypač vasarą, neįsivaizduoju, kaip dabar reikėtų šusti su paketais doh.gif
Atsakyti