Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(Nireglina @ 2010 07 11, 21:23)
Tiesa aš virindama įdėjau truputėlį sodos. Gal tai turėjo įtakos tam, jog taurelė gerokai suminkštėjo.
Išimu visada be problemų. Man tai padaryti žymiai paprasčiau nei įsidėti. Toks jausmas, kad vos įdedu taurelę, susidaro vakuumas, ji užsisiurbia ir nebegali normaliai išsiskleisti.

Su soda gal negerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Petrita @ 2010 07 11, 21:37)
Su soda gal negerai  g.gif

Nemanau, kad soda gali pakenkti g.gif Be to šioje temoje viena mama rašė, jog virino su soda.
Atsakyti
O apskritai būtina virinti? blush2.gif
Atsakyti
Aš dabar manau, kad galbūt ir nebūtina g.gif Užtektų paprasčiausiai spiritu išvalyti.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2010 07 11, 21:40)
Nemanau, kad soda gali pakenkti g.gif  Be to šioje temoje viena mama rašė, jog virino su soda.

as virinu su soda ir nieko g.gif , tik va mano mooncupas unsure.gif
Atsakyti
as pagaliau sulaukiau savo mmm ir vel bandau taurele. dabar jau dvi turiu- didesnio dydzio mooncup ir mazesnio dydzio diva rolleyes.gif kadangi ana karta man ta mooncup atrode lyg didoka, si karta bandau su diva ax.gif
vakar pirma diena. isidejau gal 12 val dienos ir prabuvau iki pat vakaro. pastebejau tualetinis popierius buvo truputuka rausvas kas karta kai eidavau sysiu. o jau kai ejau keistis taureles pries nakti, tai nusivalius ant tuoletinio popieriaus buvo kraujo, tai galvojau gal sklidina taurele, bet kai isemiau, buvo gal truputi daugiau nei puse prisipildzius.
nakti viskas normaliai niekas niekur neprabego, ryte pradejau vaikscioti jauciau lyg begtu, ziuriu ant ikloto yra toks gusnis. issiemus taurele buvo vel prisipildzius daugiau nei puse.
tai galvoju, arba ne taip dedu, arba man ta mazesnio dydzio jau per maza... blush2.gif bandysiu siandien su diva i darba eiti, bet nesiuosi iklotu jeigu kas, nes kol kas dar tiek neipratau, kad darbo tulike man patogu butu issiimti, nusiplauti ir vel isideti.

o siaip palyginus abi taureles, diva truputi minkstesne.
Atsakyti
Pagaliau gavau savo femmecup thumbup.gif nezinau, prisiskaiciau cia kad visos issigasta dydzio ir pan, o man kaip tik ji maza pasirode tokia ax.gif blush2.gif gal nebus per maza biggrin.gif skersmuo 45 mm. Ir maniau bus kietesne. Zodziu, viskas labai gerai,pirmas ispudis super.

Mano dienos jau ateina, siandien arba ryt bus, tai jau bandysiu siandien isideti bigsmile.gif Idomu labai jau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 07 12, 10:05)

na as laikiausi per sias mm tokios taktikos.. kai pamatau ant toletinio rausvu isskyru - pasikeiciu taurele. Ir jokiu problemu ir prabegimu kazkaip nebuvo blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi, pamirštu, kad sergu.... Jau nebeįsivaizduoju savo gyvenimo be taurelės. Taip patogu, lenkiuosi prieš išradėjus.
Atsakyti
Merginos, patarkit, vakar isidejau taurele ant pabandymo biggrin.gif ir nuvariau maudytis i ezera, pasideginau, pasimaudziau ir grizus namo issiemiau taurele, ten pamaciau pilna vandens... Net ir jauciau kaip man prabeginejo islipus is vandeens.. Tai kaip galejo tas vanduo ten patekti? Atrodo buvau tikrai gerai isidejusi. Isidet nebuvo sunku, greit man pavko, issiimt tik sunkiau doh.gif traukiant nemalonu kazkiek, o visai isimant net nemaloniai suskaudo. Na aisku, reik praktikos dar....

Siandien pirma mmm diena, tai jau desiuos rimtai ir ziuresiu kaip ten kas, bet va maudytis tai jau bus baisu po vakarykscio...
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2010 07 13, 08:48)
QUOTE(ajaja @ 2010 07 12, 10:05)

na as laikiausi per sias mm tokios taktikos.. kai pamatau ant toletinio rausvu isskyru - pasikeiciu taurele. Ir jokiu problemu ir prabegimu kazkaip nebuvo blush2.gif

as vistik kazka ne taip darau, turbut ne taip isidedu, nes prabega man verysad.gif
vakar grizus is darbo pasikeiciau, po keliu valandu ant ikloto buvo trupti pribege. kai issiemiau taurele, joje taip pat truputis buvo. nusprendziau, kad turbut man ta mazesnio dydzio per maza, todel einant miegot isidejau mooncup didesne.
per nakti viskas gerai buvo, ryte pasikeiciau, ateinu i darba, po poros valandu i tulika, ant paketo vel yra... unsure.gif
nesuprantu ka ne taip darau. isidedu ir pasukioju, jauciu, kad tikrai issiskleidus. gal ne ta linkme as ja dedu. na kai panos sako, kad tas kaklelis eina horizontaliai, o man lyg vertikaliai dedasi. tai nesuprantu.
na bandysiu dar ir dar. tikiuosi greitai ismoksiu...
Atsakyti
Reikia konsultacijos kas uzsisakinejo taurele is https://www.iherb.com/ blush2.gif Jei gerai suprantu tai pinigus nuskaiciuos is korteles? Kur yra billing address, tai toks pat kaip shipping address turi buti? Niekada is uzsienio neteko uzsakineti biggrin.gif
Atsakyti