QUOTE(Veidrodine* @ 2010 07 09, 10:20)
o kruviną įklotą keisti malonu? O ar malonu, kad milijonai panaudotų kruvinų įklotų metų metais mėtosi ir pūva sąvartyne?
Aš savo Divą po dviejų ciklų išvirinau ir ji tapo minkštesnė. Dabar vargstu įdėdama Vis neišsilanksto. Net nežinau kodėl Iki šiol dėl to nebuvo problemų. Pradedu galvoti, kad geriau, kai taurelė kietesnė.
QUOTE(Nireglina @ 2010 07 09, 14:08)
Aš savo Divą po dviejų ciklų išvirinau ir ji tapo minkštesnė. Dabar vargstu įdėdama Vis neišsilanksto. Net nežinau kodėl Iki šiol dėl to nebuvo problemų. Pradedu galvoti, kad geriau, kai taurelė kietesnė.
aš irgi turiu Diva jau 5 ciklą, tačiau nepasakyčiau, kad ji suminkštėjo, nors virinau jau 4 kartus - bent aš nepajutau skirtumo... Ir problemų su įsidėjimu bei išsilankstymu nėra...
Gal labai ilgai virinot? Užtenka iki 15 min...
QUOTE(Ievuzele @ 2010 07 09, 15:31)
Gal labai ilgai virinot? Užtenka iki 15 min...
Virinau tik 10 min.
Virianu diva pora kart po 10 min. Niekas nepasikeite.
QUOTE(semke @ 2010 07 06, 18:10)
kokia tu pirkai? kiek mokejai ir kur pirkai?
pas mane divacup, pirkau prekybos centre "Ozas" vilniuje, Saluks vaistineje (1am aukste), mokejau 93 lt..
QUOTE(Nireglina @ 2010 07 09, 15:08)
man irgi problema su issilankstymu... galvojau bus lengviau isidet...
QUOTE(KashaloTe @ 2010 07 10, 17:44)
man irgi problema su issilankstymu... galvojau bus lengviau isidet...
Keisčiausia, kad pirmus du ciklus viskas buvo , o dabar tiesiog pravalas Kaskart vargstu kelias min, kol taurelė galų gale normaliai išsilanksto. Niekaip nesuprantu, kas pasidarė
Gavau trečiadienį DivaCup iš Amerikos tik dar iki mmm dar kuris laikas, tai sumasčiau išbandyt iki tol , reikia gi "apkatkę" padaryt įsidėt pavyko iš pirmo karto pavaikščiojau kelias valandas, man labai patiko, nieko nejaučiau Tik išimt sunkiau buvo, ko gero išpilčiau visą turinį Na, dabar lauksiu savo dienų ir bus fainai per karštį būt be įklotų na, tikiuosi pavyks
Aš igi jau gavau Diva Cup iš Amerikos, kainavo man su siuntimu 78 litus
jau teko ir išbandyti nors dar nėra mm, aš kaip irisas, nesulaukiau mm
Įsidėjau l gerai , niekas netrukdo, išsiskleidė tvarkingai. Tik išsiimti aš išbandžiau raumenukais, ir man pavyko Super, jei kas esate išlavinę raumenukus, pabandykite, patogu labai
O dėl virinimo, aiškiai parašyta, kad galima virinti 20 minučių. Keista, kaip taip greitai suminkštėja
jau teko ir išbandyti nors dar nėra mm, aš kaip irisas, nesulaukiau mm
Įsidėjau l gerai , niekas netrukdo, išsiskleidė tvarkingai. Tik išsiimti aš išbandžiau raumenukais, ir man pavyko Super, jei kas esate išlavinę raumenukus, pabandykite, patogu labai
O dėl virinimo, aiškiai parašyta, kad galima virinti 20 minučių. Keista, kaip taip greitai suminkštėja
Tiesa aš virindama įdėjau truputėlį sodos. Gal tai turėjo įtakos tam, jog taurelė gerokai suminkštėjo.
Išimu visada be problemų. Man tai padaryti žymiai paprasčiau nei įsidėti. Toks jausmas, kad vos įdedu taurelę, susidaro vakuumas, ji užsisiurbia ir nebegali normaliai išsiskleisti.
Išimu visada be problemų. Man tai padaryti žymiai paprasčiau nei įsidėti. Toks jausmas, kad vos įdedu taurelę, susidaro vakuumas, ji užsisiurbia ir nebegali normaliai išsiskleisti.