Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

QUOTE(r8t8l18k3 @ 2010 07 03, 21:45)
nešluostau. o kad neišlaistyti, tai keičiu ant tualeto sėdėdama, tai iškart viskas išbėga į jį. maudžiausi du kartus, pirmą kartą pačią gausiausią dieną. taiiip apsidžiaugiau, kad turiu taurelę, nes tądien namuose dingo vanuo, o vakare buvau susiruošus vykt su draugais per naktį į gamtą. o galva mano tai neplauta,neisiu tokia.. tai variau maudytis į karjerus, viskas ok buvo.  4u.gif  kitą kartą tai buvo trečia mėnesinių diena, taurelė manyje jau buvo aštuonias valandas. tai išsimaudžius pradėjo pro šoną varyt. čia nuo vandens, ar kad persipildė? išėmus nepamačiau, ar buvo pilna, nes kaip jau minėjau, tai viskas iškart į unitazą išbėga, kai keičiuos..  g.gif
ir šiaip jau išbandžiau taurelę blogesnėm sąlygom: gausiausia diena, naktis, lauko wc. ir viskas pavyko puikiai.  mirksiukas.gif  susitvarkiau greitai ir efektingai. smile.gif jei ne taurelė, tai būčiau tą dieną likus namie, o ne su draugais..  schmoll.gif  bet dabar jau galiu nebegalvoti, ar man bus/nebus mmm per kažkokį tai įvykį.  ax.gif
ankčiau galvodavau, kad mano mmm gausios, nes matydavau didžiulius kraujo plėmus paketuose, jausdavau kiekvieną tekantį lašą, neretai prebėgdavo. o dabar, kai turiu taurelę, kai ją keičiu max keturiskart per parą, suvokiu, kad klydau. beje, nieko tokio, kad taurelę laikau ilgai ( iki 12 h) , kad net gausiausią dieną nekeičiu itin dažnai? nematau reikalo keist, jei tik pusė tėra prisipildę..  :unsure:Visiškai reklaminė kalba...sorry...

Atsakyti
ką? doh.gif
Atsakyti
Prisiskaiciau cia visokio gerio apie ta taurele, pirksiu ir as drinks_cheers.gif
baisu kad tik gerai man ten su ja butu, bet nepabandes nesuzinosi rolleyes.gif
Atsakyti
Vakar prasidejo mano mm, tai galu gale isbandžiau savo taurelę.
Taigis, pasakoju:
Vakar- pirma mm diena. Įsidėjau pirmą kartą (greičiausiai šiek tiek per giliai) - po keliolikos minučių pradėjo nemaloniai mausti pilvo apačią. Taigi išėmiau ir ramiai pakvėpavusi nutariau įsidėt dar kartą. Antrą kartą pavyko viskas puikiai, nes jau po kelių minučių maudimas baigėsi ir vėliau nieko nebejaučiau. Poto taip gavosi, kad ant greičio išlėkėm iš namų ir aš per skubėjimą nepasiėmiau jokių "atsarginių priemonių" (paketo ar pan), tačiau viskas buvo PUIKU, nors ir stresavau šiek tiek ir bėgiojau vis į WC pasitikrint ar niekas niekur nebėga. Niekas nebėgo.
Vakare grįžusi išsitraukiau (ji buvo jau beveik pilna, tai šiek tiek išsilaistė į klozetą ir ant rankų blush2.gif ).
Turėjau mintį, kad nakčiai reikės dar ką nors papildomai įsidėt, bet ... užmigau prie televizoriaus lotuliukas.gif
Pabudusi ryte staigiai sukryžiavau kojas lotuliukas.gif ir isteriškai bėgau į WC (nes visada anksčiau rytais atsikėlus būdavo staigus pliūpsnis) Labai apsidžiaugiau, kad spėjau nubėgti i WC ir atsisėdus ant klozeto ir - atpalaidavus raumenis nebuvo jokio "staigaus pliūpsnio", tik vos vos šiek tiek prabėgo, nes taurelė jau buvo sklidina.
Šiandien keičiau kol kas vieną kartą.

reziume: ESU ŽIAURIAI PATENKINTA thumbup.gif ir labai džiaugiuosi, kad nusipirkau thumbup.gif
jei ne forumas tai tiksliai nebūčiau net sužinojusi apie tokį daiktą - ačiū mergaitės 4u.gif
Atsakyti
O kokia pirkai? Ir koki dysi emei? as pirksiu irgi kai i pardes nuleksiu, tik mastau kokia cia geriausia ir koki dydi imt, kiek skaitinejau Diva yra dvieju dydziu, tai man reiktu siaip mazesnio, bet kitu firmu yra vieno dydzio 45 mm lyg tais, tai ka as zinau, kokia cia geriau imti.. Man 27 m ir planuojam vaikiuka kitais metais...
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2010 07 06, 14:25)
O kokia pirkai? Ir koki dysi emei? as pirksiu irgi kai i pardes nuleksiu, tik mastau kokia cia geriausia ir koki dydi imt, kiek skaitinejau Diva yra dvieju dydziu, tai man reiktu siaip mazesnio, bet kitu firmu yra vieno dydzio 45 mm lyg tais, tai ka as zinau, kokia cia geriau imti.. Man 27 m ir planuojam vaikiuka kitais metais...

tai imkit didesni, gal tiks, o jei ne - pasiimsit mazesni, o ta didesni galesit po gimdymo naudot mirksiukas.gif
Atsakyti
Baisu didesni pirkti blush2.gif nors kai pagalvoji, tik 3 mm daugiau biggrin.gif o gal ta vieno dydzio geriau imt- 45 mm?
kokias jus turit? Idomu del to minkstumo/kietumo/lankstumo ir pan...
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2010 07 06, 15:00)
kokias jus turit? Idomu del to minkstumo/kietumo/lankstumo ir pan...

Aš turiu Divą didesnio dydžio. Nėra ji labai didelė. Beje kai išvirinau, tapo gerokai minkštesnė.
Atsakyti
Nusipirkau ir as taurele , dabar laukiu mm, tikiuosi viskas bus gerai ax.gif
Atsakyti
Vistiek truputėlį nesuprantu blush2.gif . Tarkime, netikėtose vietose: gamtoje, viešame tualete juk pasikeičiame paketą arba tamponą į naują, sterilų, o kaip tokiose vietose išplauti taurelę? Ar neplautą, tik išpylus vėl dėtis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(KashaloTe @ 2010 07 06, 16:44)
Nusipirkau ir as  taurele , dabar laukiu mm, tikiuosi viskas bus gerai  ax.gif

kokia tu pirkai? kiek mokejai ir kur pirkai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 06, 17:41)
Vistiek truputėlį nesuprantu blush2.gif . Tarkime, netikėtose vietose: gamtoje, viešame tualete juk pasikeičiame paketą arba tamponą į naują, sterilų, o kaip tokiose vietose išplauti taurelę? Ar neplautą, tik išpylus vėl dėtis blink.gif

Merginos jau daug kartų apie tai kalbėjo. Tokiose vienose galima neštis buteliuką vandens ir išsiplauti. Arba turėti dar vieną taurelę, tokiu atveju panaudotą dedate į maišiuką, o švarią toliau naudojate.
Ir tamponai tikrai nėra sterilūs.
Atsakyti