Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

o pilna taurelė skaitosi iki pat pat pat pat viršaus ar iki tos kietesnės dalies?apie mooncup aš. ax.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif , aš šiandien čia užklydus sužinojau apie taurelę, nebuvau girdėjus, norėčiau nusipirkt, bet man atrodo bijosiu įsidėt, tamponą irgi bijojau įsidėt, nemoku atsipalaiduoti, būtų bėdos turbūt išimant, bet labai norėčiau nusipirkti.
Esu negimdžiusi, ir net neįsivaizduoju kaip gimdos kaklelį užčiuopt ir panašiai, tad ten aukščiau ar žemiau už jį (kaip skaičiau šioje temoje) tikrai nežinočiau kai įsidėčiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tai tiesiog įstūmi ir tiek. Jei nepratekės, teisingai įsidėsi, tai nebūtina ieškoti tų kaklelių biggrin.gif
O tamponus ir aš nemėgdavau dėtis, gal nelabai mokėjau, retai naudojau...
Atsakyti
Ar yra kokiose eurovaistinese didziosiose pirkti tu taureliu ar tik ekologisku prekiu parduotuvese specialiose?
Kur jus pirkote?
Domina labiausiai Siauliai.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2010 07 07, 17:17)
Ar  yra kokiose eurovaistinese didziosiose pirkti tu taureliu ar tik ekologisku prekiu parduotuvese specialiose?
Kur jus pirkote?
Domina labiausiai Siauliai..  blush2.gif

merginos anksciau minejo, kad yra valerijono vaistinej.. nezinau - nebuvau.. bet ieskojau akropolyje sveikuose produktuose.. tai i mane tokiom akim paziurejo blink.gif sako nesuprantu ko jus ieskot biggrin.gif
tai as pati siunciaus internetu ax.gif
Atsakyti
Aš irgi jau pirmą kartą išmėginau taurelę. Esu nerealiai patenkinta ir sužavėta, girsiu visoms draugėms 4u.gif Nuo pat pirmo karto pavyko labai lengvai įsidėti, niekas neprateka, ir nei lašiuko niekur nenukrenta biggrin.gif Pirkau divacup negimdžiusioms thumbup.gif
Beje, jūroj išbandžiau šį savaitgalį ir deginausi nuoga rolleyes.gif
O įsidėti patogiausia man duše thumbup.gif
Atsakyti
Siandien buvau akropolyje pirmam aukste ekologiskoj toj parduotuvej, tai buvo tik kazkokia moon ar kaip ten ji, bet tik didesniojo dydzio, sake gali uzsakyt mazesne. Kaina be dvieju centu 100 lt. Brangoka sakyciau. Pigiau internetu pirkti.
Na gal ryt iki valerijono vaistines nuleksiu paziuret kokios ten yra ir kaip kaina. ax.gif Buvau ir eurovaistinej, ten situ dalyku nera schmoll.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Na va, ir as jungiuosi i isbandziusiu Mooncup gretas. Labiausiai jo norejau, kad nereiketu nakti keltis i WC pirmas 2 mm naktis, nes su tamponais baisiai sazine grauzdavo, kad gal negerai visa nakti su jais miegoti, o su iklotais budavo paranoja, kad kazkas pratekes. Taigi, sianakt isbandziau Mooncup. Nepratekejo nei mikroskopinis laselytis, patogu, nejauciau nieko pasalinio. Man kol kas didziausia problema ji istraukti - panasu, kad per giliai as ji istumiu ir jauciu psichologini diskomforta jo ten pasimetusio ieskoti. Nors kai pavyksta isjudinti taurele, issima graziai, niekas neissilaisto. Gal per daug koteli nukirpau? Palikau gal kokius 7 mm
Atsakyti
Man klausimas iskilo, nekaltoms (keista man taip issireiskinet biggrin.gif ) merginoms tas mazesnis dydis, tai galima naudot, kilo klausimas, nes tamponu juk negalima didesniu... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiobrelis @ 2010 07 08, 22:20)
Man klausimas iskilo, nekaltoms (keista man taip issireiskinet biggrin.gif ) merginoms tas mazesnis dydis, tai galima naudot, kilo klausimas, nes tamponu juk negalima didesniu... wink.gif

nemanau, kad galima naudot nepažeidžiant mergystės plėvės schmoll.gif . taurelė savo dydžiu užima kone pusę makšties, o pločio tai irgi kaip vyr varpos galvutė. jau buvo šiaip apie tai diskusija mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal visai ir nieko g.gif Bet manau,pas ka gausios mmm, tai nelabai sulaiko g.gif

Bet vistiek isimama taurele pilna kraujo,nelabai jauciu malonu g.gif
Atsakyti
aš irgi norėčiau ja pasidžiaugt, bet... turiu femmecup. Man prateka, dar prisiskaičiau, kad reik kotelį patrupint, vos vos rodos nukirpau, bet po to kartais po nakties taip nuslenka, kad sunku sužvejot.... verysad.gif nu gal dar išmoksiu...
Atsakyti